- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
Cetvelcilerin beyleri de maharetli maaşallahDün eşimin izin gunuydu evde değildim ama ben hazırlanana kadar o terası temizledi saolsun dünün tek işi bu
Ne de güzel Türkçeleştirmişsin arkadaşııım emeğine sağlııkkcanlarım malum üzere son derece tembelliğiyle ünlü bir insan olarak bir iş yapabilmem için motiveye arkadan ittirilmeye kaktırılmaya ihtiyaç duyuyorum, geçen sene acaba nasıl temizliğe motive olurum diye kara kara düşünürken yabancı düzen bloglarında temizlik listeleri olduğunu gördüm ve onları inceleyip kendi evime uygun bir liste oluşturdum (ekte foto koydum bu liste tüm odalar için uzuyor aşağı doğru)
bu liste daha önce fotosunu eklediğim temizlik dolabımda asılı duruyor ,yaptıkça orada gidip işaretliyorum yani mesela banyonun temizliğini bitirdim diyelim koşuyorum bu listede işaretliyorum o kare kutucuklar doldukça tümünün dolması için gaza geliyorum
fotoda anlaşılıyormu bilmiyorum ama dikkat ederseniz liste 6 aylık her ay 4 haftaya ayrılmış, yani orada haftalık olanda var 2 ayda bir yapılması gerekende(oralar koyu renkle işaretli) ona göre bakıyorum işaretlenmemiş kısımları yapıyorum
bahar temizliğimde boş kutucuk kalmıyacak şekilde temizlik yapmak demek benim için
benim çok işime yarıyor
Ellerine sağlıkkk bende hâlâ küçülttüğüm toz bezlerimin kenarını dikeceğimDün çocuk odası dolapları toplandı .kışlık ayakkabıları oğlum boyadı birazını kutuladım kaldırdım .Kışlıkların çoğu kaldırıldı. Yatak odası dolapları elden geçirildi .
2 hafta önce cam silmiştim o günden beri yağmur yağıyor .Bidaha kuraklık olursa haber verin ben cam sileyim.
Mutfak dolapları azar azar bikaçgünde düzenlendi.
Balkondaki dondurucuya kılıf dikmeliyim artık ooof bi başına geçsem olacakta .
En sevdiğim şey dikiş hep sona kaliyo.
Katlanacak çamaşırlar ve yıkanmayı bekleyen balkonlar var.
Yine acıktım .Sabahtan yemek ve süpürge yaptım .
Pazardan plastik sepet almalımıyım almamalımıyım laaaalaaa laaaaa
Baronesss yine aynı yorumlarımız ihihihi.bırak yapsın tatlım olduğu kadar artık sen yorma kendini, azıcık naz yapın ya doğduktan sonra daha çok yapacaksınız şimdinin keyfine bakın
aaaaaaaa kızdırmayın beni bak artık hamişleri kabul etmicem topiğe hagaza gelip iş yapıyorlar ,ayağınızı uzatıp yatın siz
cetvelcilerin eşlerine alkış
Hamileler için yasa koyacağız ha iş yapmayı bırakıp kocalara nazlanın diye.
Canım katlama sendeeşu ufak ayrıntılar delirtiyor. mesela kıyafet katlama çok sinir bozucu.
Bir sürü askı al asılacakları askıya as. Asılmayacakları da yuvarla.. Ben kot pantolonlarımı yuvarlarım mesela hep. Sen bunu hepsi için kullanabilirsin.Düzgün görünmezler ki diyorsan sepetler edin kumaştan oluyor ya Koçtaş'ta İkea'da. Onların içine koy yuvarlayıp yuvarlayıp
Hoşgeldiiiin dtnescafedüzen topiği burada mı devam ediyor..çok severim o konuyu..takip ederim genelde..dolaplarıma bi el atıversem bende çekip fotoraflarını koyarım..tabi fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem.
Baronesss im konuyu 'bir derdim var'a neden açmadın
Günaydııınn benlacivertGünaydın .Uykum var gece ütü yaptım .böyle yuvarlanıp uyumak istiyorum.bu çocuk uykumu getiriyo.
Al uyu bakalım hadi bu da benden sana güzellik
Günaydın kbaamgünaydın.. uyu şekerim dinlen fırsatın varsa
Günaydın yagmulukkGünaydın...üzerimdeki miskinligi atmam lazım bugun braz daha bseyler yapsam iyi olur
Konuya gelen herkes hamile kalıyormuşcanım sende mi hamilesin yoksa
Günaaydınn Baronesssgünaydın cetvelcilerhava misssssss tam temizlik havası valla, şöyle perdeleri yıkayıp cam silmek vardı ama malesef işteyim
Günaydın hatunlar
Benim dün ne zamandır görüşmediğim bir arkadaşım geldi sürprüz yaparak
Bugün pazara da gitmem lazım hangi birini yapcam