- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
Teşekkürler ❤Eline sağlık başarılar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler ❤Eline sağlık başarılar.
Tesekkur ediyorum keles ablamHarika olmuşlar ellerine sağlık,hiç bilmediğim bir yemek mutlaka tadıda süperdir cunyır abroşumbaşarılar dilerim yarışmada.
![]()
Teşekkürler keske ikram edebilseydim ❤❤❤Harika görünüyor ellerine sağlık.
Tesekkur ederim ❤Çok güzel görünüyor, ellerine sağlık
Keske ikram edebilseydim ablam denemeyi dusunuyor musunRica ederim canısı çok beğendim![]()
Keske ikram edebilseydim ablam denemeyi dusunuyor musun![]()
Tavsiye ederim ablacim yaparsan afiyet bal seker olsunYemiş kadar oldum canısı sağol,denemek isterim değişik bir lezzete benziyor![]()
Tavsiye ederim ablacim yaparsan afiyet bal seker olsun![]()
koremanya kuzusu teşekkür ederim bitanem
attt nasıl sevindim beğenmene balım teşekkür ederimBebeğim çok nefis olmuş duyupta hiç denemediğim bir tarif, tek kelimeyle harika olmuş![]()
Cok sevindim keske karşılıklı yiyebilseydikVallahi bayıldım![]()
Bende 3 bebe var canım sen bana gel ben sana senin tarifini yapayımCok sevindim keske karşılıklı yiyebilseydik![]()
Ayy ne güzel olurduBende 3 bebe var canım sen bana gel ben sana senin tarifini yapayım
Çaylar kahveler oh miss![]()
İkizlerimi görünce fikrin değişebilir amaAyy ne güzel olurdu
Ama ben yaparim yemekleri sen bebislerle ilgilenen![]()
Yaa o halde bebislerle ben oynarim sen yemeklerle ilgilenebilirsinİkizlerimi görünce fikrin değişebilir ama
Hele oğlum ooo tam bir misafirperverdir :))
Anlaştık canımYaa o halde bebislerle ben oynarim sen yemeklerle ilgilenebilirsin![]()