Ceydanın Günlüğü

Günaydın kızlar ❤️❤️

O kadar mutluyum ki en son iki sene önce bulunduğum kiloma kavuştum.

Dün lavaboya çıkmamın ve dedemin güzel yemeklerinden yemememin karşılığını aldım. Dün yürüyüş de yapmadığım halde tartı bana şöyle söyledi
Eki Görüntüle 1202002

66,9👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Mustafa Kemal'in askeri.

tebrik ederim canım senii,devamı da gelicektir.. :KK16::KK54:

bardagına da bayıldımm:112:

Bu da ilgini çeker o zaman ablacım ☺️
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406486356.139202.jpg

Mustafa Kemal'in askeri.

7 km tempolu yürüyüşümden geldim ☺️☺️☺️ ara ara koştum da ama koşmak ne zormuş yahu gerçekten kondisyon isteyen bir şey 😔

Mustafa Kemal'in askeri.

Merhaba,

Bizde de aynı bardaktan var ve yeğenim açık yeşil çay içiyor daha 4 yaşında ve sesleniş şu "BEEEN KEMAL ATATÜRKLÜ BARDAKTAN İSTİYORUUUM" :))) Ağzını yirim senin diyorum....:KK1:

Ne mutlu size benim için de öpün kocamaaan canım benim ya ☺️☺️☺️

Mustafa Kemal'in askeri.

Bugün ölçüyü biraz kaçırdım 😔 adet olacağım bir de 😔 ondan hiç bulaşmıyorum buraya 😔😔

Mustafa Kemal'in askeri.

Canlarım merhaba☺️ bu sabah adet oldum sonunda. Yediklerime de dikkat ediyorum. Adetim bittiğinde görüşmek üzere ☺️

Mustafa Kemal'in askeri.

Günaydın kızlar ❤️❤️

O kadar mutluyum ki en son iki sene önce bulunduğum kiloma kavuştum.

Dün lavaboya çıkmamın ve dedemin güzel yemeklerinden yemememin karşılığını aldım. Dün yürüyüş de yapmadığım halde tartı bana şöyle söyledi
Eki Görüntüle 1202002

66,9👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Mustafa Kemal'in askeri.

Ay canım ben yeni gördüm bunu bak; ay hadi inşallah cicekli taytlarla geçecek kis bizi bekliyor Maaasallaaahhh♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥ ☆★☆★♣♧♣

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay canım ben yeni gördüm bunu bak; ay hadi inşallah cicekli taytlarla geçecek kis bizi bekliyor Maaasallaaahhh♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥ ☆★☆★♣♧♣

Inşallah canım adetim su an devam ediyorum sadece yürüyüş yapmıyorum bakalım nolacak ☺️☺️☺️

Mustafa Kemal'in askeri.

Ne adetmis bitmedi annem sadece ben mi uc gün oluyorum o da farketmiyorum bile :KK70: nirelerdesinnnnn :)

Ne adetmis bitmedi annem sadece ben mi uc gün oluyorum o da farketmiyorum bile :KK70: nirelerdesinnnnn :)

Ay sorma valla başka ağrı kesici içtim bu sefer o da kesti herhalde. Bir türkü bitmiyor bıktım..

Mustafa Kemal'in askeri.

Aynen işte benim de öyle 😔

Gülcan dövme yaptırdım dövmeme bakkkk
Eki Görüntüle 1206762

Mustafa Kemal'in askeri.

Hiiiii cok asilllllll ♥♥

Ama bak ben direk ne düşündüm;

Normal kot tonlarında Yüksek bel pantolon

Üstüne göbeği açık ve omzu düşük beyaz tişört

Kocaman gozlukler kıvırcık saclar

O dovmeyle ne havali durur amaaa ayyy ceydam cok yakışmış hayirlisiyla kullan yaa cuk oturmuş ♥♡

X