- 10 Kasım 2007
- 11.953
- 2
- 39
bende su bardakları ve sürahi dışında geri kalanları kullanmam gibi geliyo bana sadece onları alsak takımı bozarlar mı bizim için ?
canım ben istediklerini alıyorsun diye biliyorum yerimseniben
a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende su bardakları ve sürahi dışında geri kalanları kullanmam gibi geliyo bana sadece onları alsak takımı bozarlar mı bizim için ?
erzak kavanozları 25 tl
bugnlük bu kadar ...
bende istiorum issimonun o nevresiminden banane yaaa
bende el izli nevresimimim olsun istiorum
canım bende baharat için istiyorum bu tarz kavanozlardan. bir türlü baharatlıklarıma karar veremedim. bunlar çok ciciymiş nerden aldın canım?
bu arada nevresimlerden de el izli olanı çok beğendim.
güle güle kullan hepsini canım... Şeniz
bulurum ben ama artık bana nevresim yasak off yaa off
neyse belki bi kaçamak yaparım
kizlar ne guzel ya ceyizler hazirliyorsunuz boyle ay yeniden evlenesim geldi :asigim:insallah huzurlu sekilde evlenir yuvanizi kurarsiniz.
beyaz esyalarını samsung alana,kullanan var mı aranızda arkadaslar?tv de,telefonda,elektronikte tek gecerim samsungu ama beyaz esya da bilemiyorum.. tavsiye eden olursa beyaz esyalarımı da samsung dusunuyorum..
beyaz esyalarını samsung alana,kullanan var mı aranızda arkadaslar?tv de,telefonda,elektronikte tek gecerim samsungu ama beyaz esya da bilemiyorum.. tavsiye eden olursa beyaz esyalarımı da samsung dusunuyorum..
Bunları almak şart mı ?
Birde bunlar Vitrine falan koyuluyor ya ben vitrin falan da almayacağım
O yüzden almama da gerek yok diye düşünüyorum şu kriz de zaten zor yetişiyorum hepsine