• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

kıyamam ben sanaa haklısın canım yaa bizim topik pek bi sessizleşti :KK43:
hadiiiiiiiii bi kıpırtı gereekk

oooo maşallah ne güzel gelin evi döşeyecem desene seeen ooohh merakla bekliyoruz canımcımmm:KK73:
evet evet ya kızlar toplanalım artık zaten hava kötü burada da kıpırtı olmayınca iyiden moralim bozuk geziyorum özledim valla günde 10 sayfa muhabbet ettiğimiz günleri

bugün raporu buraya da yazak :)
salonda masanın, büfenin, koltuk ve sandaye kenarlarının, abajurun, kitaplığın aksesuar ve tablo saatlerin,tozu kuru olarak alındı ve cam sille cilalandı büfe aynası cam sil ve gazete kağıdı ile parlatıldı:KK36:
salon minder ve kırlentleri kabartıldı,
ayrıca oturma odasının, portmantonun tozları da alındı,
yatak odası ve çalışma odası hariç her yer süpürüldü silindi,
yemek yapıldı, ayran yapıldı,
temiz bulaşıklar toplandı ve onun haricinde bi kaç posta daha yıkandı,
wc nin sabunmatiği dolduruldu,
yeni yastık kılıfları ütülendi ve kirlileri ile değiştirildi,
sanırım bu kadar aklıma başka gelmiyorr:KK64:
ey maşallah , canım naptın sen mop işini?

Günaydın arkadaşlar bugün gne hava kapalı benimse bir dolu ütüm var 1 haftadr druyor ama hiç yapasm yok bugün bi şekilde halletmem gerekiyor

Hava kapali olsa da icimiz renkli olsun cnm :KK15: utu dedigin hallolur ben henuz evli degilim o yuzden utu problemim yok suan hos nisanlimda sisman, giydigi yapisio uzerine utuye gerek kalmio sansliyim:KK70:benim de bu aksam mutfagim toplancak kolilenecek tasiniyorum cumartesi

Hava kapali olsa da icimiz renkli olsun cnm :KK15: utu dedigin hallolur ben henuz evli degilim o yuzden utu problemim yok suan hos nisanlimda sisman, giydigi yapisio uzerine utuye gerek kalmio sansliyim:KK70:benim de bu aksam mutfagim toplancak kolilenecek tasiniyorum cumartesi

Ütü zor değilde malum hamileyim ya ütü basinda ateş basıyor kendimi ordan oraya atıp duruyom :KK48: valla taşınma işi daha zor canım allah kolaylık versin bende bu hafta sonu çocuğun odasını bosalticam koltuk tv ünitesi felan gidicek nasıl olcak hiç blemiorm

çok alemsin koptum valla:KK70:
canım sen de kolilerken aç bir canlı müzik:KK73: ıvır zıvırları ele muhakkak ne kadar az eşya o kadar çok mutluluk:KK68:

Ütü zor değilde malum hamileyim ya ütü basinda ateş basıyor kendimi ordan oraya atıp duruyom :KK48: valla taşınma işi daha zor canım allah kolaylık versin bende bu hafta sonu çocuğun odasını bosalticam koltuk tv ünitesi felan gidicek nasıl olcak hiç blemiorm
küçük küçük parçalara böl mesela 5 er parça 5 parça bitince dinlen sonra tekrar başla tatlım
ayyyyyyyy ne güzel heycanlar boşalıcak bir oda yeni bebiş odası dekorasyonu demek:KK46::nazar:

Amin cnm ins bu hafta sonunu atlatirsam hepsi kolaylancakmis gibi geliyor :KK51:

çok alemsin koptum valla:KK70:
canım sen de kolilerken aç bir canlı müzik:KK73: ıvır zıvırları ele muhakkak ne kadar az eşya o kadar çok mutluluk:KK68:

Aynen oyle az esya gercekten mutluluk:KK37: zaten esyam az sadece kullanacagim seyleri aldim bn:KK28: ama bakalim nasil yapacaksam fotograflarim sizleri bir cetvelci nasil koli hazirlar gonderirim artik :cool:

küçük küçük parçalara böl mesela 5 er parça 5 parça bitince dinlen sonra tekrar başla tatlım
ayyyyyyyy ne güzel heycanlar boşalıcak bir oda yeni bebiş odası dekorasyonu demek:KK46::nazar:

Dinlene dinlene yapmaya calisiyorum canim ama bi taraftanda çocuk uyanmadan bitirmeye çalışıyorum yoksa oğlum yaptrmio srekli dibimde bebise oda yapmiorm onu oğlumn besigine ogluma yeni yatak odasi alicam ama nasıl olcak ne yapıcam hala kafam çok karışık sanırım drek genç odası alicam :KK43:

Dinlene dinlene yapmaya calisiyorum canim ama bi taraftanda çocuk uyanmadan bitirmeye çalışıyorum yoksa oğlum yaptrmio srekli dibimde bebise oda yapmiorm onu oğlumn besigine ogluma yeni yatak odasi alicam ama nasıl olcak ne yapıcam hala kafam çok karışık sanırım drek genç odası alicam :KK43:

Cnm ya ben trt nin bi kanalinda bi program izlemistim oturma odasinin kosesine bebek odasini entegre etti oyle guzel oldu ki ama programin adini hatirlayamadim :KK64:

Amin cnm ins bu hafta sonunu atlatirsam hepsi kolaylancakmis gibi geliyor :KK51:

Aynen oyle az esya gercekten mutluluk:KK37: zaten esyam az sadece kullanacagim seyleri aldim bn:KK28: ama bakalim nasil yapacaksam fotograflarim sizleri bir cetvelci nasil koli hazirlar gonderirim artik :cool:
vallahi süper fikir fotola muhakkak taşınan arkadaşlar için çok yardımcı olur canım:21: , o tavuğu pişirdin ya herşeyi yaparsın maşallah :nazar: senden beklentilerim yüksek artık:KK70:

bencede genç odası al canım belki şu an oğlun genç odası için küçük ama zaman çabuk geçiyor ikinci masraf olmaz en azından

evet evet ya kızlar toplanalım artık zaten hava kötü burada da kıpırtı olmayınca iyiden moralim bozuk geziyorum özledim valla günde 10 sayfa muhabbet ettiğimiz günleri
aynen yaaa o_O

ey maşallah , canım naptın sen mop işini?
tatlıcım henüz bakamadım şimdilik eski mopumla idare ediyorum migrosa gidince bakarım inş.

:KK70:alemsin canım yaa, bu arada kolay gelsin taşınıyor musun yoksa eşyaları mı taşıyorsunn:KK49:

inş. canım Allah kolaylık versinn:KK25:

göndert göndert :KK9:

bence de genç odası al canım alacaksan ne gerek var küçük çocuk odasına mantıklı düşünmek lazım:KK16:

Back