Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Merhaaba arkadaslar. Cok sagolun valla acaip gaza geldim. yatak odasinin dolaplarini duzenledim cocuk odasinin dolaplarini duzenledim utu yaptim öldum vallaaa utu yapmayi hic sevmiyorum ufff

Ben de bi gazla işlere başlıyorum ama bi kaç öneri almak istiyorum elektrik supurgeniz ütü masaniz ve camasirliginiz nerde duruyor benim bi tane boş odam var hepsi oraya hem sığmaz hem de görüntü kalabalığı oluşturur dolaplarimda hiç yer yok balkonlarim cam değil yağmur kar ne varsa balkonun içinde.. bana bi careeee

hepsini boş odaya koy işin bitince ütü masasını ve çamaşırlığı katlarsan fazla yer kaplamazlar .

cnm utuyu mecbur bi dolaba yerlestircen ortada olmuyor.. utu masasini da bilemiyorum benim de kucuk odam var orada duruyor supurge desen ayakli benimki o yuzden nereye koysan oraya sigiyor.. Genelde yabancilarda bunun icin ayri odalar oluyor ama bizde evler kucuk banyoya bir dolap alip yerlestireceksin ivir zviri icine...

Hakikaten ya bi antre yapmışlar mutfaktan büyük oraya ne koyacaksam ! Onun yerine ki ler yap işimiz görülsün. Bakliyatlarimi bile koymak için bi dolap yok vestiyerin bi dolabini bosalttim orda duruyor düşün yani

Hakikaten ya bi antre yapmışlar mutfaktan büyük oraya ne koyacaksam ! Onun yerine ki ler yap işimiz görülsün. Bakliyatlarimi bile koymak için bi dolap yok vestiyerin bi dolabini bosalttim orda duruyor düşün yani

Aynen cnm gereksiz antreler beni de olduruyor benimde mutfak ufacik buzdolabi antrede sigamadim eve Bakliyatlar da lavobonun altindaki dolapta birde ev yamuk olmazsa benim mutfagim bildigin yamuk hicbiyere birsey koyamiyorsun.. ev oturtcaz diye yapiolar sekilsiz evleri

Aynen ya benim bakliyatlarin yanındaki dolapta ayakkabılar var bütün kimisine tv ünitesi ve masanın altında gazete kağıtları var cunku dedigin gibi ev yamuk banyo kocaman ekstra bi daha tuvalet wc var iki balkon var eni bi metre boyu 3 metre cadde üstü çıkıp oturulmuyor bile onu tek balkon yapsa o metreyi eve verse iş görür

Bu benim antre çok anlasilmiyor ama bi koltuk takımı sığar peki orda ne var hiç bi şey bomboş ölü alan

Eklentiler

• PhotoGrid_1446197970681.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 224

Oraya dolap yaptırabilir misin içine koyarsın ütüyü , çamaşırlığı.
Birde bazıları küçük tuvaleti iptal edip oraya koyuyorlar yada balkona dolap yaptıranlar oluyor.

yani nasıl ev planı çiziyorlar odalar küçük holler büyük saçma sapan.

Cnm gene seninki iyimis benimkide boyle daginik hali bu hos :) Karsisi mutfak duvarin yamukluguna bakamisin
Kapinin karsisinda konsol var tabaklarimi vs koyuyorum icine kapinin yaninda ayakkabilik onun yaninda da buzdolabi var

Kiraciyim malesef. Küçük tuvaleti de iptal ettiremem çünkü banyoda tuvalet yok bi antre kadar da orası var.
koskoca alan sadece banyo ve içinde yine dolap filan yok bütün camasir malzemeler yerde asker gibi dizili.

Ama oraya hos ince bir dolap guzel olur icne temizlik malzemeleri koyulabilir.

Evet bende gordum alaturka wc yi kapatan cok biliyorum. Ama bence hos olmuyor

Kiraciyim malesef. Küçük tuvaleti de iptal ettiremem çünkü banyoda tuvalet yok bi antre kadar da orası var.
koskoca alan sadece banyo ve içinde yine dolap filan yok bütün camasir malzemeler yerde asker gibi dizili.

Cnm kutular alip hos goruntu saglayabilirsin banyo icin Bu lavabo altina koymus acikda da durabilir kapakli olanlari bulursan cokta hos durur

Cnm gene seninki iyimis benimkide boyle daginik hali bu hos :) Karsisi mutfak duvarin yamukluguna bakamisin
Kapinin karsisinda konsol var tabaklarimi vs koyuyorum icine kapinin yaninda ayakkabilik onun yaninda da buzdolabi var

Sen baya fonksiyonel kullanmissin en azından ise yaramış benimki öyle boylu boyunca yatıyor

Bu arada kilime bayıldım

kapaklı dolaplar var banyo için çok pahalı değiller onlara bak istersen. Gerçekten bende süpürgeme yer bulamıyorum çok sinir bozucu keşke dik olanlardan alsaymışım diyorum.

Haliniz nereden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…