• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Cesaretinize ihtiyacım var...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar hamileyim gebelik testi pozitif çıktı eşimde yanımdaydı beklerken gerçi hemen iki çizgi oldu eşim aşırı mutlu oldu ama benim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim... zaten adetim üç gün gecikmişti yeni yaptım tahmin ediyordum o zaman nötürdüm ama canlı şekilde kesin şekilde görünce kötü oldum eşimi gönderdikten sonra ağladım şu an ise hem istemiyor gibiyim hemde korkuyorum...

23 yaşındayım baktığımız zaman çok erken değil daha erken olanlarda var ama bilmiyorum ya kendimi kötü hissediyorum, sanki daha çok küçükmüşüm gibi falan hissediyorum...

Biraz cesaretlendirirseniz çok sevinirim şimdi ne yapacağımı bilmiyorum...

Kızlar hamileyim gebelik testi pozitif çıktı eşimde yanımdaydı beklerken gerçi hemen iki çizgi oldu eşim aşırı mutlu oldu ama benim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim... zaten adetim üç gün gecikmişti yeni yaptım tahmin ediyordum o zaman nötürdüm ama canlı şekilde kesin şekilde görünce kötü oldum eşimi gönderdikten sonra ağladım şu an ise hem istemiyor gibiyim hemde korkuyorum...

23 yaşındayım baktığımız zaman çok erken değil daha erken olanlarda var ama bilmiyorum ya kendimi kötü hissediyorum, sanki daha çok küçükmüşüm gibi falan hissediyorum...

Yanlış anlamazsanız bu günlerde hep bir konunuza denk geliyorum bekliyordunuz hani niye üzüldünüz

Normal. Adapte olması zor bir yeni durum bu. Zaman...
Nasıl olucam adapte bir şeyler yaparak mı zamanla mı? Adetim gecikince anladım zaten o zamanda biraz üzülmüştüm ama elimde net sonuç olmayınca fazla üzerinde durmamıştım arada ihtimali aklıma gelince kendimi garip hissediyordum bir yandan da seviniyordum ama şu an çok garip oldum ağlayasım var istemediğim için mi yoksa korktuğum için mi bilemiyorum ama çok garip geliyor karnında bir varlık var bir insan büyüyecek çok korkutuyor beni

Hissettiklerin normal ☺️

Ben 2 senedir ugrasmama rağmen yanımdaki herkes ağlarken donmuştum. Hala ara ara sorarım terslik mi var istedigim bişeydi diye. Herkesin cevabı şu; kalp atışı ve hareketlerini hissetmeyi bekle. Yani korkacak bir durum yok, sürekli kendine dünyanın en güzel şeyi oldugunu ve isteyipte sahip olamayan insanları hatırlat. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏

Nasıl olucam adapte bir şeyler yaparak mı zamanla mı? Adetim gecikince anladım zaten o zamanda biraz üzülmüştüm ama elimde net sonuç olmayınca fazla üzerinde durmamıştım arada ihtimali aklıma gelince kendimi garip hissediyordum bir yandan da seviniyordum ama şu an çok garip oldum ağlayasım var istemediğim için mi yoksa korktuğum için mi bilemiyorum ama çok garip geliyor karnında bir varlık var bir insan büyüyecek çok korkutuyor beni
Nasıl adapte olacaksın, Allah zaten 9 aylık uzun bir hazırlanma süreci veriyor. Testin ertesi günü bebek kucağına konmuyor ki. Hemen harekete geçmen gerekmez şimdilik sadece sağlığına yemene içmene dikkat et. 6’ncı aydan sonra hazırlıklara başlarsın önünde uzun bir zaman var hızlı da geçse zihinsel olarak hazırlanmaya yetecektir inşallah.

Ben 2 senedir ugrasmama rağmen yanımdaki herkes ağlarken donmuştum. Hala ara ara sorarım terslik mi var istedigim bişeydi diye. Herkesin cevabı şu; kalp atışı ve hareketlerini hissetmeyi bekle. Yani korkacak bir durum yok, sürekli kendine dünyanın en güzel şeyi oldugunu ve isteyipte sahip olamayan insanları hatırlat. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
Açıkçası ben kalp atışında da hareketlerinde de aşık olmadım ilk kez anne oluyordum ve nasıl bir his bilmiyordum. Doğduğu an yanıma konunca ben kesin bişey hissetmem diyordum ama küçük adam beni alt üst etti 😅😅❤️❤️

Açıkçası ben kalp atışında da hareketlerinde de aşık olmadım ilk kez anne oluyordum ve nasıl bir his bilmiyordum. Doğduğu an yanıma konunca ben kesin bişey hissetmem diyordum ama küçük adam beni alt üst etti 😅😅❤❤
Her halukarda korkmak normal istesekte, plansız geliyor olsada. Ama dünyanın en güzel hissi yani hissiymiş öyle diyorlar. Gelince bu hissetiklerimize pişman olabiliriz yaşayan var cevremde. 🤦🏽 Sağlıkla gelirse bizede tatmak nasip olacak insallah. 😂🙏

Güzelim o kadar şanslısın ki aslında. Burada birçok kadın hamile kalmak için senelerdir uğraşıyor, ben de dahil. Şu an korkuyorsundur ama sakin olmaya çalış. İçinde bir insanın büyümesi tam olarak bir mucize. O mucizeye sahip çık, doya doya onu sev. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur ve sağlıcakla kucağına alırsın ❤️

Hareketlerni hissedene kadar kırktane şey düşüncen.. bir süre sonra ona yeteblecek mym dye endşe edeceksn falan fişman.. ama inan bana kucağına alnca sanki yıllardır anneymş gibi sarp sarmalayp ona öyle bir bakacaksn ki.. Kendne şaşıracaksn 😍😍😍

Canım, hayırlı olsun, bu güzel haberin tadını çıkar. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.
Ben de 22 yaşında evlenip, 23 yaşında hamile olduğumu öğrendiğimde benzer duyguları yaşamıştım, seni anlıyorum... Halbuki çok istemiştim ama kesinleşince sanki anne olmayı, çocuk büyütürmeyi beceremeyecekmişim gibi bi hisse kapılmıştım ilk zamanlar... Sonra zamanla alıştım ve sevdim o annelik duygusunu.
Allah bi kolaylık veriyor ve sen bile inanamıyorsun bu çocuk nasıl büyüdü diye, emin ol. İçini ferah tut. Kafandaki korkuları at, bu güzel anların tadını çıkar.."Her zorlukla beraber, bir kolaylık vardır"..

Bnde korkmuştum bundan..Içimde kıpırdayacak falan.. Geçiyor inan..Ben hamileligime asik olmustum😁Keyfini çıkarın.. En güzel hediye bu..

Bu arada yaş konusunuda anlıyorum bende 24 yaşındayım ve üstüne gurbetteyim. Ama Allah sabrıda, gücüde, o sevgiyide verecek. 🙏😌

Her halukarda korkmak normal istesekte, plansız geliyor olsada. Ama dünyanın en güzel hissi yani hissiymiş öyle diyorlar. Gelince bu hissetiklerimize pişman olabiliriz yaşayan var cevremde. 🤦🏽 Sağlıkla gelirse bizede tatmak nasip olacak insallah. 😂🙏
İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza🥰

Back
X