- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Niye sen bana şişkomu demek istedin balık etli diyecektin herhalNana zaten diyette sen afiyetle hepsini yersin
Bende senin taktiği uyguluyorum sahiden zayıflıyorumNevroş bacı, nevroş bacı ! Diyetteyik diye yemeyek mi
Hem yerim hem zayiflarim. Bi arada 71 e indim
Nevroş bacı, nevroş bacı ! Diyetteyik diye yemeyek mi
Hem yerim hem zayiflarim. Bi arada 71 e indim
Yok canım sen kilolu değilsin yani ihtiyacın yokNiye sen bana şişkomu demek istedin balık etli diyecektin herhal
Elbet bana her yer Trabzon ama İstanbul da oturuyom bacım.yazları tatile gidiyom annemler su anda ordaKız sen Oflu değil miydin
Ha benim ihtiyacım var yani ?Yok canım sen kilolu değilsin yani ihtiyacın yokYiyebilirsin
Tabi kidimi yaaa kankam benim hem yeriz hem spor yapariz
Kız ben seni hep orda oturuyorsun sanıyordumElbet bana her yer Trabzon ama İstanbul da oturuyom bacım.yazları tatile gidiyom annemler su anda orda
170 boyHa benim ihtiyacım var yani ?170 boyum var bi kerem herkes yeter diyor da ben bırakmıyor um
Maşaallah boyun bayağı uzunHa benim ihtiyacım var yani ?170 boyum var bi kerem herkes yeter diyor da ben bırakmıyor um
Hayırlı gecelerHanımlar ben kaçtım fena uyku bastı iyi geceler tatlı rüyalar
170 boyooo mankeniz yaniii
168 dim son ölçümde 170 çıktı. İşte boy pos bende, bide şansım olaydı iyiydiMaşaallah boyun bayağı uzunBen öyle birşey demedim
İyi gecelerHanımlar ben kaçtım fena uyku bastı iyi geceler tatlı rüyalar
Zayıflayınca uzadın mı168 dim son ölçümde 170 çıktı. İşte boy pos bende, bide şansım olaydı iyiydi
Evet o kadar kiloya 2 cmZayıflayınca uzadın mıŞansın,bahtın açık olsun inşaallah
MaşaallahEvet o kadar kiloya 2 cmsüt içmenin faydaları Amin
İyi geceler nevroş bizde kacalim artıkMaşaallah
İyi gecelerİyi geceler nevroş bizde kacalim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?