- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Niye sen bana şişkomu demek istedin balık etli diyecektin herhalNana zaten diyette sen afiyetle hepsini yersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye sen bana şişkomu demek istedin balık etli diyecektin herhalNana zaten diyette sen afiyetle hepsini yersin
Bende senin taktiği uyguluyorum sahiden zayıflıyorumNevroş bacı, nevroş bacı ! Diyetteyik diye yemeyek mi
Hem yerim hem zayiflarim. Bi arada 71 e indim
dimi yaaa kankam benim hem yeriz hem spor yaparizNevroş bacı, nevroş bacı ! Diyetteyik diye yemeyek mi
Hem yerim hem zayiflarim. Bi arada 71 e indim
Yok canım sen kilolu değilsin yani ihtiyacın yok YiyebilirsinNiye sen bana şişkomu demek istedin balık etli diyecektin herhal
Elbet bana her yer Trabzon ama İstanbul da oturuyom bacım.yazları tatile gidiyom annemler su anda ordaKız sen Oflu değil miydin
Ha benim ihtiyacım var yani ? 170 boyum var bi kerem herkes yeter diyor da ben bırakmıyor umYok canım sen kilolu değilsin yani ihtiyacın yok Yiyebilirsin
Tabi kidimi yaaa kankam benim hem yeriz hem spor yapariz
Kız ben seni hep orda oturuyorsun sanıyordumElbet bana her yer Trabzon ama İstanbul da oturuyom bacım.yazları tatile gidiyom annemler su anda orda
170 boy ooo mankeniz yaniiiHa benim ihtiyacım var yani ? 170 boyum var bi kerem herkes yeter diyor da ben bırakmıyor um
Maşaallah boyun bayağı uzunBen öyle birşey demedimHa benim ihtiyacım var yani ? 170 boyum var bi kerem herkes yeter diyor da ben bırakmıyor um
Kız ben seni hep orda oturuyorsun sanıyordum
Hayırlı gecelerHanımlar ben kaçtım fena uyku bastı iyi geceler tatlı rüyalar
170 boy ooo mankeniz yaniii
168 dim son ölçümde 170 çıktı. İşte boy pos bende, bide şansım olaydı iyiydiMaşaallah boyun bayağı uzunBen öyle birşey demedim
İyi gecelerHanımlar ben kaçtım fena uyku bastı iyi geceler tatlı rüyalar
Zayıflayınca uzadın mıŞansın,bahtın açık olsun inşaallah168 dim son ölçümde 170 çıktı. İşte boy pos bende, bide şansım olaydı iyiydi
Evet o kadar kiloya 2 cm süt içmenin faydaları AminZayıflayınca uzadın mıŞansın,bahtın açık olsun inşaallah
MaşaallahEvet o kadar kiloya 2 cm süt içmenin faydaları Amin
İyi geceler nevroş bizde kacalim artıkMaşaallah
İyi gecelerİyi geceler nevroş bizde kacalim artık