Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam millet.nerdesiniz yine
alyy ve nazdan haberi olan vamı...kusuuum zaten artık kayboldu..senağlama
hg gülse ablam....hg alyy bacım.
ablam geçmiş olsun diyeyeim.temizlik ,taşınma falan derken çok yogun geçti ..şükür kurtuldun..
alyy bacım..çok haklısın.bazen insan kendi başına kalmak istiyoo.büyükler oldugu zaman gelen giden de bitmez...gel buraya bacım bende kimsecikler yok...
ay bende olmasamm ne olcek bu topigin hali...:sinifsinif::sinifsinif:
sevalde gelmez oldu..CADIARZU
hayırlı cumalar kızceler
selamlar çerkes güzelleria.s. haydeç arkadaşımın referansı ile ben geldimvereliniortak
ben çerkes değilim ama goncam çerkes,beni de aranıza alır mısınız:1rolleyes:
selamlar çerkes güzelleria.s. haydeç arkadaşımın referansı ile ben geldimvereliniortak
ben çerkes değilim ama goncam çerkes,beni de aranıza alır mısınız:1rolleyes:
selam hoşgeldin :1hug:
aramıza almaz mıyız ne demek çerkez olman şart değil ne olursan ol yinede gel kaydirigubbakcemile3
slm adige dostlar..nasılsınız..maral benim çok sevdiğim arkadaşım...denef sen çok iyi tanırsın..kaydirigubbakcemile5
demek kardeşsiniz.. kaydirigubbakcemile5
slm adige dostlar..nasılsınız..maral benim çok sevdiğim arkadaşım...denef sen çok iyi tanırsın..kaydirigubbakcemile5
demek kardeşsiniz.. kaydirigubbakcemile5
selamlarrr arkadaşlar herkese.
ay kim ablaya.bak merak ettim şimdi...CADIARZU:uhm:
merak et accuk..neyse senin adından desem..deniz desem eski görümce olacadı desem çözebilirmisin cicim...lülülülülülü
evettt canım bu haydeç hatun benim öz abammmm.ayrıca benim sıkı takipcimdir kendileri...kaydirigubbakcemile3:jeyyar::roflol:
iyi gecelerrr!!!opuyorumnanaktan
haydeç ablamm naber?yerimseniben
denefff nasılsınn??
kızlarr herkesee selamm!opuyorumnanaktan
iyiyim yavaştann yatcamm benim cadı kızz kanepede kaldı!caanıımmm..iyiyim sende iyisindir..Şeniz