- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Niye sen bana şişkomu demek istedin balık etli diyecektin herhalNana zaten diyette sen afiyetle hepsini yersin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye sen bana şişkomu demek istedin balık etli diyecektin herhalNana zaten diyette sen afiyetle hepsini yersin![]()
Bende senin taktiği uyguluyorum sahiden zayıflıyorumNevroş bacı, nevroş bacı ! Diyetteyik diye yemeyek mi
Hem yerim hem zayiflarim. Bi arada 71 e indim![]()
Nevroş bacı, nevroş bacı ! Diyetteyik diye yemeyek mi
Hem yerim hem zayiflarim. Bi arada 71 e indim![]()
Yok canım sen kilolu değilsin yani ihtiyacın yokNiye sen bana şişkomu demek istedin balık etli diyecektin herhal![]()
Elbet bana her yer Trabzon ama İstanbul da oturuyom bacım.yazları tatile gidiyom annemler su anda ordaKız sen Oflu değil miydin![]()
Ha benim ihtiyacım var yani ?Yok canım sen kilolu değilsin yani ihtiyacın yokYiyebilirsin
![]()
Tabi kidimi yaaa kankam benim hem yeriz hem spor yapariz
Kız ben seni hep orda oturuyorsun sanıyordumElbet bana her yer Trabzon ama İstanbul da oturuyom bacım.yazları tatile gidiyom annemler su anda orda
170 boyHa benim ihtiyacım var yani ?170 boyum var bi kerem herkes yeter diyor da ben bırakmıyor um
![]()
Maşaallah boyun bayağı uzunHa benim ihtiyacım var yani ?170 boyum var bi kerem herkes yeter diyor da ben bırakmıyor um
![]()
Hayırlı gecelerHanımlar ben kaçtım fena uyku bastı iyi geceler tatlı rüyalar![]()
170 boyooo mankeniz yaniii
![]()
168 dim son ölçümde 170 çıktı. İşte boy pos bende, bide şansım olaydı iyiydiMaşaallah boyun bayağı uzunBen öyle birşey demedim
![]()
İyi gecelerHanımlar ben kaçtım fena uyku bastı iyi geceler tatlı rüyalar![]()
Zayıflayınca uzadın mı168 dim son ölçümde 170 çıktı. İşte boy pos bende, bide şansım olaydı iyiydi![]()
Evet o kadar kiloya 2 cmZayıflayınca uzadın mıŞansın,bahtın açık olsun inşaallah
![]()
MaşaallahEvet o kadar kiloya 2 cmsüt içmenin faydaları
Amin
![]()
İyi geceler nevroş bizde kacalim artıkMaşaallah![]()
İyi gecelerİyi geceler nevroş bizde kacalim artık![]()