- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #1.981
hoşgeldin bebeeem,,YavrulaaarBen işe başladıım
Sizleri çok öksüz bıraktım biliyorumAncak evrak toplamaca eğitime başlamaca derken koşuşturmacadan ne yaptığımı bilemedim. İnşaallah düzene oturttum şimdilik yanınızdayım yine
Bu akşam bir makine çamaşır atsam bir de ütülerimi yapsam başka işim yok
Kaldırın beni kanepeden
hayırlı olsun bu arada fıstık iş neydiYavrulaaarBen işe başladıım
Sizleri çok öksüz bıraktım biliyorumAncak evrak toplamaca eğitime başlamaca derken koşuşturmacadan ne yaptığımı bilemedim. İnşaallah düzene oturttum şimdilik yanınızdayım yine
Kaldırın beni kanepeden
gbencim kraliçem tebrik ederimYavrulaaarBen işe başladıım
Kaldırın beni kanepeden
maşallah canım havada güzel şansına böyle havada misssss temizlik gibisi yokGünaydın arkadaşlar bugün enerjiniz bol olsun inş. Ben erkenden kalktm yatagimi mutfagimi toparldim hemen tekrar bi mutfağa gircem ocak tezgah silincek sonra makineye çamaşır atıcam ev komple süpürülp silinicek o yüzden durmuyorum aynı tempoyla devam
maşallah canım havada güzel şansına böyle havada misssss temizlik gibisi yok
yerim onu ben annesiÖyle canım ama topladim yerleri iki kere topluyorum deli oldum bn topluorum çocuk geri dagitiyor şaka gibi
hayirli olsun insallah canimYavrulaaarBen işe başladıım
Kaldırın beni kanepeden
kolay gelsin canimGünaydın arkadaşlar bugün enerjiniz bol olsun inş. Ben erkenden kalktm yatagimi mutfagimi toparldim hemen tekrar bi mutfağa gircem ocak tezgah silincek sonra makineye çamaşır atıcam ev komple süpürülp silinicek o yüzden durmuyorum aynı tempoyla devam
bende ayniyim canim bugun evi supurup sildim birde bahceyi supureyim dedim oglum icerde oyuna dalmisti, sen kalk mutfak dolabini ac, receli cikar, yeni sildigim yerlere.. mutfak dolaplarina.. mobilyalara.. oyuncaklara.. ustune basina aklina gelebilecek heryere surmusÖyle canım ama topladim yerleri iki kere topluyorum deli oldum bn topluorum çocuk geri dagitiyor şaka gibi
merhaba tatlım bugün bıdıkların yaramazlık günü anlaşılanbu arada herkese merhabalar..biraz damdan duser gibi daldim konuya biliyorum gecmisi okuyarak geldim alinti olmadi bende boyle yaptim
hemde ne yaramazlik tam isimi bitirdim keyif yapayim derken simdi yine is cikti yuzeysel temizledim ama iyice temizlenmesi lazimmerhaba tatlım bugün bıdıkların yaramazlık günü anlaşılan
bende ayniyim canim bugun evi supurup sildim birde bahceyi supureyim dedim oglum icerde oyuna dalmisti, sen kalk mutfak dolabini ac, receli cikar, yeni sildigim yerlere.. mutfak dolaplarina.. mobilyalara.. oyuncaklara.. ustune basina aklina gelebilecek heryere surmusve bunu sadece 5 dakika icinde yapmis nasil bu kadar hizli davranmis hala cozemedim
Yok malesef canim sabahtan beri ugrasiyorum nereye dokunuyosam yapis yapisÖyleler valla canim ya saniyelik evi temizliyorum ama henüz bitiremidim tam yer diye bnde meyve verdim baktım yemek yerine her yere sürmüş iki dakka odaya gdiorum ya koltuk tepesine çıkıyor ya sehpaya koltuk ortulerini duzeltiorum başka yere geciorum gelene kadar yere indiriyor nasıl is yapıyorum 2 saatlik is 5 saatte bitiyor valla... Reçel de daha kötü olmus kolay temizleyebildinmi bari ?
Yok malesef canim sabahtan beri ugrasiyorum nereye dokunuyosam yapis yapisaz sonra yatirip evi iyce yeniden silicem
günaydın canlar
bebişlerin uslu durduğutemizliğin şipşak bittiği güneşli gününüz olsun
hepinizi kokulu kokulu öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?