cevap verirseniz sevinirim

bffean

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
429
410
arkadaşlar benim kredi kartı borcum var bebek de bekliyoruz giderlerimiz ve masraflarımız çok fazla oldu.neyse asıl konu şu ki kredi kartı borcu nasıl taksitlendiriliyor banka tarafından tabi.2 ay ödeyemeyincemi yoksa başvuruncamı.
toplam borcum 4500 tl ben bunu 12 aya böldürmek istiyorum.bankaya gidip başvursam olurmu.

arkadaşım bizimde başımızda bu sorun var daha bugun aradı eşim bankayı.bizimde 4500 tl borcumuz var.şöyle demişler.ödeme gününüz geciktiyse takstlendirme yapıoruz ama onada tabiki faiz koyuolar.mesela 5000 tl borç için 9 aya bölnürse 500 fazladan ödicez.artık yüzde kaç faiz oranları onu bilemem

Fakat var böyle bişey.36 aya kadarda vadesi varmış sanırım.

arkadaşım bizimde başımızda bu sorun var daha bugun aradı eşim bankayı.bizimde 4500 tl borcumuz var.şöyle demişler.ödeme gününüz geciktiyse takstlendirme yapıoruz ama onada tabiki faiz koyuolar.mesela 5000 tl borç için 9 aya bölnürse 500 fazladan ödicez.artık yüzde kaç faiz oranları onu bilemem

Fakat var böyle bişey.36 aya kadarda vadesi varmış sanırım.
Ben bankayı bugün aradım bana dediki kadın eğer 2 ay ödeme yapmazsanız taksitlendirmeye başvurabilirsiniz ancak bu 2 aylık sürede eğer ödeme yapsamsam devamlı arıyorlar kredi notunuz düşer,siciliniz lekelenir diye.bende korkuyorum ne yapıcam şaşırdım bankacı arkadaşlar da cevap yazsa keşke. acaba bankaya başvurarak yapabilirimiyiz taksitlendirmeyi.

X