• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Cesaretinize ihtiyacım var...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzelim o kadar şanslısın ki aslında. Burada birçok kadın hamile kalmak için senelerdir uğraşıyor, ben de dahil. Şu an korkuyorsundur ama sakin olmaya çalış. İçinde bir insanın büyümesi tam olarak bir mucize. O mucizeye sahip çık, doya doya onu sev. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur ve sağlıcakla kucağına alırsın ❤
İnşallah canım seninde ve tüm bekleyenleri tez zamanda hayırlı bir şekilde olur kavuşursunuz♥️♥️

Umarım inşallah böyle şeyler duyunca rahatlıyor insan başta kendini aşırı garip hissediyor
Birseyi çok isterken aniden elde edince insan ne yapacağını bilemiyor..Bunu yaşıyorsunuz..korkudan ağladı ağlayacak 1 gun geçirdim.. Sonra ver elini mutluluk..Bebek haberi verip tebrikler falan..Cok guzel bir duygu hamile olmak..Annelik..ohh mis

Kızlar hamileyim gebelik testi pozitif çıktı eşimde yanımdaydı beklerken gerçi hemen iki çizgi oldu eşim aşırı mutlu oldu ama benim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim... zaten adetim üç gün gecikmişti yeni yaptım tahmin ediyordum o zaman nötürdüm ama canlı şekilde kesin şekilde görünce kötü oldum eşimi gönderdikten sonra ağladım şu an ise hem istemiyor gibiyim hemde korkuyorum...

23 yaşındayım baktığımız zaman çok erken değil daha erken olanlarda var ama bilmiyorum ya kendimi kötü hissediyorum, sanki daha çok küçükmüşüm gibi falan hissediyorum...

Biraz cesaretlendirirseniz çok sevinirim şimdi ne yapacağımı bilmiyorum...
Bunlar hormonlardan korkma vucudun hormon dengesini sagladiginda daha iyi olumlu dusunmeye baslayacaksin, korkman normal, sana arkadas geliyor, boyle dusun.

Nasıl olucam adapte bir şeyler yaparak mı zamanla mı? Adetim gecikince anladım zaten o zamanda biraz üzülmüştüm ama elimde net sonuç olmayınca fazla üzerinde durmamıştım arada ihtimali aklıma gelince kendimi garip hissediyordum bir yandan da seviniyordum ama şu an çok garip oldum ağlayasım var istemediğim için mi yoksa korktuğum için mi bilemiyorum ama çok garip geliyor karnında bir varlık var bir insan büyüyecek çok korkutuyor beni
Doğal süreç işlerken alışıvereceksin. Hormonların sana yardımcı olacak. Bu öylece olup bitmiyor. Doğan seni hazırlıyor. Birçok hastalık sahibi kadın hamileliklerinde rahatsızlıklarının azaldığını söylüyor, vücut gebelikte bi mola veriyor. Haaa olur da stres halin dvm eder yardım almaktan çekinme. Hele hele doğumda ve sonraki bir ayda. Cidden lohusalık diye bir gerçek varrrr

Kızlar hamileyim gebelik testi pozitif çıktı eşimde yanımdaydı beklerken gerçi hemen iki çizgi oldu eşim aşırı mutlu oldu ama benim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim... zaten adetim üç gün gecikmişti yeni yaptım tahmin ediyordum o zaman nötürdüm ama canlı şekilde kesin şekilde görünce kötü oldum eşimi gönderdikten sonra ağladım şu an ise hem istemiyor gibiyim hemde korkuyorum...

23 yaşındayım baktığımız zaman çok erken değil daha erken olanlarda var ama bilmiyorum ya kendimi kötü hissediyorum, sanki daha çok küçükmüşüm gibi falan hissediyorum...

Belirtin falan varmıydı canım

Belirtin falan varmıydı canım
Öyle bir belirtim yoktu sadece adet döneminden bir hafta önce (pms dönemi) akıntım oluyordu normalde hiç olmaz birde bir kaç gün önce ince temizlik yaptım 2 ye kadar bir şey yemedim ayaklarım titremeye başladı sanki bir den yıkılcakmış gibi normalde hiç olmaz bir gün veya akşama kadar kendimi aç bıraktığımı biliyorum hemen acıkıyorum birde çok uykum geliyor bir haftadır var bunlar hamilelik belirtisimi bilemiyorum ama değişiklik olarak o oldu

Öyle bir belirtim yoktu sadece adet döneminden bir hafta önce (pms dönemi) akıntım oluyordu normalde hiç olmaz birde bir kaç gün önce ince temizlik yaptım 2 ye kadar bir şey yemedim ayaklarım titremeye başladı sanki bir den yıkılcakmış gibi normalde hiç olmaz bir gün veya akşama kadar kendimi aç bıraktığımı biliyorum hemen acıkıyorum birde çok uykum geliyor bir haftadır var bunlar hamilelik belirtisimi bilemiyorum ama değişiklik olarak o oldu
Anladım canım hamileliğin hayırlı olsun bu arada🥰😘

Yaa bak me guzel bir haber almissin burda olsn etrafimizda olsn yillarca cocuk sahibi olamayanlar var. Ben suan 24 yasindayim 3 bucik aylik oğlum var yasim da kucuk degil yani 16 17 yasinda degiliz ki. İyiki dr dogurmusum annelik bambaska birsey güne oglimla uyanmak onu gormek. Gece sirf karni doysun diye uykusuz kalmak bile insani yormuyor bebegin icin resmen. İnan sende niye byle dusundum ki diyeceksin hele consiyey ogrenecegn zaman birde içinde o kinik kipirtilari hissedince insan cok mutlu oluyor. Ben hamilelik zamanimi bile cok ozluyorm. Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu yasatsin cok baska ve cok guzel bi duygu

Herşeyin bir vakti var ellbette.
Bebeğime sizin yaşınızdayken kavuşmayı çok isterdim. Okadar senem boşa geçti gibi geliyor. Herkesin haya, isteklekleri, beklentileri farklı olabiliyor işte

Evliliginiz iyi gidiyorsa ve evliligi erkn yaptginizi da düşünmüyorsanız bence genç anne olmak guzel olacaktr. Benim yaşım ilerledi simdi kaygılar basladi..hayati kaciracagnzi da dusnmeyin cocukla birlikte korona surecini evde guzelce gecirirsnz sonra da rahatlaynca gezmelere gidersnz oh mis..bnce guzel zamnlama..
Gencken hamilelik sureci de dogum da sonrasi da daha kolay olcaktir..rahat olun bnce

Senin yerinde olmak o kadar çok isterdim ki bunu sana hangi sözcüklerle cümlelerde anlatayım bilmiyorum şuan tüp bebek tedavisi görüyorum forumda bı çok arkadaşta benim gibi böyle zorlu süreçlerden geçerek hayaal kuruyor bir gün o çift çizgiyi görebilmek o evlat hasretini dindirilebilmek için çok zorlu bı yoldan geçiyoruz. Sana tavsiyem kıymetini bil bebeğine dört elle sarıl rabbim sana nasip etmiş sakın ondan vazgeçme canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🙏🙏🙏

Back
X