Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canimiste bunu daha once yememistim sunumda guzel olmus sonunda geldi tarif
Teşekkür ederim canımNevooosss
Ne zaman geldin senTarifin ,resimlerin sunumun sahane gorunuyor Bu tatliyi hic denemedim ama harika gorunuyor Denemeliyiim
Ellerine emegine saglikBasarilar diliyorum nevosumm
Çok teşekkür ederim canımNevoş sen nezaman katıldın yarışmaya,benim niye şimdi haberim oldu...Ayy ne güzel dilber dudağı o öyle öpülesi,ayyy pardon yiyilesiValla ne diyeyim ben bu yarışmada şaşırdım kaldım,harika gözüküyor canım,ustalığını göstermişsin,tatlının kendisi,sunumu,fotoğraflar herşey mükemmel ellerine sağlık Nevoşum Yarışmada başarılar dilerim üstadım
Teşekkür ederim canımDöktürmüşsün Nevoşum :)
Ellerine sağlık, yarışmada başarılar.
Aus'um çok teşekkür ederimAyyy bayılacamm şimdi .
Sen bunu ne ara yaptın ? Dilber dudağı en bi sevdiğim
Ellerine sağlık güzel arkadaşım . Yine döktürmüşsün
Başarılar diliyorum
Aus'um çok teşekkür ederimBende Aus beni ziyarete niye gelmedi diyordum Ben dün gece aniden ekledim
Görsem gelmez miyim
Bu kategori müthiş oldu ya , tarifler çok iyi.
Bize 5 oy hakkı verin lütfeeeeeeen
Sahiden öyle oldu canımOylama için ilk mesajı düzenledim Eklerken bu da güzel,bu da güzel diye ekledim
Bu sefer tek oy hakkımız varBayağı zorlanacağız
O piti piti karamela sepeti diye sayabilirsinTek hak mııııı ?
Yahu ben muhteşem olmuş diye kırk kişiye mavi boncuk dağıttımHarbiden harikalardı o ayrı da , kime verecem oyumu şimdi
Aeben'cim çok teşekkür ederimNevoşum dilber dudaklım :) ellerine sağlık canım harika görünüyor
Çok teşekkür ederim canımay çok güzel bir şey olmuş valla ne yalan diyim hiç dilber dudağı nasıl bir şey görmemiştim merak bile etmemiştim ilk kez görüyorum son iki tarif durmuş durmuş vurmuş gibi geldi bana
foruma da bakamıyorum bayadır çok güzel olmuş
nevoşuum ellerine sağlıksüper olmuş
iyiki yapmışsın gerçekten şekli çok güzel eminim tadıda öyledirÇok teşekkür ederim canımO zaman iyi ki bu tarifi yaptım Bilmeyenler öğrenmiş oldu
Sağol canımiyiki yapmışsın gerçekten şekli çok güzel eminim tadıda öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?