• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Çerkes Mantısı-Hingel(Psihalive) - Mis un sponsorluğunda

Çok teşekkür ederim nasıl sevindim <3 keşke ikram edebilseydim beraber yiyebilseydik
Bu arada telefonum bozuk tamirde ben eski bir telefonla idare ediyorum ve bu telefondan kk ya girmem mucize yarım saattir cevaplamaya çalışıyorum galiba ancak başarabildim ama emojiler açılmadığı için kendim işaretler koydum :KK70: çok sevindim yoruma sonunda cevaplayabildim çok şükür
:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Ellerine sağlık esimde cerkez daha çok haluj deriz. Icine sogan salça koyariz çok lezzetli olur

bi Çerkes olarak yaptığını görünce çok sevindim .
Biz şeklini farklı yapıyoruz ama seninki çok şık duruyor , elini sağlık . :)

Eveeet Çerkes'm konuya yazmıştım hatta tarifin hemen üstüne :)
Psihalive bükmeyi tüm Çerkes'ler bilir canım babannene anannene sorma imkanın varsa göstersinler şeklini yapmasını :)
Babamın babanesi cerkes oradan geliyor bizim cerkeslik . Ama annem bilir hingel yapmayi :) bende katilacagim birazdan bakalim sen begenecek misin :)

Ay yollamam mi ablacim tepsi tepsi hemde :KK70:
Saka bir yanda birlikte yemeyi isterdim gercekten keske sana ikram edebilseydim abla :KK19:
Birgün o da olur inşaallah, sizlerle şöyle güzel bir sofrada oturmak yemek sonrası şen kahkahalarla sohbet ne keyifli olur, şimdiden uyarayım çok konuşur çok gülerim:KK70:

Birgün o da olur inşaallah, sizlerle şöyle güzel bir sofrada oturmak yemek sonrası şen kahkahalarla sohbet ne keyifli olur, şimdiden uyarayım çok konuşur çok gülerim:KK70:
İnşallah ablacım çok isterim, bende senin gibiyim abla çok gülerim çok konusurum sıkıntı yok o yüzden iyi anlaşıyoruz :D :KK50:

Back