Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Merhaba nasilsin? Liste olayi cok guzelmis. Bana da excel olarak atabilir misin? Ben de motive olayim.

Kizlar kirada olanlar esyalarinizi nasil depoluyorsunuz? Resimler cok guzel elinize saglik bu arada. :))

Cnm bende kiradayim ins bigun kendi evimiz olur. Cok esyam yok ama bana cok geliyor eve bir sigamadim. Bekarliktan kalma esyalari satma karari aldim daha da bosalsin ev diye.En cok kutulari atamiyorum. Olur da ev alir tasinirsak kolaylik olsun diye onlarda arka balkonda duruo toz icinde kaliolar bir de bizde yatili gelen cok oluyor memleketlerden, oyle misafir odamizda yok yer yataklari var onlari koyacak yerde yok...Bi cozum bulamadim bende..

Kizlar kirada olanlar esyalarinizi nasil depoluyorsunuz? Resimler cok guzel elinize saglik bu arada. :))
bende uzun bir süre lojmanda oturdum, 3 kapılı bir dolap aldım şu an yeni evde temizlik dolabı olarak kuıllanıyorum (fotograflarımda görebilirsiniz) o dönem kurtarıcım olmuştu, ikeanın kocaman karton kutuları var onları da dolabın yanına üst üste dizmiştim içi çok şey alıyor tabi birde vazgeçilmez yatak bazaları

ahhhhhhhh ah o yer yataklarından o kadar çok çektimki bekarken nefret ederdim ama mobilyaları alırken akılsız başım kimseyi dinlemediğim için koltukları yatak olmayan model seçdim tabi ilk yatılı misafirde başımı taşlara vurdum ama nafile sonra yer yataklarıyla yıllarca mücadelem başladı çok şükür hepsinden kurtuldum şimdi salon koltuklarımı da yataklıyla değiştirebilirsem başım göğe erecek yani

Koltuklarim benimde acilmiyor ama epey genisler yatak gibi o yonden sikintim yok koltuklarla uc ksiilik yatacak yerim var ama biz uc kisilik bir aile degiliz sikinti orda simdilik yataklar hurclarin icersinde dolabin ustunde duruyorlar cok guzel gorunuyormus gibi birde hurclar kurdelali evimi toparlarsam cekecegim gelin olmak epey zor ben yemegi anca yetistirebiliyorum

ilk zamanlar bende evliliğin iki makine arası (bulaşık ve çamaşır) zik zak yaptığım bir hayat olduğunu düşünüyordumsonradan oturuyor düzen
ben senin o ikea koltuklarını falan merak ediyorum en kısa zamanda görelim lütfen yine dekorasyona gidiyor tabi aklım

Benimki de word de tablo şeklinde aslında ama i şekil atamadim buraya ben excelde sıkılıyorum bu daha eğlenceli geliyor :)))

Ben excel de günlük işlere 10, haftalık işlere 50, aylık işlere 100 puan verdim.
Hepsinin altına toplam formülü yazdım...
Yaptıkça puanlarımı yazacağım. O otomatik toplayacak ve her ay 1000 puan toplamaya çalışacağım..

Şununla uğraşana kadar rahat bir balkon yıkar, bir halı silerdim ama oturdum bununla uğraştım 1 saat

anam. harika fikir. puanlama sistemi

Oo sende puan da var süper :)) ben yaptığım işleri renklendiriyorum yapılanlar kırmızı yapılmayanlar gri gibi mesela her ay farklı renk kullanıyorum ama dediğin gibi bunlarla uğraşana kadar bir dünya iş yapılır da.. yapana :) tablo olmasa ben hiç iş yapmam yan gelir yatarım beni bu motive ediyor

Çok tatlısın yaaaaaa

bu puanlama fikride çok iyiymiş

oooo hemmen oraya ışınlanmalıyım Baronesin evi kaçırılır mı hiiiiiiiç
instagram hesabım yok ama alsam iyi olacak desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…