Nevooosss
Ne zaman geldin sen Tarifin ,resimlerin sunumun sahane gorunuyor Bu tatliyi hic denemedim ama harika gorunuyor Denemeliyiim
Ellerine emegine saglik Basarilar diliyorum nevosumm
Teşekkür ederim canım
Dün gece ekledim
Canım şöbiyetten tek farkı şekli ve içinde sadece ceviz olmasıTavsiye ederim

Nevoş sen nezaman katıldın yarışmaya,benim niye şimdi haberim oldu...Ayy ne güzel dilber dudağı o öyle öpülesi,ayyy pardon yiyilesiValla ne diyeyim ben bu yarışmada şaşırdım kaldım,harika gözüküyor canım,ustalığını göstermişsin,tatlının kendisi,sunumu,fotoğraflar herşey mükemmel ellerine sağlık NevoşumYarışmada başarılar dilerim üstadım

Çok teşekkür ederim canımDün gece ekledim

Ayyy bayılacamm şimdi .

Sen bunu ne ara yaptın ? Dilber dudağı en bi sevdiğim

Ellerine sağlık güzel arkadaşım . Yine döktürmüşsün

Başarılar diliyorum
Aus'um çok teşekkür ederimBende Aus beni ziyarete niye gelmedi diyordumBen dün gece aniden ekledim

Görsem gelmez miyim

Bu kategori müthiş oldu ya , tarifler çok iyi.

Bize 5 oy hakkı verin lütfeeeeeeen

Sahiden öyle oldu canımOylama için ilk mesajı düzenledimEklerken bu da güzel,bu da güzel diye ekledim
Bu sefer tek oy hakkımız varBayağı zorlanacağız

Sahiden öyle oldu canımOylama için ilk mesajı düzenledimEklerken bu da güzel,bu da güzel diye ekledim
Bu sefer tek oy hakkımız varBayağı zorlanacağız

Tek hak mııııı ?

Yahu ben muhteşem olmuş diye kırk kişiye mavi boncuk dağıttım Harbiden harikalardı o ayrı da , kime verecem oyumu şimdi

ay çok güzel bir şey olmuş valla ne yalan diyim hiç dilber dudağı nasıl bir şey görmemiştim merak bile etmemiştim ilk kez görüyorum son iki tarif durmuş durmuş vurmuş gibi geldi bana
foruma da bakamıyorum bayadır çok güzel olmuş
nevoşuum ellerine sağlık süper olmuş

Çok teşekkür ederim canımO zaman iyi ki bu tarifi yaptımBilmeyenler öğrenmiş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…