• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Merhaba kızlar Nasılsıniz uzun zaman oldu ben gideli .:110:herkes dağılmış sanki kimsecikler yok bendimahi düzen fotalarin çok güzel ler:21::KK16: ben iyice saldim yaz geldi evde durmuyor çocuklar hiç yetişemiyorum ne işe ne yemeğe:rolleyes:

merhaba kızlar.
bendimahi çok güzel olmuş sepetlerin.
aynı tarzda bir milyoncuda görmüştüm hafta sonu.
hatta almak isteyip,karar verememiştim kullanacağım yere.
çekmeceler pek hoş ve düzenli olmuş.
buzdolabını sık sık sildiğimden kullanma ihtiyacı hissetmem sanırım.
onlara güvenip tembellik yaparım gibime geliyor.
ama kahvaltılıklar için ideal olabilir.:)

merhaba kızlar.
bendimahi çok güzel olmuş sepetlerin.
aynı tarzda bir milyoncuda görmüştüm hafta sonu.
hatta almak isteyip,karar verememiştim kullanacağım yere.
çekmeceler pek hoş ve düzenli olmuş.
buzdolabını sık sık sildiğimden kullanma ihtiyacı hissetmem sanırım.
onlara güvenip tembellik yaparım gibime geliyor.
ama kahvaltılıklar için ideal olabilir.:)
teşekkür ederim ablacım ben buzdolabında daha önce de yazdığım gibi salçalar için ve karpuz için özellikle istedim çok da memnunum ;)

günaydın kızlar:KK25: bu havalar mahvetti beni :KK43: güneş enerjisiyle çalışıyorum ben anladım:KK58:
kız öyle deme çok güneş çok sıcak da bayıyo ya insanın hareket edemesi gelmiyo yani benim öyle en azından bana hava serin olacak, gerçi bu günlerde hava kapansa da ara ara feci nem var yani burda istanbulda eskişehiri bilmem tabi :p

kız öyle deme çok güneş çok sıcak da bayıyo ya insanın hareket edemesi gelmiyo yani benim öyle en azından bana hava serin olacak, gerçi bu günlerde hava kapansa da ara ara feci nem var yani burda istanbulda eskişehiri bilmem tabi :p
canım ankaradayım, eskişehirden taşındım ama ruhum orada kaldı tabi o yüzden profilden değiştirmedim, burada hava çoğu kapalı az biraz güneşli ama bildiğin depresyon modundayım kolumu kıpırdatasım yok:KK43: güneşli havada denize karşı çay içesim var yada bir dostla yüz yüze sohbet, bak istanbulda olsam gelirdim senin o güzel salonunda dekorasyon muhabbeti ederdik canım benim ya:KK15:

Back