• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

cok sevindim canim Rabbim hayirli vede saglikli evlatlar versin insallah :KK68:
sağol tatlım, sana ve de oğlusuna uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin Rabbimm

eveeettt dun hic bisey yapamamis olabilirim ama bugun nerdeyse butun islerimi bitirdim sayilir :KK49:
sabah bulasik makinasi dolduruldu calistirildi
mutfagin dolap kapatlari, havalandirma, ocak ve fayanslari camasir sulu bezle silinde
evin alt kat supurulup silindi
2 makina camasir yikandi ve serildi
haftalardir biriktirdigim utu nihayet yapildi yerlerine asildi
bulasik makinasi bitince bosaltildi
yemek yapildi, yendi ve bulasiklari makinaya dolduruldu
cay yapildi suanda icilmekte:KK48::KK48::KK48:

( bu arada utuyu tembelligimden biriktirmiyom benim utu su buyuk buharli utulerden o yuzden hepsini birden yapayim diye biriktiriyom)
bugunlukte bu kadar :cool::cool:
e ozaman alkııııııııııııııış

Selam kızlar dün yatak odamın çekmecelerini ve gardolabımın raflı bölümlerini düzenledim fotoları paylaşıyım hemen
Nevresim dolabım ve üstündeki çekmecem
image.jpg image.jpg image.jpg
Eşimin v benim çorap çekmeceleri
image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg
Seccadelerin başörtüleri, tesbihler ve namaz kıyafetleri çekmecem
image.jpg

Dolabımın raflı olan bölümü ve çekmeceleri
image.jpg image.jpg image.jpg
Birtek askılı olan dolaplar kaldı onları de ne kısa zamanda yaparım artık

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    146,9 KB · Görüntüleme: 410
kızlarım canlarım bugün hsg yani rahim filmi çekildim,, ohh bee kurtuldum nasıl yük kalktı üstümden anlatamam:KK8:
bu arada hiç bi sorun çıkmadı şükürler olsun:KK36:
bu arada korkan arkadaşlarım varsa eğer yapmayın Allah aşkına hiç bişey yok çok kolay kısa süren bi işlem, nasıl da korkutmuşlardı beni abartıyorlar demek ki, o denli çıtkırıldım olmamak lazım :KK19:
canımmmmmmmmm çok sevindim:KK36: hadi yakında hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah:KK46::anneadayı::nazar:

eveeettt dun hic bisey yapamamis olabilirim ama bugun nerdeyse butun islerimi bitirdim sayilir :KK49:
sabah bulasik makinasi dolduruldu calistirildi
mutfagin dolap kapatlari, havalandirma, ocak ve fayanslari camasir sulu bezle silinde
evin alt kat supurulup silindi
2 makina camasir yikandi ve serildi
haftalardir biriktirdigim utu nihayet yapildi:KK48: yerlerine asildi
bulasik makinasi bitince bosaltildi
yemek yapildi, yendi ve bulasiklari makinaya dolduruldu
cay yapildi suanda icilmekte:KK48::KK48::KK48:

( bu arada utuyu tembelligimden biriktirmiyom benim utu su buyuk buharli utulerden o yuzden hepsini birden yapayim diye biriktiriyom)
bugunlukte bu kadar :cool::cool:
canım maşallah biz bir kata yorulduk diye ölüyoruz sen 3 katı iyi idare ediyorsun bebekle çalışkan cetvelcim benim :KK15:
Selam kızlar dün yatak odamın çekmecelerini ve gardolabımın raflı bölümlerini düzenledim fotoları paylaşıyım hemen
Eki Görüntüle 1544763 Eki Görüntüle 1544764 Eki Görüntüle 1544766
Eki Görüntüle 1544767 Eki Görüntüle 1544768 Eki Görüntüle 1544772 Eki Görüntüle 1544774
Eki Görüntüle 1544776

Eki Görüntüle 1544781 Eki Görüntüle 1544785 Eki Görüntüle 1544788

:nazar::nazar::nazar: topiği açıp ta foto görünce ben:KK73:ellerine sağlık canım misss gibi düzenli olmuş hele o üstüne örtü fikri harika

Son düzenleme:
Nasılsıniz kızlar baya oldu gremedim hamilelik bni braz zorluyor çok yoruluyrm heleki bu aralar kolum kalkmiyor ev isleri öyle bana bakıyor aslında yapasmda gelmiyor otrma odamın duvarınin bi tarafı kavlamisti geçen sene ice dökülmeye basladi orası ve yatak odası boyanicak otrma odasindan koltuk ve tv ünitesi gdicek ogluma çocuk odası alincak kizim oldu 6 aylık daha ortada hiç bşey yok hangisi ne ara yapilacak anlamadm kafam çok karışık

Nasılsıniz kızlar baya oldu gremedim hamilelik bni braz zorluyor çok yoruluyrm heleki bu aralar kolum kalkmiyor ev isleri öyle bana bakıyor aslında yapasmda gelmiyor otrma odamın duvarınin bi tarafı kavlamisti geçen sene ice dökülmeye basladi orası ve yatak odası boyanicak otrma odasindan koltuk ve tv ünitesi gdicek ogluma çocuk odası alincak kizim oldu 6 aylık daha ortada hiç bşey yok hangisi ne ara yapilacak anlamadm kafam çok karışık
tatlım stres yapma sakın, hep böyle stres yapıyoruz kendimize, sonrada bakıyoruz geçmiş bitmiş bile, merak etme hallolur hepsi, cetvelcilerin eşlerinin maşallahı var eşin herşeyi halleder sen hamileliğinin keyfine bak tatlım:anneadayı::nazar::KK200:

tatlım stres yapma sakın, hep böyle stres yapıyoruz kendimize, sonrada bakıyoruz geçmiş bitmiş bile, merak etme hallolur hepsi, cetvelcilerin eşlerinin maşallahı var eşin herşeyi halleder sen hamileliğinin keyfine bak tatlım:anneadayı::nazar::KK200:

Saol canim ama elimde değil ister istemez stres oluyorum birde bu aralar kaynanayla uğraşıp duruyoruz herseyi sorun ediyor bsey alsa bn yaptım bn ettim diye çıkıveriyor hafta sonu güne gtti işimiz oldu halde braktk vay 5 dkka çıkmadık diye bzimle ne kavgalar etti geldmmi hersey üst üstte geliyor

Saol canim ama elimde değil ister istemez stres oluyorum birde bu aralar kaynanayla uğraşıp duruyoruz herseyi sorun ediyor bsey alsa bn yaptım bn ettim diye çıkıveriyor hafta sonu güne gtti işimiz oldu halde braktk vay 5 dkka çıkmadık diye bzimle ne kavgalar etti geldmmi hersey üst üstte geliyor
dediğin gibi bizlere söylemesi kolay tabi dışardan, Allah yardımcın olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsın bu günleri

Eki Görüntüle 1544763 Eki Görüntüle 1544764 Eki Görüntüle 1544766
Eki Görüntüle 1544767 Eki Görüntüle 1544768 Eki Görüntüle 1544772 Eki Görüntüle 1544774
Eki Görüntüle 1544776

Eki Görüntüle 1544781 Eki Görüntüle 1544785 Eki Görüntüle 1544788
tebrik ederim aresercim çok güzel olmuş, örtü olayı beni benden aldı nasıl da uğraşıyorsun öyle ama çok hoş ya çok düzenli görünüyor açılınca herkes içerdekileri görmüyor takdir ettim cidden sabır işi hem merak ettim eşin kullanabiliyo mu böyle bişey demiyo mu ? :KK70:
G:KK73:N:KK73:Y:KK73:N
herkese hayırlı kandiller
hayırlı kandiller canım baronesim :KK19:

hayırlı kandiller canım.:)
hayırlı kandiller ablamm:KK36:

cetvelci eşi olmak kolay değillll:-)

Canım benim Allah yar ve yardımcın olsun kolaylaştırsın inş.Hoppa

tebrik ederim aresercim çok güzel olmuş, örtü olayı beni benden aldı nasıl da uğraşıyorsun öyle ama çok hoş ya çok düzenli görünüyor açılınca herkes içerdekileri görmüyor takdir ettim cidden sabır işi hem merak ettim eşin kullanabiliyo mu böyle bişey demiyo mu ? :KK70:

hayırlı kandiller canım baronesim :KK19:

hayırlı kandiller ablamm:KK36:

cetvelci eşi olmak kolay değillll:-)

Canım benim Allah yar ve yardımcın olsun kolaylaştırsın inş.Hoppa

İnş saol canım.

bakıyorum da bizim kızlar diğer topikler de geziyor buraya selam sabah yok kıskandım valla:cry:
tabi onlara da yazın da burayı da unutmayın tatlışlarım

Hemen yazayim baronescim :KK52:
Cok yakinda ev tasiyacagim onlarla ugrasiyorum evi tasiyinca yerlestirme asamasinda bol bol yardiminizi almayi
dusunuyorum guzel fikirler cikiyor nasilsa:KK58:

bakıyorum da bizim kızlar diğer topikler de geziyor buraya selam sabah yok kıskandım valla:cry:
tabi onlara da yazın da burayı da unutmayın tatlışlarım
kıyamam ben sanaa haklısın canım yaa bizim topik pek bi sessizleşti :(
hadiiiiiiiii bi kıpırtı gereekk

Hemen yazayim baronescim :KK52:
Cok yakinda ev tasiyacagim onlarla ugrasiyorum evi tasiyinca yerlestirme asamasinda bol bol yardiminizi almayi
dusunuyorum guzel fikirler cikiyor nasilsa:KK58:
oooo maşallah ne güzel gelin evi döşeyecem desene seeen ooohh merakla bekliyoruz canımcımmm:KK73:

bugün raporu buraya da yazak :)
salonda masanın, büfenin, koltuk ve sandaye kenarlarının, abajurun, kitaplığın aksesuar ve tablo saatlerin,tozu kuru olarak alındı ve cam sille cilalandı büfe aynası cam sil ve gazete kağıdı ile parlatıldı:KK36:
salon minder ve kırlentleri kabartıldı,
ayrıca oturma odasının, portmantonun tozları da alındı,
yatak odası ve çalışma odası hariç her yer süpürüldü silindi,
yemek yapıldı, ayran yapıldı,
temiz bulaşıklar toplandı ve onun haricinde bi kaç posta daha yıkandı,
wc nin sabunmatiği dolduruldu,
yeni yastık kılıfları ütülendi ve kirlileri ile değiştirildi,
sanırım bu kadar aklıma başka gelmiyorr:KK64:

Gunaydinnnn cetvelciler :KK73:

canımmmmmmmm gelin evimi döşicez yoksa:KK73::KK73::KK73:

Biraz oyle olacak :oops: bakalim nasil olacaksa dun evin tabaninda mineflo cekiliydi boyacilar esyalari cekerken yirtmislar yeni mineflo yaptiralim dedik 750 tl fiyat cikardilar, yirttik yerleri onartalim ozaman dedik 250 tl fiyat verdiler ev sahibi destek cikarsa parke olsun dedik 1300 tl :KK57:de ona fiyat verdiler bilemedim napacagiz bizim boyacilar yirttigi icin mecbur biz odeyecegiz :KK17: isin icinden nasil cikariz ne diosunuzz

Gunaydinnnn cetvelciler :KK73:

Biraz oyle olacak :oops: bakalim nasil olacaksa dun evin tabaninda mineflo cekiliydi boyacilar esyalari cekerken yirtmislar yeni mineflo yaptiralim dedik 750 tl fiyat cikardilar, yirttik yerleri onartalim ozaman dedik 250 tl fiyat verdiler ev sahibi destek cikarsa parke olsun dedik 1300 tl :KK57:de ona fiyat verdiler bilemedim napacagiz bizim boyacilar yirttigi icin mecbur biz odeyecegiz :KK17: isin icinden nasil cikariz ne diosunuzz
canım zaten bu dönem hep böyle saçmasapan masraflar çıkar, sen hiç canını sıkma sakin ol hallolur muhakkak, onarım yaptırın bence fazla masraf yapma kimbilir ne kadar duracaksınızki bu evde, Allahım en kısa zamanda kendi evinizi nasip etsin size inşallah

Back