• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

uzun zaman olmuş yazmıyoruz bahar gelmeden artık canlandıralım buraları
bu arada artık baronesss ismimi değiştirdim instagram adım olan tembelgiller adını kullanıyorum
ilk foto benden gelsin devamını bekliyorum kızlar

İnstagram kullanmıyorum canım yoksa gelirdim çok teşekkür ederim ;)

Bunlar kullanmadıklarınız sanırım... Ayrıca kullandıklarınız vardır bi de.. Sadece kılıfları saklasanız sıkıldıkça ya da yeri geldikçe sadece kılıfları değiştirseniz daha az yer kaplamaz mı? Bu çok tuhaf geldi bana nedense....
merhaba size tamamen katılıyorum zaten ben de mümkün olduğunca ve bulabildiğimce kılıf almaya çalışıyorum tüm koltuklarım bol kırlentli ve sürekli değişim içinde benimki de böyle bir aşk :KK37:

Merhaba cetvelciler :KK24:bir sorum var kizlar resimde gorunen urunden turkiye de goren var mi acaba

k2-_c8f2f181-827e-4807-b550-cf4b848cdf70.v1.jpg

IMG_1970.jpg

Merhaba cetvelciler :KK24:bir sorum var kizlar resimde gorunen urunden turkiye de goren var mi acaba

k2-_c8f2f181-827e-4807-b550-cf4b848cdf70.v1.jpg

IMG_1970.jpg

youtube dan milyonlarca video izledim, neredeyse hepsinde "dollar tree" adı verilen bizim seç al bir milyoncu tarzındaki yerlerden aldıklarını söylemişlerdi bunu.

Benim de şu dışı dantelli gibilerden var buzdolabından kullanıyorum akşam resim atayım olur mu :)

youtube dan milyonlarca video izledim, neredeyse hepsinde "dollar tree" adı verilen bizim seç al bir milyoncu tarzındaki yerlerden aldıklarını söylemişlerdi bunu.

Benim de şu dışı dantelli gibilerden var buzdolabından kullanıyorum akşam resim atayım olur mu :)

Olur canim at fikir olur ama dantelli kutulari da ben sevemedim niyeyse benim sodalar vs var onlari kutuya koymak istiyorum boyle cekme kismida var iyi olur diye ama hic yapmamislar TR de hicbiyerde gormedim.. Bugun nasipse buzdolabi icini duzenleyecegim:oops: becerebilirsem bende resim atarim.. ama tembellik yapip uyuyadabilirim :-)

Olur canim at fikir olur ama dantelli kutulari da ben sevemedim niyeyse benim sodalar vs var onlari kutuya koymak istiyorum boyle cekme kismida var iyi olur diye ama hic yapmamislar TR de hicbiyerde gormedim.. Bugun nasipse buzdolabi icini duzenleyecegim:oops: becerebilirsem bende resim atarim.. ama tembellik yapip uyuyadabilirim :-)

Tamam canım sen de at mutlaka resim :)

1 -2 hafta önce bim'e sepetler falan gelmişti ama bilmem beğenir misin? dantelli değildi onlar, yine gelir bir bak yine:)

tatlımmmmmmmm ben de çok beğendim bunları bir ara çok aradım ama bulamadım buzdolabı düzen fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum instagramda da paylaş lütfen

Gunaydin kizlar :KK24: tembellik yapmadi dun aksam chilekciko kalkti buz dolabini derledi topladi hala eksiklikler var ve bu bos hali pazar alisverisi yapilmadan dolap duzene girdi.. tupperware sponsorlugunda :-)

Buzdolabinin o kagitlarini niye sokmedin demeyin sakin daha duzenli gosterio gibi gelio hep :KK22:

m65GDY.jpg
ZkJL6g.jpg

canlarım malum üzere son derece tembelliğiyle ünlü bir insan olarak bir iş yapabilmem için motiveye arkadan ittirilmeye kaktırılmaya ihtiyaç duyuyorum, geçen sene acaba nasıl temizliğe motive olurum diye kara kara düşünürken yabancı düzen bloglarında temizlik listeleri olduğunu gördüm ve onları inceleyip kendi evime uygun bir liste oluşturdum (ekte foto koydum bu liste tüm odalar için uzuyor aşağı doğru)
bu liste daha önce fotosunu eklediğim temizlik dolabımda asılı duruyor ,yaptıkça orada gidip işaretliyorum yani mesela banyonun temizliğini bitirdim diyelim koşuyorum bu listede işaretliyorum o kare kutucuklar doldukça tümünün dolması için gaza geliyorum
fotoda anlaşılıyormu bilmiyorum ama dikkat ederseniz liste 6 aylık her ay 4 haftaya ayrılmış, yani orada haftalık olanda var 2 ayda bir yapılması gerekende(oralar koyu renkle işaretli) ona göre bakıyorum işaretlenmemiş kısımları yapıyorum
bahar temizliğimde boş kutucuk kalmıyacak şekilde temizlik yapmak demek benim için:21:
benim çok işime yarıyor

canım neredesin öncelikle eğer ankara ise sana hem uygun fiyat hem çeşit bol şahane yerler söyleceğim,

Değilse

Koçtaş, tekzen gibi yapı marketlerde bulabilirsin. Ya da semt pazarları varsa, sosyete pazarı gibi oralarda da oluyor:)

BEn ankaradayim bana soylermisiniz nereden bulacagumi

BEn ankaradayim bana soylermisiniz nereden bulacagumi

canım sepet miydi aradığın

1- gimsa (Batıkent, sincan, fatih taraflarında var)
2- sosyete pazarları (Batıkent, ümitköy, sıhhıye taraflarında var)
3- bi de batıkentte yine eski bir pazar var böyle Maltepe pazarı tarzı ostim kavşağın orada kösede itfaye yanında biraz yıkık dökük bir yere benziyor ama köşedeki bayan bol bol güzel sepet satıyor:)

Back