Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

alemsin canım yaa, bu arada kolay gelsin taşınıyor musun yoksa eşyaları mı taşıyorsunn

gunaydin cetvelciler

Canim biz oyle cok esya almadik ikimizde bekar calisandik evleri birlestiriyoruz hos benim evde daha cok esya var o ayri ben onun evine tasiniyorum, o da gidip eski ev arkadasinda kalacak tek kira vermis olacagiz evi yerlestirince bakacagim esksiklere onlari alacagim

Hava bugunde kapalı doğal olarak bnimde hiç bir iş yapasm yokdün ütüyü yaptım bugunde her yeri içe toparlamam mutfağı temizleyip hatta süprge acmam lazım ama hiç yapasm yok

selam kizlar
galiba sizin gunes bize geldi bugun gunesle uyanan ben gunes enerjisiyle calisiyormus gibi daldim eve butun katlarin tozunu alip supurup sildim
alt katin camlarini sildim yine
bulasik makinami doldurdum calistirdim
cok yoruldum biraz dinleniyorum simdi geride 2 tuvalet 1 banyo ve bir makina camasir var makinaya atilacak
haa birde oglusum sabah ustunu bahcede batirdi birde onlar elde yikanacak yemekte yapilacak ooff oooffff..
bitmiyor isim birturlu yaaa

mirjam canım o güneşten ve enerjinden biraz da bana gönder lütfen çok ihtiyacım var

hmm anladım cnm iyiymiş yaa tek kira ohh akıllıca eksikler zamanla tamamlanıyor zaten

günaydın kızlar şu yağmurlu havada içimizi ısıtan bir gün olsun inşallah
ayy buralara da bi şakır şakır yağsaydı da hava bi rahatlasaydı nem gitseydi, buralar bugün feccii sıcaktı

yaptıklarını okuyunca ben

mirjam canım o güneşten ve enerjinden biraz da bana gönder lütfen çok ihtiyacım var
aynen katılıyorum gerçi ben de bugün hiç durmadım maşallah nete hiç bakamadım gerçi toplasan mirjam kadar iş yapmamışım yavaş mıyım pinpirikli mi ne anlamadım

çok detaylı yapıyosundur temizliği tatlım bazen ben de öyle detaylarda boğuluyorum hiç iş bitmiyo

sagol canim beni motive ediyonuz..
ama ben kendimi cok tembel hissediyorum islerimi bitiremiyom diye hic bitmiyor yaa

çok detaylı yapıyosundur temizliği tatlım bazen ben de öyle detaylarda boğuluyorum hiç iş bitmiyo
evet galiba ben de öyleyimm

günaydın canlar
günaydın baronesim düşesim

sagol canim beni motive ediyonuz..

ama ben kendimi cok tembel hissediyorum islerimi bitiremiyom diye hic bitmiyor yaa
sen tembelsen biz neyik acebaaa
bak misal bu saate dek kahvaltıdan başka bişey yapmamışım çünkü rahatsızım hava çok kötü burda yağışlı romatizmalarımdan dolayı ağrım çok kıpırdayasım gelmiyor yaa Allahım yardım et cuma hatrına yardım et kolaylaştırr

gecmis olsun canim

Yavrulaaar Ben işe başladıım
Sizleri çok öksüz bıraktım biliyorumAncak evrak toplamaca eğitime başlamaca derken koşuşturmacadan ne yaptığımı bilemedim. İnşaallah düzene oturttum şimdilik yanınızdayım yine
Bu akşam bir makine çamaşır atsam bir de ütülerimi yapsam başka işim yok
Kaldırın beni kanepeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…