- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
sende böyle düşündün dimi yapsan güzel olur merak ediyorum ama garantisi de yokyapanın ellerine sağlık diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende böyle düşündün dimi yapsan güzel olur merak ediyorum ama garantisi de yokyapanın ellerine sağlık diyelim
Kuzum hiç denemedim, en son lise zamanı yemiştim bı dahada yaklasmadimsende böyle düşündün dimi yapsan güzel olur merak ediyorum ama garantisi de yok
ben hiç yemedim nasıl ki anlatsana biraz kötüdür yaaa tabi damak zevki herkesin ama ne bileyimKuzum hiç denemedim, en son lise zamanı yemiştim bı dahada yaklasmadim
kategori belli olduğunda zaten karar vermiştim ne yapacağıma, kürzeyi de haftada 1 mutlaka zaten yaparım bende bugün hemen yapıverdim teşekkür ederim bitanecimCok hzilisin masallah :) elleri e saglik canim
Kesinlikle damak tadı, sevmediğimi hatırlıyorum sadece ama pirinci iyiydi , 3 çeşitti biri yosunlu gibi yeşildiben hiç yemedim nasıl ki anlatsana biraz kötüdür yaaa tabi damak zevki herkesin ama ne bileyim
sevenler bize kızmasınlarKesinlikle damak tadı, sevmediğimi hatırlıyorum sadece ama pirinci iyiydi , 3 çeşitti biri yosunlu gibi yeşildi
Bize hamur olacak, kızarmış etlersevenler bize kızmasınlar
bizim damak zevkimiz yakın seninle
aynen hamur lazım hamur, hamur yoksa etle ekmek yoksa, olmuyürBize hamur olacak, kızarmış etler
Bu de tatlı ama unutmayalımaynen hamur lazım hamur, hamur yoksa etle ekmek yoksa, olmuyür
bunlar dışında ben çok iştahsızım cidden
Onları da hamur kategorisinde saydım ben merak etmeBu de tatlı ama unutmayalım
Tamam o zaman ,Onları da hamur kategorisinde saydım ben merak etme
ya özlemim vefalım gercekten hepsini denedin ve begendin ben çok mutlu oluyorum cidden senin kadar güzel yapabilir miyim ne dmeek bitanecim senden kaçar mı hiç teşekkür ederimmCanım ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor
Her tarifini deniyorum bunu da mutlaka denicem inşallah senin kadar güzel yapabilirim.
Başarılar tatlım
Ne demek canım ben teşekkür ederim yaptığımda foto paylasirim mutlaka.ya özlemim vefalım gercekten hepsini denedin ve begendin ben çok mutlu oluyorum cidden senin kadar güzel yapabilir miyim ne dmeek bitanecim senden kaçar mı hiç teşekkür ederimm
ayyy nasıl mutlu oldumNe demek canım ben teşekkür ederim yaptığımda foto paylasirim mutlaka.
Karnıbahari iki oldu yapıyorum çok beğendik.