• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz Dediler Geldim : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin :)) canım bişey soracam hazır gelmişken:51: aldığın bıçak standının markası sürbisa mı( yani sürmene bıçak standı mı)????

hoşgeldin :)) canım bişey soracam hazır gelmişken:51: aldığın bıçak standının markası sürbisa mı( yani sürmene bıçak standı mı)????

hoşbuldum canım : ) evet sürbisa bıçaklarım. kendi sitelerinde de satışları var almayı düşünüyorsan tavsiye ederim :16:

canımm çok güzel herşeyin güle güle kullan :) özellikle cem seramik tavalarına bayıldımmm .

Ben trabzonluyum zaten burda heryerde var :)) Aldım zaten en iyi bıçaklar onlar hemde bizim daha ne olsun :32:

kızlar benimde nişanlım Trabzonlu ve şu an orda nedir bu bıçakların hikmeti :) istesem mi acaba :)

çok güzel çeyizler, güle güle kullan :16:

beyaz tonlarındaki nevresim ve yatak örtünün markası ne tatlım pek güzellermiş..

Kıskandım bende konu açmaya karar verdim.:1: vakit bulduğum sürece bende aldıklarımı sizinle paylaşacağım .
Düğün vakti kesin olmamakla beraber bu sene sonunda olabilir daha erken olabilir onu tam bilmiyorum:1:
Birçok eksiğim var ,o güne kadar sizinde yardımlarınızla çeyizimi hazırlamayı planlıyorum :16:
foto eklemekte acamiyim o yüzden düzenli olmayabilir şimdiden kusura bakmayın:1:

Hisar çelik tencere setlerim- hisar düdüklü tencerem- hisar çbk setim- demonjii yemek takımım -hisar çelik sahan setim-hisar roma çay setim( bardaklı ama nette bardaklı set bulamadım) çeyiz setinde hediye edilen kahvaltı setim-kahvaltı setine uysun diye aldığım çbk seti
Eki Görüntüle 362201 Eki Görüntüle 362202 Eki Görüntüle 362203 Eki Görüntüle 362204 Eki Görüntüle 362211 Eki Görüntüle 362205 Eki Görüntüle 362208 Eki Görüntüle 362214 Eki Görüntüle 362215 Eki Görüntüle 362216
Tefal düdüklü tencerem- korkmaz günlük çbk setim-hediye gelen cem seramik sahan seti
Eki Görüntüle 362209 Eki Görüntüle 362210 Eki Görüntüle 362235
misafirler için düşündüğüm kadehler ve karaf

babamın sürmeneden aldığı bıçaklarım
39ldf.jpg
[/url]
servis setleri-mutfak ıvır zıvırları

biraz tekstil
39lry.jpg

müstakbel kayınvalidemin hediyesi :)
şimdilik bu kadar vakit bulduğumda eklemeye devam ederim :1:

herşey çk güzel az öz gerektiği kadar ve olması gereltiği gibi çok güzl günlerde kullanırsın inşallah yeşili ayrı bir sevdiğimden çtl kaşık bıçk takımını çk beğendm ee br de kahvaltı takımını tbikii yeşil insana huzur verıyor san da verır ınşallah :)

bu arada kelebeklı tumbler bardaklarının mor-lila karışık renklisinin bnde su takımı vr çk hoş gerçkten :)

ehhh dedim o kadar en azından seni burda yakalarım yani burdada laflarız :)))))) unutmayız birimizi canım çok iyi oldu ki bende hisar alcam senide hisarcı gördüm hepiciği çok güzel canım
canım benim çeyiz ekleyeceğim diye telaşa düştüm bu mesajını görmemişim kusura bakma lütfen:(
gel herzaman beklerim tatlım laflarız,fikir alışverişi yaparız ,sohbet ederiz : )) tekrar teşekkür ederim canım, daha güzelleri senin olsun:16:

Ben trabzonluyum zaten burda heryerde var :)) Aldım zaten en iyi bıçaklar onlar hemde bizim daha ne olsun :32:
bende kime demişsem:1: evet canım yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı :P

canımm çok güzel herşeyin güle güle kullan :) özellikle cem seramik tavalarına bayıldımmm .
kızlar benimde nişanlım Trabzonlu ve şu an orda nedir bu bıçakların hikmeti :) istesem mi acaba :)
teşekkür ederim canım bence mutlaka iste sürbisa bıçaklarından. özellikle şef bıcağı çok kullanışlı

sürbısa bıcaklarını bende duydum fıssler almasaydım surbısa alırdım kesın ;)
canım bu arada herseyın cok guzel mutlu gunlerde kullanmak nasıp etsın allah :)

teşekkür ederim canm :16: fisslerde benimde gözüm vardı ama tuzlu geldi :1: sende aldıklarını güle güle kullan:16:

çok güzel çeyizler, güle güle kullan :16:

beyaz tonlarındaki nevresim ve yatak örtünün markası ne tatlım pek güzellermiş..
canım yatak örtüm taç velüx .fransız dantel yatak örtüsü ararken bir mağazada bunu gördüm çok beğendim ve tek kaldığı için çok uyguna aldm :1: fransz dantel ve inci işlemeli. fotoda kararlk görünüyor yakndan daha hoş. nevresim setimde altınbaşak natura.. dantel desenli

herşey çk güzel az öz gerektiği kadar ve olması gereltiği gibi çok güzl günlerde kullanırsın inşallah yeşili ayrı bir sevdiğimden çtl kaşık bıçk takımını çk beğendm ee br de kahvaltı takımını tbikii yeşil insana huzur verıyor san da verır ınşallah :)

bu arada kelebeklı tumbler bardaklarının mor-lila karışık renklisinin bnde su takımı vr çk hoş gerçkten :)
teşekür ederim canım:16: yeşil bilinçli tercihim değildi doğrusu , kahvaltı seti hediye edilince ona uydurdum ama yeşili bende çok severim : ) aa o bardakları ben su takımı olarak aradm bulamadım öyle farklı renklerde 2 takm aldm :1: sende güle güle kullan canım

ve mesai çıkışı sevgilimle aldıklarımız:1:
$bb2884fd-6a56-4862-b5bf-f2c25b44643a.webp
sonunda kavuştuğum yatak örtüm :)$8d45661a-496b-485d-aa0b-edf081f7e70c.webp$6af43b13-4ada-45c5-8f09-02355fc36308.webp$1b02335d-ba98-4706-929d-261cfb23677f.webp
bu askıdan normalde bitmiş ,sadece mağaza duvarında asılı vardı satılmıyordu satış elemanına resmen yalvardım:1:
$images.webp
$kjd.webp
Eki Görüntüle 362685

Son düzenleme:
ayyy çok güzellerrr yatak örtünden bendeee istiyoruumm :9::9: böle devam ederse ikimizin çeyizi büyük ölçüde aynı olcak canımmm :9::9: güle güle kullannn:nazar::nazar:

ayyy çok güzellerrr yatak örtünden bendeee istiyoruumm :9::9: böle devam ederse ikimizin çeyizi büyük ölçüde aynı olcak canımmm :9::9: güle güle kullannn:nazar::nazar:
çok teşekkür ederim canım : ) inşallah örtüyü sende alırsın canım, almasaydm içime dert olurdu :1: aynı olsun canım kardeş kardeş kullanırız:1: sende güle güle kullan canım:16:

bu arada ben ilk mesajı sürekli güncelliyorum bilginize :) daha önce aldıklarımı ekliyorum

Son düzenleme:
çok güzeller hepside... Tencere setimiz aynı benimki de gri renklisi :)
Nehir çay kaşıklarını nerden aldın öğrenebilir miyim acaba canım?
çok hoş duruyorlar :9:

çok güzeller hepside... Tencere setimiz aynı benimki de gri renklisi :)
Nehir çay kaşıklarını nerden aldın öğrenebilir miyim acaba canım?
çok hoş duruyorlar :9:

teşekkür ederim ,güle güle kullan sende :) çay kaşıklarını japon pazarı adında ufak bir züccaciyeden aldım canım: ) ara sokaklardaki züccaciyelerde de güzel şeyler oluyor :)

ve mesai çıkışı sevgilimle aldıklarımız:1:
Eki Görüntüle 362674
sonunda kavuştuğum yatak örtüm :)Eki Görüntüle 362673 Eki Görüntüle 362672 Eki Görüntüle 362671
bu askıdan normalde bitmiş ,sadece mağaza duvarında asılı vardı satılmıyordu satış elemanına resmen yalvardım:1:
Eki Görüntüle 362675
Eki Görüntüle 362684
Eki Görüntüle 362685

canım üstteki nevresim ortadaki yatak örtüsünü aldın değil mi? Bu arada chakra banyo seti çok güzel Crocuda görmüştüm ne kadara aldın canım?

canım çok cici şeler almışsın şu anda o yatak örtüsü hiçbiryerde yok hangi mağazadan aldın kuzum

bide bide o havludan bende alcam canım pembesinden ve senin aldığın gibi lilasından 4 adet alcam :)))))))

chakrayı ne kadara aldın mağazasındanmı internet satışı varmıdır canım

canım çok iyi yapmışsın battaniyeleri kaptık Linensten güle güle kullanalım :9:

canım üstteki nevresim ortadaki yatak örtüsünü aldın değil mi? Bu arada chakra banyo seti çok güzel Crocuda görmüştüm ne kadara aldın canım?
evet canım battaniye kampanyası süper oldu:1: güle güle kullanalım :16: yatak örtüsünü ve nevresim setini aldım hayatım . nevresim setinin modeli çok hoşuma gitti ama tek kişiliği kalmış bende tek kişilik aldım. banyo setini ben chakra'nın sitesinde görüp çok beğenmiştim ,indirim haberinide Cruocu'da gördüm ve o gün sevgilimede "keşke para ayırıp alabilsem demiştim" o gün alıp mağazada ayırtırmış :16: mağazaya gidip alıp çıktık fiyatını inan bilmiyorum sordum söylemedi. çok istediğim şeyler dün benim oldu :16:
canım çok cici şeler almışsın şu anda o yatak örtüsü hiçbiryerde yok hangi mağazadan aldın kuzum

bide bide o havludan bende alcam canım pembesinden ve senin aldığın gibi lilasından 4 adet alcam :)))))))

chakrayı ne kadara aldın mağazasındanmı internet satışı varmıdır canım
canım evet şu an o yatak örtüsü mağazalarda yok ama ben o örtü için ne mücadeleler verdim bilsen:1: 2-3 gün english home'u telefon ve mail yağmuruna tuttum, tekrar gelirse diye tüm şubelere adımı numaramı bıraktım. merkezlerine mail attım hangi şubelerde olduğunu öğrendim. dün cepa şubesi aradı daha önce ayırtan müşterileri gelip almamış diye bende gidip aldım:16: banyo setide yukarıda yazdığım gibi :1:

Back
X