- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Katılmayacağım bensen napcennn geç kalma hızlı başladık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılmayacağım bensen napcennn geç kalma hızlı başladık
çok teşekkür ediyorum nasıl mutlu oldummmm keşke paylaşabilseydim seninle ikram etmeyi çok isterdim, e postayla falan gönderilse dimi bende çok yedim bugün ama napıyım durduramadım kendimiTamam tatlim bol şans karnim zil çaliyor sayende itiraf etmeliyim ki sevdiğim yemeklere dayanamiyorum yapsam olmaz şu saatte yürümekde gerekiyor çok şişiriyor beni yedikçe yiyorum durduramiyorum kendimi metezde :)
Adı farklı olabilir. Sarımsak sosuna şekilli hamur batırıyorsun. Kemikli et yada tavuk oluyor. Et suyu ile hamurlar haşlanıyor.hayır onu hiç bilmiyorum canım Çerkes yemegi miymiş
şakacı kısss inanmaaaamKatılmayacağım ben
evet canım biliyorum ama adı farklı sana özelden atayım fotosunuAdı farklı olabilir. Sarımsak sosuna şekilli hamur batırıyorsun. Kemikli et yada tavuk oluyor. Et suyu ile hamurlar haşlanıyor.
Artik yerime de yersin canim kaldiysa afiyet olsun ben bi kac gune yaparim artik. :)çok teşekkür ediyorum nasıl mutlu oldummmm keşke paylaşabilseydim seninle ikram etmeyi çok isterdim, e postayla falan gönderilse dimi bende çok yedim bugün ama napıyım durduramadım kendimi
Size küstüm, hevesimi kırdınızşakacı kısss inanmaaaam
afiyet olsun eline sağlıkArtik yerime de yersin canim kaldiysa afiyet olsun ben bi kac gune yaparim artik. :)
ama nedeeeenSize küstüm, hevesimi kırdınız
Neden acaba , hainler bari beklenseydiniz bu gariban ekleseydi tarifiniama nedeeeen
yaptıysan ekle hadi çok merak ettimmNeden acaba , hainler bari beklenseydiniz bu gariban ekleseydi tarifini
İsimden kaybettin, o dipsosu yazmayacaktinyaptıysan ekle hadi çok merak ettimm
nanam ben totem yapıyodum taaa sebzelerde yapmıştım 2. sırada katılırsam kazancam diye, tarifimi önceden yaptım ama banlanınca paylaşamamıştım bu sefer de totem tutsun diye hemen 2.tarif olarak ekledim
cidden öyle mi oldu ya nedenki ne fark etti sence keşke yazmasaydımİsimden kaybettin, o dipsosu yazmayacaktin
Yapmadım , Kore mutfağından kimbap yapacaktım balık keki diyorlar pulsuz hamsi bulamadım iyi ki de bulamamışım
Bence öyle klasiklerde isim sade olacak, diğeri 3.olducidden öyle mi oldu ya nedenki ne fark etti sence keşke yazmasaydım
niye iyiki kuzum gercekten mi katılmıcan ben şaka sanıyorum hala
evet benden çok aldı daha altta olmasına rağmen üzüldümBence öyle klasiklerde isim sade olacak, diğeri 3.oldu
Yok be ben dayanamam yaparım yine ama onu yapmam suşi mı yapsam
Çiğ balık gözüyle bakarlar diye tırsıyorummevet benden çok aldı daha altta olmasına rağmen üzüldüm
suşiye bi yönden düşünüce çok oy gelir diyorum diğer pencereden baktığımda da hiç gelmez sanıyorum çok kritik
bir kısım düşünürki hep duyduğumuz klasik herkesin duyduğu bildiği bir tarifi denemiş diye oy verebilir çünkü klasikçi çok var amaaaa bir kısım da çiğ balık düşüncesinde olur kritik bir durumÇiğ balık gözüyle bakarlar diye tırsıyorumm
yapanın ellerine sağlık diyelimbir kısım düşünürki hep duyduğumuz klasik herkesin duyduğu bildiği bir tarifi denemiş diye oy verebilir çünkü klasikçi çok var amaaaa bir kısım da çiğ balık düşüncesinde olur kritik bir durum
çok teşekkürler :)çok guzel gorunuyor ellerinzie saglik