- Konu Sahibi Tembelgiller
biz de seni özlüyoz kaç gün kalacak seninkiler ne zaman dönüyosun aramızasizleri çok özlüyorum kızlarr vakit buldukça girip hızlı hızlı okumaya çalışıyorum hepiniz çok tatlısınızz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz de seni özlüyoz kaç gün kalacak seninkiler ne zaman dönüyosun aramızasizleri çok özlüyorum kızlarr vakit buldukça girip hızlı hızlı okumaya çalışıyorum hepiniz çok tatlısınızz :)
çok orjinal bir fikir.tebrikler.:)ESKİ KONSOLUMDU O DOLAP DESEM SANA :) ALIŞVERİŞ KONUSUNDA SIKINTI YOK YAŞADIĞIM YERDE AMA OLSAYDI İNTERNETİ ÇOK KULLANIRDIM SANIRIM..Bİ ARA ÖYLE YAPMIŞTIM :)
Ben karbonatla siliyorum canım valla bi nevi daha iyi oluyor.Kizlar benim ocagim ankastre.. silince ce bezin dalga dalga izi kalio bi akil verin ya napsam duzgun silinir bu ocak.??
ankastre derken inox mu, elektrikli olup düz cammı, yoksa ocak başları döküm olup zemini cam olanmı?????Kizlar benim ocagim ankastre.. silince ce bezin dalga dalga izi kalio bi akil verin ya napsam duzgun silinir bu ocak.??
Kizlar benim ocagim ankastre.. silince ce bezin dalga dalga izi kalio bi akil verin ya napsam duzgun silinir bu ocak.??
ankastre derken inox mu, elektrikli olup düz cammı, yoksa ocak başları döküm olup zemini cam olanmı?????Ben karbonatla siliyorum canım valla bi nevi daha iyi oluyor.
İNOX İSE BENİM ÇÖZÜMÜM SİLDİKTEN SONRA HEMEN KURULAMA :)ankastre derken inox mu, elektrikli olup düz cammı, yoksa ocak başları döküm olup zemini cam olanmı?????
dinlenmen lazım ama biz kadınların işi zor vallaOHH BEE BUGÜNDE BİTTİ MESAİ KIZLAR EVE GİDİNCE YATIP DİNLENEBİLECEK MİYİM Kİ ACEP 100 PUANLIK UZMANLIK SORUSU SİZE :)
canım hoşgeldin aramıza buradan okudukça gaza geliyor insan zaten yaparsınNasıl temiz oluyorsunuz hanımlar?? Ben evde oturduğum halde elimi işe atasım gelmiyor. gerçi çocukta var çoğunluk ondan dağılıyor ama bende çok rahatım sanırım.
canım şimdi baktım konuna, senin ocak o tezgahın altındaki boşluğa sığıyormu peki?http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-lutfen-bakip-gecmeyin-cok-bunaldimm.811862/ arkadaşlar becerebildimmi bilmiyorum ama ocak konusu açılmışken bana bir akıl verseniz ne iyi olur valla
Sığiyo şu anda ama ankastre ocak takılınca sığmaz sanırım .Galiba o boşluğa dolap yapılcak .Ama ayni renk bulunurmu onu bilmiyorum .canım şimdi baktım konuna, senin ocak o tezgahın altındaki boşluğa sığıyormu peki?
hoş bence fırınında yeniymiş kıymetini bil canım kullan bence, tamam ankastreler şık duruyor ama kullanımından ne çekiyoruz bir bilsenSığiyo şu anda ama ankastre ocak takılınca sığmaz sanırım .Galiba o boşluğa dolap yapılcak .Ama ayni renk bulunurmu onu bilmiyorum .
pazardan sonra bi gün gideceklermiş bakalım canım, geri dönüşüm muhteşem olsun muuuuuuuubiz de seni özlüyoz kaç gün kalacak seninkiler ne zaman dönüyosun aramıza
Ben beyaz cam almayı düşünüyorum kullanışsızmıdır canım?hoş bence fırınında yeniymiş kıymetini bil canım kullan bence, tamam ankastreler şık duruyor ama kullanımından ne çekiyoruz bir bilsen