Çeşit Çeşit Giyinebilen Var mı ?

ben trendyoldan alıyorum, çok ta uyguna çok güzel şeyler var ve çeşit çeşit giyiniyorum, dükkanlarda daha pahalı oluyor ve aradığımı bulamıyorum çoğu zaman
Hangi butikleri tercih ediyorsunuz acaba? Trendyolun kendi ürünleri hem pahalı hem de çoğu polyester, koku yapan kumaşlar. Anlam veremedim. Model olarak çok güzel gömlekler var mesela ama polyester diye almadım.

Alışverişi de,giyinmeyi de çok severim.bekarlıktan beri böyleyim durduramıyorym kendimi.çalışırken sabahları işe başlamadan ilk iş trendyol,morhipo v.s.gibi sitelere bakar,mutlaka alacsk bişey bulurdum.alaturka wc'mi ayakkabılığa çevirdim,her renk ve modelde ayakkabım var ve çoğunu bu sitelerden sezon sonu indirimlerle aldım.önümüzdeki 10 yıl hiçbişey almadan giyinebilirim ama her yazlık kışlık dolap değiştiğinde bu durum eziyete dönüşüyor ve kafayı yiyorum.kreşe giden kızıma da servis annesi sizin dükkanınız mı var hep değişik giyiniyorsun diye sormuş.benimki sanırım hastalık oldu artık almayı seviyorum

aaa diğer bir konu da beni ve başka bir iki üyeyi lüks yaşamakla ve fiyat vermekle suçluyordunuz hayırdır siz de tek seferde giyime 1500 verebiliyormuşsunuz arada aaaaaa ne şaşırdımmmmm aaaaa

aynı ben sanki ben yazdım yorumu

Ben çeşit çeşit giyinmiyorum, üstelik cooook az kıyafetim var.
Her mevsim geçişinde mutlaka 6 aydir giyinmedigim kıyafetleri bir valize koyup bağişliyorum,isterse hiç giyilmemis olsun. 'alti aydır giymediysem yokluğunu hissetmem' deyip gönderiyorum
Bence en iyisini yapıyorum çünkü bir süre sonra kıyafet kadınları esir alıyor. Aldığı butun parayı kıyafete harcıyorlar, ne giyinecegim diye gereksiz bir telaş içine düşüyorlar...
Ben mesela birkac ulkeyi kapsayan bir tatile çıkarken bile yanıma bir elbise, bir pantolon, bir şort , bir etek, birkaç tane de tsort götürdüm.
Sabah bulduğumu giyindim çıktım, kafa rahat.
Ama yazın bir haftalık tatile bir valizle gitmiştim her gün şunu mu giysem, bunu mu giysem, bunun altına şunu mu giyeyim? Puff olmadı falan. Bir ton dert :) şimdiki aklım olsa bir şort bir etek / sırt çantasıyla giderdim.
Gerçekten çok kıyafet insanı yoran birşey.
İş yerinde de Kot üstü tsort ben her halimle guzelim

Hollywood yıldızları günlük hayatta tam da sizin gibi giyiniyor salaş ve rahat basic şeyler

Hollywood yıldızları günlük hayatta tam da sizin gibi giyiniyor salaş ve rahat basic şeyler
Kapsül gardolap da diyorlar. Az kıyafet seçimi şansını da en aza indiriyor. Bir sürü is adami- mark zuckerberg falan bir tarz belirlemiş, adamın dolabında aynı kıyafetten bir sürü var. Böylece her gün aynı şeyi giyiniyor :)
Trendyol mrendyol denmiş, 1v1y falan... Hiç bilmediğim siteler. Ucuza bilet falan kovaliyorum ben internetten, kıyafet alemine bir giriş yapsam gezecek para bulamam . Öncelik meselesi belki de

Bu arada çok çeşitli , şık ve ucuza giyinmek isteyenler Kadıköy'de çilek sokağa uğrasinlar. Kocamaaaan bir sokak sadece kadın kıyafeti satanlara ayrılmış, boğa heykelinin hemen orada .

bekarsanız doya doya gezin ben öyle yaptım zira evlenince çocuk çok sevilse de ayak bağı oluyor doğa gezilerinde ya da yurtdışında anca çocuk dostu otele gidilebiliyor

aaa diğer bir konu da beni ve başka bir iki üyeyi lüks yaşamakla ve fiyat vermekle suçluyordunuz hayırdır siz de tek seferde giyime 1500 verebiliyormuşsunuz arada aaaaaa ne şaşırdımmmmm aaaaa

Ne sacmaliyorsunuz? O uye gecinmeyle ilgili konu acmisti. Gecinebilir miyiz diyen insanin konusuna bende kalkip "aaaaa 1500tl benim ozel harcamama yetiyor 2300 ile gecinilmez" yazamazdim sizin gibi.
Ayy hayat cook pahali bi rofle olmusss 700tl maniikur olmus 200tl vahhh vahhh gecinmek ne zor. muhabbetler bu...

Orda yazilanlara tepkim buydu. Parasi olan herkes gonlunce harcayabilir. Kime ne?
Kadin gecinmek diyo birileri rofle manikur diyor. Ben sen verebiliyorum diye olmasi şart bisey degil bunlar.

Burada da konu sahibine verdigim ilk yorumda kendi butcemden yola cikarak cevap yazmadim buyuzden.

hı hı tabi tabi öyledir

Ceycey sen neden çakalsın
yok cherry başka bir konuda hanımefendiler gross marketten 1560 tllık alışveriş yaptım gene de herşeyı alamadım hayat çok pahalı ve kuaförüm bu sene röfleye 700 istedi yaptırmadan çıktım dedim ayrıca avakado aldım kızım sevdiği için yazdım diye.Ne burjuvalığım kaldı ne kendimi övmüşlüğüm kaldı yazdı da yazdı 1 2 üye ismi lazım değil.yav övünsem ayyy 700 verdim çıktım saçlarım harika oldu ucuz da yaptırdım yazardım.1560 da aynı gün 1650 oldu ha ha üyelerce.4 kişiyiz evde aylık 2500 mutfak masrafımız var çok mu.devletin açlık sınırı o zaten .avakado lüks oldu tanesi 3 4 tl.ben karışıyormuyum asgari ücretle 1 phone alanlara ya da günde 10 tl yi en az sigaraya verenlere garip olmuş insanlar cherry im.iyi geceler

Son düzenleme:
Saat, çanta, ayakkabı yatırımımı bunlara yapıyorum :) indirim takip ediyorum genelde ve üst segment mağzalardan alış veriş yapıyorum. Ama indirimli. Fazla olduğundan eskimiyor sürekli kullanılmadığı için.
Yatırımlık düzgün renklerde sürekli kullancağım şeyleri seçiyorum. Beyaz önlük giyiyorum okulda o yüzden kıyafete vermiyorum parayı genelde siyah tayt üstüne gömlek tercih ediyorum orta halli markalardan Hm, bershka, zara gibi( hoş şu an gayet pahalılar ama) mesela giyecek bir şey bulamayınca.
Siyah tayt ( Hm) 44 lira.
Siyah tişört( lcw) 10-15 lira
Üstüne beyaz önlüğüm( paha biçilemez ) :))
Güzel bir saat yanında bilekliklerim. Tommy lacoste Ortalama 1500
Ayakkabı: tommy -lacoste 300 civarı.
Evet bin liralık saat takıp, 10 liralık tişört giyiyorum :)))

Sen fazla kurulmussun. O konunun ustunden aylar gecmedi. Sen ne yazildigini hatirliyorsan bende ne yazdigimi unutacak degilim. Sanki bisey yakalamis tavirlari.
Kimseyede burjuva, kendini ovuyor demedim.
O kadar icine oturduysa onlara yaz veya bana yazsaydin boyle yorum kovalayacagina.
Cherrye yazdim zaten. Cevap vermiyorsaniz veya verecek kadar umursamiyorsaniz lastik gibi uzatip ustumden konu dondurmeyin...

MissCherryBlossom

Bence iyi yere yatırım yapıyorsunuz neden derseniz ayakkabı, çanta, takı fark yaratıyor. Ayakkabının kaliteli olması şık olmak için çok önemli.

Son düzenleme:
Yani yani sevgili konu sahibesi çoluk çocuk olunca öncelikler değişiyor tabi. Çula çaputa para vermektense insan çocuğun geleceğine yatırım yapmayı seçiyor. Çok da takılmayın bence, Allah başımızdan eksik etmesin tüm anneler çuval bile giyse güzel.

Konuyla alakasız olacak ama yine de söyleyeceğim. Diğer konuyu da fazlaca takip etmiştim. O kadar cok avakado lafı döndü ki merak ettim gidip marketten avakado aldım ilk defa yemis oldum sayenizde. 5 liraydı bu arada

Bence iyi yere yatırım yapuyorsunuz neden derseniz ayakkabı, çanta, takı fark yaratıyor. Ayakkabının kaliteli olması şık olmak için çok önemli.
Aynen :)) mesela tişörtleri taytları dönem başlarken alıyorum dönem bitiyor. Giysi kumbaraları var oraya bırakıyorum. Çok bozulmuyor belki ama içime sinmiyor benim belki ihtiyaç sahibi birilerinin işine yarar diye. Çok bozulanları ise çöpe atıyorum zaten:)
Güzel bir çanta, ayakkabı, saat dolabım var mont ve yelekleri de kaliteli alıyorum. Ama kült parçalar seçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…