• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Çerkes Mantısı-Hingel(Psihalive) - Mis un sponsorluğunda

Tamam tatlim bol şans karnim zil çaliyor sayende itiraf etmeliyim ki sevdiğim yemeklere dayanamiyorum yapsam olmaz şu saatte yürümekde gerekiyor çok şişiriyor beni yedikçe yiyorum durduramiyorum kendimi metezde :)
çok teşekkür ediyorum nasıl mutlu oldummmm :KK19: keşke paylaşabilseydim seninle ikram etmeyi çok isterdim, e postayla falan gönderilse dimi :KK48: bende çok yedim bugün ama napıyım durduramadım kendimi :dondurma:

çok teşekkür ediyorum nasıl mutlu oldummmm :KK19: keşke paylaşabilseydim seninle ikram etmeyi çok isterdim, e postayla falan gönderilse dimi :KK48: bende çok yedim bugün ama napıyım durduramadım kendimi :dondurma:
Artik yerime de yersin canim kaldiysa afiyet olsun ben bi kac gune yaparim artik. :)

Neden acaba , hainler bari beklenseydiniz bu gariban ekleseydi tarifini :KK12:
yaptıysan ekle hadi çok merak ettimm :KK9:
nanam ben totem yapıyodum taaa sebzelerde yapmıştım 2. sırada katılırsam kazancam diye, tarifimi önceden yaptım ama banlanınca paylaşamamıştım bu sefer de totem tutsun diye hemen 2.tarif olarak ekledim :KK48:

yaptıysan ekle hadi çok merak ettimm :KK9:
nanam ben totem yapıyodum taaa sebzelerde yapmıştım 2. sırada katılırsam kazancam diye, tarifimi önceden yaptım ama banlanınca paylaşamamıştım bu sefer de totem tutsun diye hemen 2.tarif olarak ekledim :KK48:
İsimden kaybettin, o dipsosu yazmayacaktin :KK48:
Yapmadım , Kore mutfağından kimbap yapacaktım balık keki diyorlar pulsuz hamsi bulamadım :KK45: iyi ki de bulamamışım :KK53:

İsimden kaybettin, o dipsosu yazmayacaktin :KK48:
Yapmadım , Kore mutfağından kimbap yapacaktım balık keki diyorlar pulsuz hamsi bulamadım :KK45: iyi ki de bulamamışım :KK53:
cidden öyle mi oldu ya nedenki ne fark etti sence keşke yazmasaydım :olamaz:
niye iyiki kuzum gercekten mi katılmıcan ben şaka sanıyorum hala :bicak:

Bence öyle klasiklerde isim sade olacak, diğeri 3.oldu

Yok be ben dayanamam yaparım yine ama onu yapmam :KK45: suşi mı yapsam :KK53:
evet benden çok aldı daha altta olmasına rağmen üzüldüm :KK14:
suşiye bi yönden düşünüce çok oy gelir diyorum diğer pencereden baktığımda da hiç gelmez sanıyorum çok kritik :KK53:

Çiğ balık gözüyle bakarlar diye tırsıyorumm :KK53::KK53:
bir kısım düşünürki hep duyduğumuz klasik herkesin duyduğu bildiği bir tarifi denemiş diye oy verebilir çünkü klasikçi çok var amaaaa bir kısım da çiğ balık düşüncesinde olur kritik bir durum o_Oo_O

Back