- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #2.001
selam canim duzen fotolari gormeyeli uzun zaman olmustuTembelgiller im özellikle sana ve diğer cetvelci arkidişlerime müjdeee...
Yarın benden yeni düzen fotoları geliyoorr
işte buuuuuuuu süpersiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnTembelgiller im özellikle sana ve diğer cetvelci arkidişlerime müjdeee...
Yarın benden yeni düzen fotoları geliyoorr
becerikli yeni gelinimizGunaydin cetvelciler
Dun camasir katlarken lastikli carsaf nasil katlarim ki sorusuna karsilik arastirip buldum gayet de kolaymis topak
topak yapip koyuyordum oyle oncedenogrendigim iyi oldu sizle de paylasayim istedim
az kaldı geliyooor çok heyecanlanmayın ama okadar süpeer değillselam canim duzen fotolari gormeyeli uzun zaman olmustuheycanla bekliyoruz
birazdan atıcam tatlıcım sen nereye kaçtın yeaaişte buuuuuuuu süpersiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnncanlansın artık buralar ya
sabırsızlıkla bekliyoruz tatlım
şimdi ne desem bilemedim tünaydın değil günaydın hiç değilgüneşli bir günden tüm cetvelcilere
GN Y N
veee aynı sepetler için beynimde bir ampül yandııbuzdolabınmın bazı bölümlerinde kullanmak üzere gidip hemmen 2 paket daha aldım (1 pakette 3 boy var)
böylece buzdolabım artık kir ve mikroplara daha az muhatap olacak ve derli toplu üstelik şirin de gözükecek
işte resimler,
üst raftakileri özellikle salça domates kavanozları için kullandım yanına da yoğurt kaplarını koydum süper oldu
alt rafta ufak bi sepete yumurta paketini koydum mikroplar sepette kalsınonun arkasında bi küçük sepet turşu kavanozları için ayırdım
en alta da poşette meyveleri koymak için büyük bi tane koydum yazın özellikle karpuz için kullanılacak çünkü suyu akabiliyor
Eki Görüntüle 1554769 Eki Görüntüle 1554770 Eki Görüntüle 1554772 Eki Görüntüle 1554773
veee aynı sepetler için beynimde bir ampül yandııbuzdolabınmın bazı bölümlerinde kullanmak üzere gidip hemmen 2 paket daha aldım (1 pakette 3 boy var)
böylece buzdolabım artık kir ve mikroplara daha az muhatap olacak ve derli toplu üstelik şirin de gözükecek
işte resimler,
üst raftakileri özellikle salça domates kavanozları için kullandım yanına da yoğurt kaplarını koydum süper oldu
alt rafta ufak bi sepete yumurta paketini koydum mikroplar sepette kalsınonun arkasında bi küçük sepet turşu kavanozları için ayırdım
en alta da poşette meyveleri koymak için büyük bi tane koydum yazın özellikle karpuz için kullanılacak çünkü suyu akabiliyor
Eki Görüntüle 1554769 Eki Görüntüle 1554770 Eki Görüntüle 1554772 Eki Görüntüle 1554773
Canim ne guzel olmus ellerine saglikbir de bnim dolabi gorsen isyanlar da
Hepsi süper olmuş canım ellerine sağlık Güle güle kullan.
bu arada boşver tatlıcım bekar dolabı nasıl olsa evlenince yaparsın artık senCanim ne guzel olmus ellerine saglikbir de bnim dolabi gorsen isyanlar da
bende 6 aydir felan hep boyle katliyorum bunun videosunu gormustum bendeGunaydin cetvelciler
Dun camasir katlarken lastikli carsaf nasil katlarim ki sorusuna karsilik arastirip buldum gayet de kolaymis topak
topak yapip koyuyordum oyle oncedenogrendigim iyi oldu sizle de paylasayim istedim
eveeeet bayanlar,
mutfak bezlerimin süngerlerimin ve çakmak kibrit tutaç gibi bazı zımbırtıların bulunduğu bi çekmecem vardı, sürekli dağılıyordu ben de migrosta gördüğüm şu çook şirin sepetçiklerden alaraktan çekmecemi düzenlediiiimmm
Eki Görüntüle 1554759 Eki Görüntüle 1554760 Eki Görüntüle 1554761 Eki Görüntüle 1554763
harikasın ya işte budurveee aynı sepetler için beynimde bir ampül yandııbuzdolabınmın bazı bölümlerinde kullanmak üzere gidip hemmen 2 paket daha aldım (1 pakette 3 boy var)
işte resimler,
teşekkür ederim tatlıcım beğenmene çok sevindim, hadi bakalım bekliyoruzzzharikasın ya işte budurcanım ellerine sağlık mor mor nasıl da güzel olmuş özellikle buzdolabı içine bayıldım linki hemen ekliyorum bana da ders olsun en kısa zamanda fotolarla geliyorum
günaydın güzellikgünaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?