• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

oooo hemmen oraya ışınlanmalıyım Baronesin evi kaçırılır mı hiiiiiiiç
instagram hesabım yok ama alsam iyi olacak desene :KK66:

canım instagram'a gerek yok, aşağıdaki linkte bulabilirsin baroness'in şahane evini :KK50:

http://ozgenindunyasiii nokta blogspot nokta com nokta tr/

böyle yazmak durumunda kaldım hata veriyor yoksa :)

Günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr:KK15:

Gec bir gunaydin olsun benimkisi de kizlar valla yetisemiyorum ben bir yere :( bence benden cetvelci olmaz ne yemek yetisio ne temizlik ne kendimle ilgilenebiliyorum ne bise bugun hesapladim

bir gunde sabah kalkip kahvalti hazilamak kocaya kahvalti hazirlamak ( hazir yemiyoruz pogaca felan, yabanci usulu kahvaltilik hazirliorum paketleyip)------------ise git-----------------eve gel---------yemek hazirlamak, yemek yemek, etrafi toparlamak bulasiklari dizmek, varsa kirli camasirlari makinaya atmak, dus almak, kitap okumak, tv de az zaman oldurmek, KPSS calismak, ingilizce calismak, bir hobi edinip yerine getirmek(orgu), en az bir sayfa kitap okumak kocayla ilgilenmek icin totalde 5 saatim var :( ve toplasan 1 ini gerceklestirebiliyorum.:KK34: zaman yonetimi sifir

Gec bir gunaydin olsun benimkisi de kizlar valla yetisemiyorum ben bir yere :KK43: bence benden cetvelci olmaz ne yemek yetisio ne temizlik ne kendimle ilgilenebiliyorum ne bise bugun hesapladim

bir gunde sabah kalkip kahvalti hazilamak kocaya kahvalti hazirlamak ( hazir yemiyoruz pogaca felan, yabanci usulu kahvaltilik hazirliorum paketleyip)------------ise git-----------------eve gel---------yemek hazirlamak, yemek yemek, etrafi toparlamak bulasiklari dizmek, varsa kirli camasirlari makinaya atmak, dus almak, kitap okumak, tv de az zaman oldurmek, KPSS calismak, ingilizce calismak, bir hobi edinip yerine getirmek(orgu), en az bir sayfa kitap okumak kocayla ilgilenmek icin totalde 5 saatim var :KK43: ve toplasan 1 ini gerceklestirebiliyorum.:KK34: zaman yonetimi sifir

Kendimle ilgilenecek vaktim de yok zaten :KK43:

ha bu arada aylik alisveris listesi, pazar listesi evin eksikleri listesi de bana bakiyor:KK57:...gunluk yemek listesi de hazirliyorum ama yok bi duzen oturtamadim cokkk dertliyim cokk:KK1:

ay gördüm gördümmm, harikaaaa bayıldım. çok ferah, şık, ve sade çok güzel olmuş bence.
kahverengi koltukları nerden aldın canım? ben de mobilya alacağım da.

Back