• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Gunaydinlar
Amin canim hepimizin :KK200:bu sene ilk gunler bana kismet olmadi :KK61:bir hafta gecikmeli baslayacagim
bana da bi kaç gün nasip olmicak beklicez artık mecbur:KK59:
Hayırlı Ramazanlar canlarım:KK68::KK68::KK68:
sana da ablacıkım :KK15:

Istanbul a yaz gelirmi sizce bu sene hâlâ yağmur soğuk :KK16:
soğuk muuu:KK57: yok kız daha neler
hava kapalı dolu yağdı yağacak modunda hep evet ama işte bundan sebep feci bir nem var ne soğuğu ;)
hem ramazan dolayısıyla Rabbim rahmet esintileri göndericek ve rahat geçircez inş ramazanı :KK68:
aman çok sıcak bizden uzak ola:p

bana da bi kaç gün nasip olmicak beklicez artık mecbur:KK59:

sana da ablacıkım :KK15:

soğuk muuu:KK57: yok kız daha neler
hava kapalı dolu yağdı yağacak modunda hep evet ama işte bundan sebep feci bir nem var ne soğuğu :KK66:
hem ramazan dolayısıyla Rabbim rahmet esintileri göndericek ve rahat geçircez inş ramazanı :KK68:
aman çok sıcak bizden uzak ola:p
Ben kilyostayim canım burası istanbulun içine nazaran daha serin rüzgarlı vede çooook nemli birşey kurutamiyorum oglum sabaha kadar kustu dün gece carşaf pike pijama ne varsa batırdı kurutamiyorum yikadiklarimi yağmur el vermiyor :KK43::KK43: ama ramazan için çok iyi Rabbim in bizler için nimeti :KK16::KK16:tabi hakeden bir toplummuyuz oda ayrı bir konu :oops::oops:

Ben kilyostayim canım burası istanbulun içine nazaran daha serin rüzgarlı vede çooook nemli birşey kurutamiyorum oglum sabaha kadar kustu dün gece carşaf pike pijama ne varsa batırdı kurutamiyorum yikadiklarimi yağmur el vermiyor :KK43::KK43: ama ramazan için çok iyi Rabbim in bizler için nimeti :KK16::KK16:tabi hakeden bir toplummuyuz oda ayrı bir konu :oops::oops:
hmm anladım canım, sahile yakınsındır senn
evet haklısın nemzli havada çamaşırlar eziyet oluyor ben de az nemli kalınca evin orasına burasına serip kurutuyorum ancak,
aynen canım hakedip etmemeyeb girmeyelim şimdi:KK43:, ah Rabbimizin merhameti nasıl sınırsız :KK51:

günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr:KK15::KK15::KK15:
günaydın ablacann :KK70:seni seviyore ben :KK200: :p
nasılsın iyi misin baronesim düşesim :-)

hmm anladım canım, sahile yakınsındır senn
evet haklısın nemzli havada çamaşırlar eziyet oluyor ben de az nemli kalınca evin orasına burasına serip kurutuyorum ancak,
aynen canım hakedip etmemeyeb girmeyelim şimdi:KK43:, ah Rabbimizin merhameti nasıl sınırsız :KK51:

günaydın ablacann :KK70:seni seviyore ben :KK200: :p
nasılsın iyi misin baronesim düşesim :-)
ben de seni seviyoreeeee:KK68:

Artik bana is yapmak Çor zor geliyor 6 aylık oldu bebeğim ayakda dramiorm ayaklrm hemen acıyor ve şişiyor evin hali çok berbart bugün anca camasrlri bitrdim smdi mutfagi toparldm braz süprge dahi acamiorm belime hemen bi ağrı esmde spürse icme sinmiyor ben 3 ay daha ne yapcam cidden blmiyorum kızlar :KK43::KK43: yemek yapmk yetior zaten esm 3 çeşit yemek yer corba olmazsa olmazı sanirim zaman gectikce daha da zorlancam

Artik bana is yapmak Çor zor geliyor 6 aylık oldu bebeğim ayakda dramiorm ayaklrm hemen acıyor ve şişiyor evin hali çok berbart bugün anca camasrlri bitrdim smdi mutfagi toparldm braz süprge dahi acamiorm belime hemen bi ağrı esmde spürse icme sinmiyor ben 3 ay daha ne yapcam cidden blmiyorum kızlar :KK43::KK43: yemek yapmk yetior zaten esm 3 çeşit yemek yer corba olmazsa olmazı sanirim zaman gectikce daha da zorlancam
kıyamam sana canımm, ay bi de Ramazan, eşin de anlayışlı olsun canım biraz ne o öyle illa 3 çeşit yemek

misafir gelmesi temizlik için en büyük itici kuvvettir, benim sırf temizlik yapayım diye akşama misafir çağırmışlığım çoktur mesela:KK70:

Merhaba kadınlar Kulübü'nün düzenli bayanları,

Yazdıklarınızı ve fotoğraflarınızı zevkle izliyorum. Bende evime yeni taşındım. Evde düzen benim için çok Önemlidir. Düzenlediğim yerleri sizlerle paylaşmak istedim. umarım beğenirsiniz paylaşmaya devam edeceğim.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 589
  • image.jpg
    image.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 593
  • image.jpg
    image.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 571
  • image.jpg
    image.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 589
  • image.jpg
    image.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 586
  • image.jpg
    image.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 568
  • image.jpg
    image.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 595
  • image.jpg
    image.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 573
  • image.jpg
    image.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 594
Merhaba kadınlar Kulübü'nün düzenli bayanları,

Yazdıklarınızı ve fotoğraflarınızı zevkle izliyorum. Bende evime yeni taşındım. Evde düzen benim için çok Önemlidir. Düzenlediğim yerleri sizlerle paylaşmak istedim. umarım beğenirsiniz paylaşmaya devam edeceğim.
hoşgeldin canım aramıza:KK19:, maşallah çok güzel çok düzenli olmuş, valla epeydir duraklama dönemindeydik enerji verdin bize:KK73:hep aramızda görürüz inşallah, hemen ekliyorum ilk sayfaya linkini:KK15:

Back