- 18 Şubat 2007
- 2.893
- 2
- 56
iyiyim yavaştann yatcamm benim cadı kızz kanepede kaldı!
ay kıyqamam öpüver benim yerime...hayırlı geceler derinim..Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim yavaştann yatcamm benim cadı kızz kanepede kaldı!
nirdesin bacım.bak nazar ettin kendine...eskisi gibi gelmez oldun..:çok üzgünüm:
selam kızlar biraz geçi bi saat ama uyku tutmadı bakayım bi dedim neler oluyo kk da topiğimizde merak edilmişim.. aranmışım denefim teşekkür ederim...gülse ablam buluşma için yaptığın yorumlar süper haydeç ablmalada konuşmuştuk sizi çok seviyorum yaa..ben ...yeni gelen dostlarada selamlar olsun ...Ally Allah kolaylık versin cnm ..
derincim senide en kocamanından öptüm bacım...
selam kızlarrr!opuyorumnanaktan
herkesee mutluu ve de güzel bir hafta sonu diliyorum!zemuszemus
kuusuumm gece ben de geç yattım ama kaçırmışız birbirimizi!
haydeç ablamla senden bahsetmiştik!:1rolleyes:
mecbue çocuk olunca zor canım kendine vakit ayırmak kolay gelsin!:teselli:
shewall işin hayırlı olsun canım!!:1hug:
kuşum hoşgeldim canım ya .inan yokluğun belli oluyor..bizi sensiz bırakma ..zaten bebiş oldumu malesefki pek gelemeyeceksin...dün gece derinle konuştuk seni sordum msn ded yoksun.neyse iyi ve hayırlı haberlerini alıyorum ya..kocaman öpüldün kuşumŞeniz
mecbue canım evet seni de pek buralarda göremiyoruz herdaim bekleriz canım cadınıda öpüyorum..oy kıyamam annesi oda büyücek çook fırsatların olacak..sağlık sıhhat versin rabbim..opuyorumnanaktan
shewall canım yokluğunu farkettim. sanırım rahatsız bu yüzden gelmiyor dedim..ama daha güzel bir haber bu krizde iş sahibi olabilmek herkese nasip olmaz hayırlı uğurlu olsun işin canım...vereliniortak
derinim datlum bidenem.. evet akşam seninle konuştuk kuşum bugün topiğe gelmiş..kulaklarımı çınladı ne...CADIARZU
olsun bacım buyur topigimize...hoş geldinnnna.s. bende haydeçin öz kardeşi deneffff memnun oldumm..
ya bacım ne alemsin ya.kaydirigubbakcemile3..neşen bol olsunnn emi...
selam kızlar biraz geçi bi saat ama uyku tutmadı bakayım bi dedim neler oluyo kk da topiğimizde merak edilmişim.. aranmışım denefim teşekkür ederim...gülse ablam buluşma için yaptığın yorumlar süper haydeç ablmalada konuşmuştuk sizi çok seviyorum yaa..ben ...yeni gelen dostlarada selamlar olsun ...Ally Allah kolaylık versin cnm ..
derincim senide en kocamanından öptüm bacım...
selam kızlarrr!opuyorumnanaktan
herkesee mutluu ve de güzel bir hafta sonu diliyorum!zemuszemus
kuusuumm gece ben de geç yattım ama kaçırmışız birbirimizi!
haydeç ablamla senden bahsetmiştik!:1rolleyes:
mecbue çocuk olunca zor canım kendine vakit ayırmak kolay gelsin!:teselli:
shewall işin hayırlı olsun canım!!:1hug:
kuşum hoşgeldim canım ya .inan yokluğun belli oluyor..bizi sensiz bırakma ..zaten bebiş oldumu malesefki pek gelemeyeceksin...dün gece derinle konuştuk seni sordum msn ded yoksun.neyse iyi ve hayırlı haberlerini alıyorum ya..kocaman öpüldün kuşumŞeniz
mecbue canım evet seni de pek buralarda göremiyoruz herdaim bekleriz canım cadınıda öpüyorum..oy kıyamam annesi oda büyücek çook fırsatların olacak..sağlık sıhhat versin rabbim..opuyorumnanaktan
shewall canım yokluğunu farkettim. sanırım rahatsız bu yüzden gelmiyor dedim..ama daha güzel bir haber bu krizde iş sahibi olabilmek herkese nasip olmaz hayırlı uğurlu olsun işin canım...vereliniortak
derinim datlum bidenem.. evet akşam seninle konuştuk kuşum bugün topiğe gelmiş..kulaklarımı çınladı ne...CADIARZU
inş canım sağlıkla büyüsünde başka bişey istemiyorum bide prematüre doğdu ondan galiba çok üstüne düşüyorum
kızlar hepinize selammm Şeniz
kuşumm saol bacım gördüğün gibi sınavlardan kurtulamıyom kaydirigubbakcemile3
sen napıyon sende pek görünmüyon artık
nasıl gidiyo hamilelik :CüvCüv:
slm adige dostlarım ...bu hafta bende korku atlattım 1 haftadır sürekli oğluşum sık sık ateşlendi..neyse sonunda bademciklerinden olduğu anlaşıldı..şu meret hastalık bizleri ne kadar korkutmuş böyle...CADIARZU
Ally canım gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş...opuyorumnanaktan