ben geldim çerkez kızı nasılsın......
derin bacım sen nasılsın..
alyy ve naz yine kayboldular.gören duyan varmı...
selamm kızlarrrr!!opuyorumnanaktan
herkse mutlu hafta sonlarııı...
ben kendi adımabiraz şaşkınım bu aralarrr bebişimm olacakkk bugün kesinleştii...
ikinci geliyoo kısmetse...
iyi geceler arkadaşlar..nasılsınız...kimseler yok ya...tabi bu saatte kim olacaksa...CADIARZU
amin canım darısı tüm evlat sahibi olmak isteyenleree..:Saruboceq:cok sevındım canım ya allah analı babalı buyutsun darısı bızlere olsun ınsallah oley cerkes nufusuna bırı daha eklenıyor
günaydın kızlarrrr...opuyorumnanaktanamin canım benım cümlemize
eşin polis mi canım?yaaaa sorma esım görevde olunca sabaha kadar uykum gelmıyor zaten uyku problemım var zar zor uyuyorum ılac bıle karetmıyor neler yapıyorsunuz derıncım sende olmasan topık canlanmıyo helal olsun sana valla
eşin polis mi canım?
Allah yardımcın olsun zor gerçekten...:teselli:
valla ben ne yapayımm benimm cadı kızla uğraşıyorummgamyoncuiremsu bugün yılbaşı için hazırlık yaparızz ee birde hamileyim :CüvCüv:şimdi onunla da uğraşıyorumm normalde çok enerjik ve de tez canlıyımm akşam olunca uyku basıyormirmirmirmir bana da hemen....
gelen giden oluyorr ders çalışıyordum bir ara kpss için bıraktımm iş görüşmesi yaptım bir yerle birkaç gün içinde haber gelir ama ben çalışabilir miyimm o da meçhul!!:1no2:
işte böylee uğraşıp duruyorumm canım benim sen neler yapıyorsun?
bu arada herşeyin hayırlısını diliyorummmm..:Saruboceq:
Sana da mutlu yıllar reyyancığım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Mutlu seneler dostlarım
herŞey gÖnlÜnÜzce olsun
mutlu olun
mutlu kalın sevgİler.........
normalde nerelisiniz canım?evet canım benım esım polis bende ne yapayım tasarımcıyım ama hakkarıde yasadıgımız ıcın meslegımı yapamıyorum herseyın hayırlısı tabıkı rabbım hakkında hayırlısını versın bebıs ne alemde senı cok uzuyomu
minikkk hoşgeldin canım...opuyorumnanaktanbendee çerkeziiimmmmmm:lepi: