- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #2.421
evet canım ankaradayımTembelgiller ankarada mısın cnm?
Günaydın Baronesss nasılsın uzun zaman oldu yazamadım ama arada takip ediyorum evinede baktım çok güzel mutlu huzurlu yaşayın inşallahgünaydınlar
hepsini boş odaya koy işin bitince ütü masasını ve çamaşırlığı katlarsan fazla yer kaplamazlar .Ben de bi gazla işlere başlıyorum ama bi kaç öneri almak istiyorum elektrik supurgeniz ütü masaniz ve camasirliginiz nerde duruyor benim bi tane boş odam var hepsi oraya hem sığmaz hem de görüntü kalabalığı oluşturur dolaplarimda hiç yer yok balkonlarim cam değil yağmur kar ne varsa balkonun içinde.. bana bi careeee
Su an boş odada ama kızıma oda yapi caz on yuzden onları nereye koysam diye dusunmekteyimhepsini boş odaya koy işin bitince ütü masasını ve çamaşırlığı katlarsan fazla yer kaplamazlar .
Hakikaten ya bi antre yapmışlar mutfaktan büyük oraya ne koyacaksam ! Onun yerine ki ler yap işimiz görülsün. Bakliyatlarimi bile koymak için bi dolap yok vestiyerin bi dolabini bosalttim orda duruyor düşün yani
Aynen cnm gereksiz antreler beni de olduruyor benimde mutfak ufacik buzdolabi antrede sigamadim eveBakliyatlar da lavobonun altindaki dolapta birde ev yamuk olmazsa benim mutfagim bildigin yamuk hicbiyere birsey koyamiyorsun.. ev oturtcaz diye yapiolar sekilsiz evleri
Aynen ya benim bakliyatlarin yanındaki dolapta ayakkabılar varbütün kimisine tv ünitesi ve masanın altında gazete kağıtları var cunku dedigin gibi ev yamuk banyo kocaman ekstra bi daha tuvalet wc var iki balkon var eni bi metre boyu 3 metre cadde üstü çıkıp oturulmuyor bile onu tek balkon yapsa o metreyi eve verse iş görür
Bu benim antre çok anlasilmiyor ama bi koltuk takımı sığar peki orda ne var hiç bi şey bomboş ölü alan
Aynen ya benim bakliyatlarin yanındaki dolapta ayakkabılar varbütün kimisine tv ünitesi ve masanın altında gazete kağıtları var cunku dedigin gibi ev yamuk banyo kocaman ekstra bi daha tuvalet wc var iki balkon var eni bi metre boyu 3 metre cadde üstü çıkıp oturulmuyor bile onu tek balkon yapsa o metreyi eve verse iş görür
Bu benim antre çok anlasilmiyor ama bi koltuk takımı sığar peki orda ne var hiç bi şey bomboş ölü alan
Oraya dolap yaptırabilir misin içine koyarsın ütüyü , çamaşırlığı.
Birde bazıları küçük tuvaleti iptal edip oraya koyuyorlar yada balkona dolap yaptıranlar oluyor.
yani nasıl ev planı çiziyorlar odalar küçük holler büyük saçma sapan.
Oraya dolap yaptırabilir misin içine koyarsın ütüyü , çamaşırlığı.
Birde bazıları küçük tuvaleti iptal edip oraya koyuyorlar yada balkona dolap yaptıranlar oluyor.
yani nasıl ev planı çiziyorlar odalar küçük holler büyük saçma sapan.
Kiraciyim malesef. Küçük tuvaleti de iptal ettiremem çünkü banyoda tuvalet yok bi antre kadar da orası var.
koskoca alan sadece banyo ve içinde yine dolap filan yok bütün camasir malzemeler yerde asker gibi dizili.
Cnm gene seninki iyimis benimkide boyle daginik hali bu hos :) Karsisi mutfak duvarin yamukluguna bakamisin
Kapinin karsisinda konsol var tabaklarimi vs koyuyorum icine kapinin yaninda ayakkabilik onun yaninda da buzdolabi var
kapaklı dolaplar var banyo için çok pahalı değiller onlara bak istersen. Gerçekten bende süpürgeme yer bulamıyorum çok sinir bozucu keşke dik olanlardan alsaymışım diyorum.Kiraciyim malesef. Küçük tuvaleti de iptal ettiremem çünkü banyoda tuvalet yok bi antre kadar da orası var.
koskoca alan sadece banyo ve içinde yine dolap filan yok bütün camasir malzemeler yerde asker gibi dizili.
Tesekkur ederim cnm satiyorum bu arada 4 adet fazladan varSen baya fonksiyonel kullanmissin en azından ise yaramış benimki öyle boylu boyunca yatıyor
Bu arada kilime bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?