- Konu Sahibi Tembelgiller
canlarımmmm şimdi çıkıyorum yarın tüm cevaplarımla aranızdayımmmm inşallah öpüyorum hepinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük fanlı fırının varsa hiç alma .Mikro dalga da sağlıksız.Benim midi iyi güzelde illaki fanlıyı kullanıyorum boşuna yer kaplıyo.aaaa kızlar canlar diğer konuda sormuştum ama pek görülmedi...yeni fırın alabilirim yakında midi fırın tavsiyesi istiyorum hangi fırını kullanıyorsunuz önerir misiniz bana?
büyük fanlı yok tatlım yerim de yok midi kullanmak durumundayım mecburen onların da fanlıları çıkmışBüyük fanlı fırının varsa hiç alma .Mikro dalga da sağlıksız.Benim midi iyi güzelde illaki fanlıyı kullanıyorum boşuna yer kaplıyo.
O zaman olur .İyibişey alırsın yerinide ölçtünmü cetvelle güzel olur.büyük fanlı yok tatlım yerim de yok midi kullanmak durumundayım mecburen onların da fanlıları çıkmış
Karbonat deneyim bi saol canim.Ben karbonatla siliyorum canım valla bi nevi daha iyi oluyor.
Inox benimki bezden su lekesi gibi kalio dalga dalga deli oluyorm kirli gibi suruyor. Halbuki su kaynatsamnocagi silerim hemen hic bekletmem yani.ankastre derken inox mu, elektrikli olup düz cammı, yoksa ocak başları döküm olup zemini cam olanmı?????
canım hoşgeldin aramıza buradan okudukça gaza geliyor insan zaten yaparsın
ölçmez miyiz, cetvelsiz çıkmam abii :)) midi fırın önerisi isterim haaaaaanııııııııımmmmmmmO zaman olur .İyibişey alırsın yerinide ölçtünmü cetvelle güzel olur.
bende düzen hastasıydım bu sayfayı görünce iyiden iyiye gaza geldim ama işte dolap sıkıntım cok eşyamda bi o kadar çok o yüzden ne yapabilirsem artık elimden geldiğinceResim paylaşan arkadaşlar Süpersiniz ya valla böyle bana bi enerji gelio nereyi düzeltsemki napsamki diye kendimi alıkoyamiyorum.hemen bseyler yapasm geliyor :)
bende düzen hastasıydım bu sayfayı görünce iyiden iyiye gaza geldim ama işte dolap sıkıntım cok eşyamda bi o kadar çok o yüzden ne yapabilirsem artık elimden geldiğince
bende çocuk yok henüz ayy olsunda eşyalar dahada artsın onda sorun yokkEşya çok olunca sıkıntı ya valla bnde bişeyler sıgrdircam düzenli bi şekilde diye uğraşıp duruyorum çocuk olunca eşyada artmaya başladı ister istemez
Gerçekten masraflı ama sayenizde bende biraz düzene girdimMasraf konusuna katılıyorum
Bayıldım ya bu düzen işi nasıl birsey bende neden durmuyor kesin Allah vergisiBikaç resim daha benden
Ve buna da bayıldımbunlarda benden şimdilik çalışmalarım sürüyor hala
tşk ederimmmVe buna da bayıldım
Çift taraflı bantla tabii ki! Her şeye cevabım bu benimtatlişim mandallar nasıl duruyor silikonla mı?