Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

minervacım hoşgeldin aramıza inanki benden bir cetvelci çıktıysa herkesten çıkarevde bir kere bu düzeni kurarsan yani evde herşeyin tapulu bir yeri olunca inan işin yarı yarıya azalıyo canım
şu ufak ayrıntılar delirtiyor. mesela kıyafet katlama çok sinir bozucu.

aynen sadece o mu, iş diyince hepsi sinir bozucu işte bir şekilde motive olmaya çalışıyoruz canım kimimiz deterjan kokularıyla kimimiz fotolarla
AYNEN..EN AZINDAN BURDA BİRİLERİNİN YAPTIKLARINI GÖRÜNCE AYY NEYSE BENDE YAPAYIM DİYORUM :) İYİ OLUYOR

Bu liste cok guzel. Eline saglik. Yalniz sonu gorunmuyor. Rica etsem tum listeyi paylasir misin?

Bu liste cok guzel. Eline saglik. Yalniz sonu gorunmuyor. Rica etsem tum listeyi paylasir misin?
canım eklenmiyor buradan sen bana özelden e-posta adresini yaz gönderirim sana
tabi bu listeyi ben kendi evime göre hazırladım (3+1 ebeveyn banyolu) ,renkli oda falan yazar ya da kedim var onun paspas temizliği falanda var listede artık sen kendi evine göre üzerinde değişiklik yaparsın tatlım

düzen topiği burada mı devam ediyor..çok severim o konuyu..takip ederim genelde..dolaplarıma bi el atıversem bende çekip fotoraflarını koyarım..tabi fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem.
biz cetvelcileri aramızda görmeyi çok severiz hele de foto ekliyorsa bayılırız ,dtnescafe hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…