Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende sofrada kullanmak için istiorum böle takımı yoksa vitrinde durması mı ıykkkk irenç...

ooo nastasia hanım!! hoşgeldiniz nerelerdesiniz kaç gündür?özledik valla

erzak kavanozları 25 tl

bugnlük bu kadar ...

canım bende baharat için istiyorum bu tarz kavanozlardan. bir türlü baharatlıklarıma karar veremedim. bunlar çok ciciymiş nerden aldın canım?
bu arada nevresimlerden de el izli olanı çok beğendim.
güle güle kullan hepsini canım... Şeniz

hoşbulduk elifciğim:)))))
geldim gene hftasonu tatili malum:))))
geçen hfta kar kış gelemedim:)))) boludayız napalım her yerde kar var kalbim senindir.....
öyle yani canım....
aşkım gelecek hftaya azıcık kaldıııı oleyy oleyyy

bende istiorum issimonun o nevresiminden banane yaaa
bende el izli nevresimimim olsun istiorum

bende istiorum issimonun o nevresiminden banane yaaa
bende el izli nevresimimim olsun istiorum

canım ben de çok begendiim üstelik de çok ucuza aldım etiket fiyatı 69.50 idi yarısına aldım.kampanyadan.bir bak oldugun yerde issimo varsa...

kizlar ne guzel ya ceyizler hazirliyorsunuz boyle ay yeniden evlenesim geldi :asigim:insallah huzurlu sekilde evlenir yuvanizi kurarsiniz.

bulurum ben ama artık bana nevresim yasak off yaa off
neyse belki bi kaçamak yaparım

teşekkürler cnm.denizlide bir züccaciyeden aldım canım onları benim baharatlıgımda böyle metal buna benziyor. aldıgımda foto çekmemişim onları da çekeyim.

beyaz esyalarını samsung alana,kullanan var mı aranızda arkadaslar?tv de,telefonda,elektronikte tek gecerim samsungu ama beyaz esya da bilemiyorum.. tavsiye eden olursa beyaz esyalarımı da samsung dusunuyorum..

burcucum biz de az daha samsung alcaktık beyaz eşyalarımızı satıcı kız öve öve bitiremedi gerçekten iyi olduğunu da söylüyorlar ama bizim bir türlü içimize sinip de alamadık elektronik eşya olsa tamam ama işte beyaz eşyada adını duyamadık ya bi tereddüt oldu bizde, ama duydum iyiymiş beyaz eşyayı da başardı diyolardı ..

ebru su cips tabaklarını ankarada nerden aldıgımı sormustun.. 100. yıl altunbilekler market,alt kat. ok? :)

beyaz esyalarını samsung alana,kullanan var mı aranızda arkadaslar?tv de,telefonda,elektronikte tek gecerim samsungu ama beyaz esya da bilemiyorum.. tavsiye eden olursa beyaz esyalarımı da samsung dusunuyorum..

canım biz çamaşır makinesini ve buzdolabını samsung aldık.. gerçi daha kullanmadık ama baya bi araştırarak aldık forumlardan.. bi teknik servisçi tavsiyeler yazıyodu forumda orda özellikle buzdolabını kullanan herkes çok memnun olduğunu söylüyordu.. hem hacmi çok geniş hem de fiyatı uyguna aldık.. Samsung RT62UDEW buzdolabı, samsung WF6700NAV çamaşır.. ikisi toplamda 2150 liraya geldi..

arkadaşlar ben de kadıköyde bi züccaciyede kalpli olan cips tabaklarından görmüştüm..boğanın sağ tarafından girince ara sokakta altın nal diye bi yer var.kahvaltı fln yapıorduk haftasonları orda.tam onun karşısındaydı..bigün girip baktım da ..melisa diye bi yer..1-2 ay oldu..5 ytl idi o tabaklar.sonra alırım dedim de umarım bulurum yine:)orda değişiklik şeyler var..baharatlık almıştım 2 katlı altı dönüyor.resmini çekebilirsem koyarım.35 ytl idi.minik kapaklı reçellik almıştım tanesi 2 ytl ye 4 tane aldım..kadıköyde olanlar biliyodur belki..bilmeyenler de bi baksın derim.

Bunları almak şart mı ?
Birde bunlar Vitrine falan koyuluyor ya ben vitrin falan da almayacağım
O yüzden almama da gerek yok diye düşünüyorum şu kriz de zaten zor yetişiyorum hepsine

canım vitrin ben de almıcam.vitrin için dusunmedim.içinde tam takım bardaklar ya ondan.. caydan,kadehine,rakı bardagından,viskisine hersey mevcut.takım isteyenler için ideal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…