Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Dün eşimin izin gunuydu evde değildim ama ben hazırlanana kadar o terası temizledi saolsun dünün tek işi bu
Cetvelcilerin beyleri de maharetli maaşallah
Ne de güzel Türkçeleştirmişsin arkadaşııım emeğine sağlııkk İşaretlemek bende de pozitif etki yaratıyor İngilizce olanlardan kullanıyordum daha renkli daha canlılar ama arkadaşım o kadar emek vermiş artık bunu kullanırıım
Ellerine sağlıkkk bende hâlâ küçülttüğüm toz bezlerimin kenarını dikeceğim
Baronesss yine aynı yorumlarımız ihihihi.
Hamileler için yasa koyacağız ha iş yapmayı bırakıp kocalara nazlanın diye.
şu ufak ayrıntılar delirtiyor. mesela kıyafet katlama çok sinir bozucu.
Canım katlama sendeeYuvarla
Bir sürü askı al asılacakları askıya as. Asılmayacakları da yuvarla.. Ben kot pantolonlarımı yuvarlarım mesela hep. Sen bunu hepsi için kullanabilirsin.Düzgün görünmezler ki diyorsan sepetler edin kumaştan oluyor ya Koçtaş'ta İkea'da. Onların içine koy yuvarlayıp yuvarlayıp
düzen topiği burada mı devam ediyor..çok severim o konuyu..takip ederim genelde..dolaplarıma bi el atıversem bende çekip fotoraflarını koyarım..tabi fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem.
Hoşgeldiiiin dtnescafe Biz de seviyoruz, hanımları baştan çıkarmaya çalışıyoruz fotoğraflar için ama galiba pek ikna edici olamadık
Baronesss im konuyu 'bir derdim var'a neden açmadın
Günaydın .Uykum var gece ütü yaptım .böyle yuvarlanıp uyumak istiyorum.bu çocuk uykumu getiriyo.
Günaydııınn benlacivert
Al uyu bakalım hadi bu da benden sana güzellik
günaydın.. uyu şekerim dinlen fırsatın varsa
Günaydın kbaamÇalışan hatun olarak yazmışsın : uyu şekerimdinlen fırsatın varsa

Günaydın...üzerimdeki miskinligi atmam lazım bugun braz daha bseyler yapsam iyi olur
Günaydın yagmulukk Miskinlik dediğin nedir ki bir kahve ooh mis
canım sende mi hamilesin yoksa
Konuya gelen herkes hamile kalıyormuşForumda adımız "doğurtanlar"a çıkıyormuş
günaydın cetvelciler hava misssssss tam temizlik havası valla, şöyle perdeleri yıkayıp cam silmek vardı ama malesef işteyim
Günaaydınn Baronesss Aaaay üzüldüğün şeye bak Baronesss'im çingenem. Ben senin için kalkıp benim evi temizlerim şimdi

Günaydın hatunlar
Benim dün ne zamandır görüşmediğim bir arkadaşım geldi sürprüz yaparak Hiç iş yapmadım akşama da kaldı, birlikte "bir derdim var" okuyup goygoy yaptık
Bugün pazara da gitmem lazım hangi birini yapcam

canım benim listenin tamamı excel de işine yarayacaksa istersen sana da gönderirim, renklendirip çıktısını alırsın, ben böyle çıktı alıp renkli kalemlerle işaretliyorum
valla pek hayırlı bir topiğiz maşallah bebişsiz bir sen bir ben kaldıkbenden bebek haberi gelmez de senden güzel haber bekliyoruz artık

bir derdim vara bende bir ara fena sardırmıştım ama yok paranoyak yapıyor insanı en son eşimin telini karıştırırken buldum kendimi o gün bugündür okumamaya çalışıyorum

hadi bakalım misss gibi yumuşatıcı deterjan kokuları gönderin kızlar bana

günaydın kızlar.
tam iyileşmesem de bugün işteyim.
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
5 gündür evde yatarak geçti.
ah ah,böyle bir günüm olsa evde ne temizlikler yapmayı planlardım.
ama ayağa kalkacak gücüm bile yoktu.

normale dönmek istiyorum.
sabhaları yemeklerimi,sporumu yapmak,akşamları temizliklerimi yapmak istiyoruuuum.

son eklenen dolap içlerinize bayıldım.

gben kutuların muhteşem olmuş.
çok sabırlısın maaşALLAH.

baroness senin dolaplar tescilli düzen konusunda zaten.:)

kba kızının toka çekmeceleri süper olmuş.

hastalanmadan dantelli kutulardan alacaktım güya.

her şeye toplu bir ara verdim ama iyileşince yeelkenler fora.

canım benim çok tatlısın teşekkür ederim
daha iyi olmana çok sevindim, biran önce tamamen toparlan da bizde yetişelim kızlara, bizimkiler bahar temizliğini bitirdi nerdeyse

Göndeer Benden de gelmez öyle bi haber Ben göbek yapcam kba ilham verdi
Bence bir derdim var sayesinde maaşallah iyi bir ilişki ağım var eşimle ve ailesiyle, çok şey öğrendim yıllaardır okuya okuyaArtık her şey aynı geliyor çok acayip şeyler olmadıkça pek okumuyorum. Ev düzen temizlik okuması daha eğlenceli. İlgi alanları nasıl da değişiyor evlendikten sonra

Reactions: kba

Canım çok geçmiş olsun yaa tüh o zamandan beri yatıyor muydun? Allah şifa versin arkadaşım. Evde anne hastalanınca tüm düzen nasıl bozulur hepimiz biliyoruz İnşaallah tez zamanda sağlığına kavuşursun dantelli kutu her zaman alınır
İhihi teşekkür ederimBenim de en beğendiğim projem oldu dolabın kapağını çekmiyorum artık pek, kutuları göreyim diyeNormalde hiç de sabırlı değilimdir zaten azıcık sabretsem içlerini de güzelce yapardım
Bizim hatunlar marifetli napalım, onlara uyacağız diye çabalamak lazım

canım gizlilik ayarın varmış özel mesaj atamıyorum sana sen e-postanı bana özelden gönder listeyi göndereyim sana sen kendi evine uygun olarak uyarlarsın
evet ya bende temizlik yapmasını sevmiyorum ama konuşmaya bayılıyorum bıraksalar akşama kadar anlatırım dururum

Ahaaa ilk defa mesaj kısmını kullancaamÇok heyecanlandım
Nerden de ayarlamışım gizliliğimi acabaDur bakıp geleyim bir ihihi.
Bende yaa aynen Bezlerden, kova boyutlarından, pratik taktiklerden her şeyden bööyle hanımlar anlatsın ben öğreniyim bende anlatayım istiyorum hep ama yapmayı sevmiyorumBaşkasına temizletmeyi de sevmiyorum

ok tatlım gönderdim temizlik kardeşliği umarım senin de işine yarar

bende sevmiyorum birini çağırıp temizletmeyi , birkaç kere denedim ama yok en iyisi kendin yapmak olduğu kadar artık napalım,
o yüzden herşeyin pratiğini arıyorum bende, hangi iş en kısa zamanda en yormadan nasıl yapılır? aslında bi de böyle bir topik açsak fena olmaz
mesela bende robot süpürge var evi süpürmüyoruz biz o kendi dolanıp evi süpürüyor

canım benim çok tatlısın teşekkür ederim
daha iyi olmana çok sevindim, biran önce tamamen toparlan da bizde yetişelim kızlara, bizimkiler bahar temizliğini bitirdi nerdeyse
ben de bitirmiştim.
ama iş bitmiyor ki.
haftaya çocukların ameliyatı var.
güya temizliğimi yapıp,misafirler için de bir şeyler yapıp koyacaktım dolaba.

evde olsam bugün de yatardım.pek iyi hissetmiyorum.

sorma eve bakıp,benim evim bu halde mi olurdu dedim kaç gün.
c.tesi yalnızdım.
pazar eşim yemek vs. yaptı.
zorlamalarımla evi topladı.
p.tesi yalnızdım.az iyi hissettikçe evi toparladım.
salı eşimi göndermedim.
şunu yap,bunu et demekten fenalık geldi.
topladı ama süpürmedi.
dün yalnızdım.ayağa kalkınca nefes alamıyordum.
makineye çamaşır attım.salonu topladım.balkonu sildim yavaş yavaş.
yattığım batteniyeyi yıkadım.
mutfağı dolap,ocak,fırın,tezgah vs. aspirinle sildim.
yattım.biraz dinlenince doğranmış,temiz ısapanak vardı onu kavurdum.
oğlumun yatağını topladım.lavaboyu cifledim.paspasları yıkadım.
açık renklileri astım.
evi süpürmeyi,kızımın odasını ve kendi odamı toplamayı,toz almayı çok istesem de yattım,kalkamadım daha.

düşündüm kendi kendime;bir hasta kadın sağlam bir erkekten 5 fazla ediyormuş.:))
aslında kendimizi çok zorlamaktan hasta oluyoruz.
bugün çok bitkinim.böyle olacağını biliyordum ama yapmasam kim yapacaktı?

canım ya hasta hasta o kadar işmi yaptın kıyamam canına yazık, hastalık dinlenmeden geçmiyor bu arada ne ameliyatı hayırdır inşallah, umarım kötü bişey yoktur

canım ya hasta hasta o kadar işmi yaptın kıyamam canına yazık, hastalık dinlenmeden geçmiyor bu arada ne ameliyatı hayırdır inşallah, umarım kötü bişey yoktur
bugün yemek bile yapmak istemiyorum ama pratik ne alsam yapsam?
oğlum ve küçük kızım genizeti+bademcik olacaklar.
hayırlısıyla atlatırız kolayca inşaALLAH.:)

Yarar yaraar
Evet ya onlar iş yaparken de iş yapmak lazım, neyi nasıl yapacağını anlatman lazım meramımı anlatana ben
Robot süpürgeyi de abla yaa sana bundan alalım diyen kuzenimden öğrenmiştim evin içinde dolaşan kedi yavrusu gibi Evcil hayvanlı evlere şart en iyisini yapmışsın
Yaaaa yapmasanaaaa iyileşince yapardıın
Çok üzülüyorum yapmayın kendinize bunu Sonra "aman hasta olsa ne var ki dagci yine kalkıp yapar ki halleder o" diyecek eşin vs
Geçmiş olsun canım inşaallah sağlıkla atlatırlar
Ben önceki gün garnitürlü tavuk yapmıştım pratik bence. Ya da biber kabak onları yağlayıp fırına ver al sana pratik kızartma. Bir de yoğurt bitti gitti. Ama benlacivert arkadaşımıza sorma o bir menü diziyor biz kalıyoruz böyle

aha ha haevet ya benlacivertin en basit menüsü benim misafir menüm olur ancak, becerikli hatun maşallah
canım böyle durumlarda benim kurtarıcım hazır mantı mmmmmm olsada yesek

Hasta hasta ismi yaptın canım keşke dinleyseydin iyice ya iyi olunca yapardın geçmiş olsun cocuklarinada sanada inş ameliyatlarını rahat geçirirler.

sağol canım inşaALLAH.:)
evet kabak ve tavuk güzel fikir.

evet okudum basit menüsünü.

süpürüp,silme işleri hala eşimi bekliyor.
akşam geç geliyor.ama mecbur yapacak.hiç halim yok.
mutfağı topladı ama kaç gün geçti bir deterjanla doğru dürüst silemedi.
mat mat durunca sinir oluyorum.

Hasta hasta ismi yaptın canım keşke dinleyseydin iyice ya iyi olunca yapardın geçmiş olsun cocuklarinada sanada inş ameliyatlarını rahat geçirirler.
sağol tatlım.
evdeyim yarın iş var diye mecburen yaptım.
sanki öyle durunca kendimi kötü hissediyorum.

ay evden bıkkınlık geldi resmen.psikolojim bozuldu yat yat.
ama her yeni gün daha iyi hissedeceğime inanıyorum.:)

Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık
Bez değiştirmek için de böyle bir sepet hazırlayabilirsin temiz bezler, kremleri, kirli bezi koymak için minik çöp torbası vs. Odadan odaya geçerken çok kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…