• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Güzel topik olmuş vesselam
Ben öyle görev filan uygulayamam ama izlemesi hoş oluyo, belki fırsat bulunca yaparım diye baktım
Bi de ara sıra düzen konusunda dert yanan kişi ya da kişilere linkinizi atıyorum, haberiniz olsun :KK54:

Cekirgee Cekirgee yazinca bi bakayim diyenlerden biriyim :KK70: listelere bakinca gozum korktu. Hayatim boyunca yapmadigim seyler gordum. Ama bun yapacagim. Azimliyim aksama mis gibi olsun ev. :)) tesekkur ederim hem onerene hem konu sahibine :KK200:
Rica ederim bende yapamıyorum ama faydalı olduysa ne mutlu ( :

Güzel topik olmuş vesselam
Ben öyle görev filan uygulayamam ama izlemesi hoş oluyo, belki fırsat bulunca yaparım diye baktım
Bi de ara sıra düzen konusunda dert yanan kişi ya da kişilere linkinizi atıyorum, haberiniz olsun :KK54:

Cekirgee Cekirgee yazinca bi bakayim diyenlerden biriyim :KK70: listelere bakinca gozum korktu. Hayatim boyunca yapmadigim seyler gordum. Ama bun yapacagim. Azimliyim aksama mis gibi olsun ev. :)) tesekkur ederim hem onerene hem konu sahibine :KK200:

günaydın
aramıza hoşgeldiniz:KK19:
bizde öyle görev felan yok kendimize göre uyguladığımız ev düzeni fotoları var birbirimize ilham veriyoruz bazen fena gaza geliyor insan bir çekmece bile düzenlesek kar kardır:KK39::KK15:

GÜNAYDINLAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRR
:KK73::KK73::KK73:
Kızlar hadi elele verelim herkesten düzen fotoları bekliyorum instagramda artıyor sayımız arkadaşlar "cetvelci" kelimesini kullanınca ne kadar mutlu oluyorum anlatamam :KK36:
kağıt mendillerin hepsine nasıl selpak deniyorsa düzenli bayanların hepsinin adı da cetvelci olsun:21: instagram hesaplarınız varsa profil bilgilerinize "resmi cetvelci"ekleyin hatta benide ekleyin adım "tembelgiller" hep beraber büyütelim cetvelcileri:KK39:
:KK15:

uzun zaman olmuş yazmıyoruz bahar gelmeden artık canlandıralım buraları
bu arada artık baronesss ismimi değiştirdim instagram adım olan tembelgiller adını kullanıyorum
ilk foto benden gelsin devamını bekliyorum kızlar

Eklentiler

• 20160226_074436.jpg
    20160226_074436.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 344
bu arada artık baronesss ismimi değiştirdim instagram adım olan tembelgiller adını kullanıyorum

Bunlar ne kirlentleri canım anlamadim ben :)

İNSTAGRAMDAN SENİ GÖRMÜŞTÜM.:)
EVİNİN RESİMLERİNDEN TANIDIM SENİ.:)

Bunlar ne kirlentleri canım anlamadim ben :)
canım evimde kullandığım kırlentler nerede sakladığım merak ediliyordu dolap düzenini göstermek istedim bu arada instagramda cetvelciler tagi altında oyun başlattım ev düzeni fotolarımızı paylaşıyorum seni de beklerim
canım

İNSTAGRAMDAN SENİ GÖRMÜŞTÜM.:)
EVİNİN RESİMLERİNDEN TANIDIM SENİ.:)
canımmmmmmm:KK15: orada daha aktifim, instagramda da cetvelciler tagi altında oyun başlattım ev düzeni fotolarımızı paylaşıyoruz senin de o harika ev düzeni fotolarını görmek isteriz tatlım özellikle çocuk odası resimlerin birçok kişiye fikir olacaktır

canım evimde kullandığım kırlentler nerede sakladığım merak ediliyordu dolap düzenini göstermek istedim bu arada instagramda cetvelciler tagi altında oyun başlattım ev düzeni fotolarımızı paylaşıyorum seni de beklerim
canım

Bunlar kullanmadıklarınız sanırım... Ayrıca kullandıklarınız vardır bi de.. Sadece kılıfları saklasanız sıkıldıkça ya da yeri geldikçe sadece kılıfları değiştirseniz daha az yer kaplamaz mı? Bu çok tuhaf geldi bana nedense....

Back