bende duymadım ya hatta eşimede sordum bilmediğini söyledi...çerkez güzelleri nasılsınız bakalım.... burası bu ara kalabalık çok mutlu edici...hep böyle olsak keşke...sevgilerimle canlar....
allah kimseyi yanlız bırakmasın herkesin yeri ayrı ama dost bambaşka.....a.s.
iyi hafta sonları arkadaşlara.s. burda bugün şakır şakır yağmur yağmaya başladı a.sdışarıya çıkamıyoruz ama misafirim gelecek.eşim mangal yakacağım diye tutturducokacimcoookkötükedihüso gitti benim ev yine!:1shok: bütün mahalle dumanaltı :sm_confused:adam adanalı burada duramıyor!bende tatlı yapayım bari!...a.s
bende geç kalktım bugüna.s gece kızım uyumadı coştu çocuk yine!gamyoncuiremsu
senin kız kaç yaşında sositosositobenimki gibi cadalozsa acırım sana da!:1no2: doğduğundan bu yana uykuya hasretim:1shok: nerdeyse üç sene olacak! birde yerinde duramıyor hiç fıldır fıldır!hihoyyyt
evet izmirde bu gün çok yağışlı ama özlemişiz izmiri böyle görmeyi hava o kadar güzelki sabah bi türlü kalkamadım valla.ay çok güzel böyle
ne tatlısı yapcaksın merak ettim:1rolleyes:[/QUOTE
selam kızlar yaaa ben okuldayım sabahtan beri proje yapmaya çalışıyorum arada arkadaşlardan kaçak buraya bakıyorum filan çok sıkıldım bunaldım sizden naber
3.5 yaşında 2005 ağustos doğumlu aslan burcu varya onu izlerken kafam uyuşuyo resmendelikafadulden okadar hareketliki bide bütün ilgi onda olsun istiyo....yani....resimde daha 2 yaşında bile yook....kafamçokkarıştı
selam kızlar yaaa ben okuldayım sabahtan beri proje yapmaya çalışıyorum arada arkadaşlardan kaçak buraya bakıyorum filan çok sıkıldım bunaldım sizden naber
selam kızlar nasılsınız
canım kolay gelsın sana :1hug:
maşallah bayanlar tatlı yapıyorsunuz bakıyorumda ohhh yıyenlere afıyet şeker olsun
hepınızı öpuyorum ıyı tatıllera.s.
bu arada kızlarınızda pek guzel maşallah ..ALLAH uzun ömur versın kızlarımıza ...yaramazlıkları zamanla geçer merak etmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?