Ceydanın Günlüğü

Oncelikle yediklerine bazen dikkat eden bazen de dikkat etmeyen biri olarak gayet iyi kilo vermissin bence. Hic de oyle dedigin gibi zor vermemissin, verdigin kilo da az degil. Dile kolay 7 kilo.

Benim mantigim da şu; saglikli beslenme. Yani sonucta insanin cani kremali biskuvi ve cikolata gibi sağlıksız seyler cekebilir. Ama saglik dusunen bir kimsenin bunlari yememesi gerekir diye düşünüyorum. Dogal olarak sekerli ve unlu turu seylerden ve margarin ile sivi yag gibi zararli yag cesitlerinden olabildigince uzak durmaya calisiyorum. Ve bunu tabii ki de ömür boyu sürdürmek istiyorum.

Peki senin acikma durumun nasil oluyor?
Gündüz acıkmadan yiyorum yemeğimi. Ama düşünürsek ben 10 saatten fazla aç kalıp öyle yatıyorum. Akşam çay demliyorum onun yanında canım bi şeyler istemiyor değil açlık olarak. Onu da 6-7 kavrulmamış fındık,1 ceviz ile geçiştiriyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gündüz acıkmadan yiyorum yemeğimi. Ama düşünürsek ben 10 saatten fazla aç kalıp öyle yatıyorum. Akşam çay demliyorum onun yanında canım bi şeyler istemiyor değil açlık olarak. Onu da 6-7 kavrulmamış fındık,1 ceviz ile geçiştiriyorum

Evet, çok iyiymiş. Özellikle erkenden yeme faslini bitirmek harika bir şey.
Ben de iki öğün yaptığım icin saat en gec 8 gibi yemek yemeyi sonlandirmaya çalışıyorum.

Evet, çok iyiymiş. Özellikle erkenden yeme faslini bitirmek harika bir şey.
Ben de iki öğün yaptığım icin saat en gec 8 gibi yemek yemeyi sonlandirmaya çalışıyorum.

Annemle yaşıyoruz daha yaşım 18 zaten. O da diyet yapıyor aksam yemeği olayını kafamızda bitirdik. Ben evde olursam o gelmeden yiyorum o da 6 gibi işten geliyor yiyor sonra yürüyüşümüze gidiyoruz. Evet gerçekten aç yatmak müthiş bir şeymiş ben hem sindirim hem boşaltım sorunu çeken reflüsü ülseri olan biri olarak bu yeme şeklimizden çok memnunum rahatım.

Annemle yaşıyoruz daha yaşım 18 zaten. O da diyet yapıyor aksam yemeği olayını kafamızda bitirdik. Ben evde olursam o gelmeden yiyorum o da 6 gibi işten geliyor yiyor sonra yürüyüşümüze gidiyoruz. Evet gerçekten aç yatmak müthiş bir şeymiş ben hem sindirim hem boşaltım sorunu çeken reflüsü ülseri olan biri olarak bu yeme şeklimizden çok memnunum rahatım.

Ne mutlu size :)

Yürüyüşümden geldim :) şimdi de kahvemi içiyorum :))

Günaydın kızlar
Sabah yürüyüş ve spor aletleriyle spor yaptım :) 100 ip atladım :)
Kahvaltı 10:30
Bir yumurta
Semizotlu salata
3 kk peynir
6 yeşil zeytin
Bir yeşil elma
Bitki çayı

iPhone 'dan gönderildi

iPhone 'dan gönderildi

Günaydın herkese. Bugün pek keyfim yok az önce uyandım. Kahvaltımı yaptım bugün sabah 68.5 çıktım dün tuvalete de çıkmadığım halde.

Erken mi tartıldın :)

iPhone 'dan gönderildi

Arada tartışıyorum öyle keyfim yerine geliyor Tuğçe :) ya uzuuun zamandır 69 da sayıyordum hep böyle oluyor. Bir yere takılı kalıyorum mesela 69 sonra bi bakıyorum 68 zırt diye geçmiş :KK70:

Arada tartışıyorum öyle keyfim yerine geliyor Tuğçe :) ya uzuuun zamandır 69 da sayıyordum hep böyle oluyor. Bir yere takılı kalıyorum mesela 69 sonra bi bakıyorum 68 zırt diye geçmiş :KK70:

Bn de geçen hafta detoks yapınca almıştım :KK43: ama bu sabah bi tartılayım dedim :) 77.5 :) iki hafta önce 77.2 ydi geçen hafta ve bu hafta 78 dim :KK43: şimdi düşüyor :) :) bn tartılıyorum arada ya

iPhone 'dan gönderildi

Bn de geçen hafta detoks yapınca almıştım :KK43: ama bu sabah bi tartılayım dedim :) 77.5 :) iki hafta önce 77.2 ydi geçen hafta ve bu hafta 78 dim :KK43: şimdi düşüyor :) :) bn tartılıyorum arada ya

iPhone 'dan gönderildi

Bak öyle oluyor bu :) üstüne gidince artsada eninde sonunda düşmeye başlıyor :)

Bak öyle oluyor bu :) üstüne gidince artsada eninde sonunda düşmeye başlıyor :)

Düşsün düşsün :) yıllarca süren birlikteliğimiz şiddetli geçimsizlikten bitsin artık :) :)

iPhone 'dan gönderildi

Son düzenleme:
O kadar cok üzülüyorum ki :KK43:
Tuvalet problemim var altı yedi günde bir kez yapıyorum. İçmediğim bitki çayı kalmıyor. Kayısı yiyorum. Yok yani :KK43:
Bi öneriniz var mı :KK43:

kayısıyı yemeye devam et ama bide kayısıyı suda pişirip hem suyunu iç hemde kendisini ye bakalım umarım bi faydası olur :KK34:

kayısıyı yemeye devam et ama bide kayısıyı suda pişirip hem suyunu iç hemde kendisini ye bakalım umarım bi faydası olur :KK34:

Kayısı yedim baya faydası çok olmasa da oldu gibi. Ama şöyle bir durum var o kadar çok gaz yapıyor ki ağrıdan ve şişkinlikten fena oldum. Form çayına devam :KK43:

Öğle
Bir bardak muzlu süt

Akşam
3 ıspanaklı börek :) anne yapımı kepekli undan :KK66:
Bir bardak ayran
Domates

iPhone 'dan gönderildi

Sabahtan beri fink fink geziyorum ya :) gitmeden önce ayran içtim.
Aradan 6 saat gecti şimdi de Börülceli yoğurtlu yemeğinden yapıp yedim :)
O kadar saat Dışarda bir çay bir Churchill içtim :)))))) bravo bana ❤️

Sabahtan beri fink fink geziyorum ya :) gitmeden önce ayran içtim.
Aradan 6 saat gecti şimdi de Börülceli yoğurtlu yemeğinden yapıp yedim :)
O kadar saat Dışarda bir çay bir Churchill içtim :)))))) bravo bana ❤️

Bravo fıstık sana 😘😘

iPhone 'dan gönderildi

X