- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #2.041
bana da bi kaç gün nasip olmicak beklicez artık mecburGunaydinlar
Amin canim hepimizinbu sene ilk gunler bana kismet olmadi bir hafta gecikmeli baslayacagim
sana da ablacıkımHayırlı Ramazanlar canlarım
soğuk muuuIstanbul a yaz gelirmi sizce bu sene hâlâ yağmur soğuk
Ben kilyostayim canım burası istanbulun içine nazaran daha serin rüzgarlı vede çooook nemli birşey kurutamiyorum oglum sabaha kadar kustu dün gece carşaf pike pijama ne varsa batırdı kurutamiyorum yikadiklarimi yağmur el vermiyorbana da bi kaç gün nasip olmicak beklicez artık mecbur
sana da ablacıkım
soğuk muuuyok kız daha neler
hava kapalı dolu yağdı yağacak modunda hep evet ama işte bundan sebep feci bir nem var ne soğuğu
hem ramazan dolayısıyla Rabbim rahmet esintileri göndericek ve rahat geçircez inş ramazanı
aman çok sıcak bizden uzak ola
hmm anladım canım, sahile yakınsındır sennBen kilyostayim canım burası istanbulun içine nazaran daha serin rüzgarlı vede çooook nemli birşey kurutamiyorum oglum sabaha kadar kustu dün gece carşaf pike pijama ne varsa batırdı kurutamiyorum yikadiklarimi yağmur el vermiyorama ramazan için çok iyi Rabbim in bizler için nimeti tabi hakeden bir toplummuyuz oda ayrı bir konu
günaydın ablacanngünaydınlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
ben de seni seviyoreeeeehmm anladım canım, sahile yakınsındır senn
evet haklısın nemzli havada çamaşırlar eziyet oluyor ben de az nemli kalınca evin orasına burasına serip kurutuyorum ancak,
aynen canım hakedip etmemeyeb girmeyelim şimdi, ah Rabbimizin merhameti nasıl sınırsız
günaydın ablacannseni seviyore ben
nasılsın iyi misin baronesim düşesim
aramıza hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnngunaydınlar herkese benden merhaba yeniyim buralarda
günaydın canımm aminn mutlu güzel bi hafta olsun inş., hafta sonu pek mutlu geçmedi benim içinherkese günaydınnnnnn mutlu haftalar diliyorum
merhaba tatlım, hoşgeldin...gunaydınlar herkese benden merhaba yeniyim buralarda
Allah cemi cümle yardımcımız olsun kuzum iş bitmezzzgunaydiiin herkesee
yapilacak cok is vaar :) baslamak lazim artık
bitmiyo gercekteeen ama ne yapacağız bilemiyorumAllah cemi cümle yardımcımız olsun kuzum iş bitmezzz
misafir gelmesi temizlik için en büyük itici kuvvettir, benim sırf temizlik yapayım diye akşama misafir çağırmışlığım çoktur meselagunaydinlaaar herkese
cuma misafir vaaar son hiz bütün ev temizlenecek bakalim ne kadar basarili olabilecegim cunku evde her yer heryerde
cok güldüm yaa aslinda mantikli bir harekeeetmisafir gelmesi temizlik için en büyük itici kuvvettir, benim sırf temizlik yapayım diye akşama misafir çağırmışlığım çoktur mesela
kıyamam sana canımm, ay bi de Ramazan, eşin de anlayışlı olsun canım biraz ne o öyle illa 3 çeşit yemekArtik bana is yapmak Çor zor geliyor 6 aylık oldu bebeğim ayakda dramiorm ayaklrm hemen acıyor ve şişiyor evin hali çok berbart bugün anca camasrlri bitrdim smdi mutfagi toparldm braz süprge dahi acamiorm belime hemen bi ağrı esmde spürse icme sinmiyor ben 3 ay daha ne yapcam cidden blmiyorum kızlaryemek yapmk yetior zaten esm 3 çeşit yemek yer corba olmazsa olmazı sanirim zaman gectikce daha da zorlancam
misafir gelmesi temizlik için en büyük itici kuvvettir, benim sırf temizlik yapayım diye akşama misafir çağırmışlığım çoktur mesela
ah senin şu aklını seveyim benn alemsin alemmisafir gelmesi temizlik için en büyük itici kuvvettir, benim sırf temizlik yapayım diye akşama misafir çağırmışlığım çoktur mesela
hoşgeldin canım aramızaMerhaba kadınlar Kulübü'nün düzenli bayanları,
Yazdıklarınızı ve fotoğraflarınızı zevkle izliyorum. Bende evime yeni taşındım. Evde düzen benim için çok Önemlidir. Düzenlediğim yerleri sizlerle paylaşmak istedim. umarım beğenirsiniz paylaşmaya devam edeceğim.
ah senin şu aklını seveyim benn alemsin alem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?