- 10 Mayıs 2018
- 190
- 151
- 23
- 32
- Konu Sahibi Zeyneppp2015
-
Allah razı olsun cok zor gerçektenBaşınız sağolsun. Rabbim sabırlar versin. Zor bir imtihan. Allah yardımcınız olsun.
Allah razı olsunBaşın sağ olsun.Allah’ım sabırlar versin inşallah. En kısa ve hayırlı zamanda da sağlıklı bebekler nasip etsin.
Allah razı olsunNe zor imtihan. Basiniz sagolsun. Allah sabır versin
Allah razı olsunBasiniz sagolsun. Sabirlar dilerim.
Allah razı olsun. Bazen acıdan boğulacak gibi oluyorum o zamanlarda buraya yazıp biraz rahatlıyorum ama geçmiyor işte, her saniyeyi tekrar tekrar düşünüyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum. İnanamıyorum. Ama buna da şükür herşey Allah tanIcim yandi. Bir onceki konunuzuda okudum mahvoldum. Allah size guc kuvvet versin yavrunuzla cennette bulustursun insallah. Umarim cok saglikli bebekleriniz olur aciniz bir nebze olsun hafifler. Sizin icin dua edecegim..
Allah razı olsun sizdenAllah sabrinizi arttirsinBasiniz sagolsun.
Rabbim kizinizi size bagislasin, tez vakitte saglikli uzun bereket dolu omru olan evlat nasip etsin.
Cok zor bir imtihan. Kelimeler basit kaliyor inanin ne diyecegimi bilemiyorum. Tekrar tekrar yazip sildim. Rabbim yureginize kalbinize ferahlik versin.Allah razı olsun. Bazen acıdan boğulacak gibi oluyorum o zamanlarda buraya yazıp biraz rahatlıyorum ama geçmiyor işte, her saniyeyi tekrar tekrar düşünüyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum. İnanamıyorum. Ama buna da şükür herşey Allah tan
Zaten bu acıyı yaşayan anlayabiliyor yasayanları. Zaman da fayda etmiyor inan. Ben oğlumu toprağa vereli 24 gün oldu ve hala her sabah acıyla uyanıyorum. Kabullenmek cok zor. Benim yavrum tam 32 gün savaştı ve ben onu her gördüğümde ölüp ölüp dirildim. O kadar makina ya nasıl dayanıyor dedim ve onunla birlikte acı çektim. Çok inanmıştım iyileşeceğine ama olmadı işte. Gitti gül kokulum...Seni senin gibileri okadar iyi anliyorumki artik 2gun once yuzunu bile goremedigim aglayisini duyamadigim minik oglusumu bende kaybettim bir resmi var elimde simdi agzi acik kalbinin ortasi kalp masajindan mosmor onu dusunup aglarken nefesim kesiliyor bogulacak gibi oluyorum daha kokusunu icime cekemedim ama okadar ozluyorumki onu Rabbim sabrini verir elbet ama daha cok erken cok aci cok zor
Amin Allah razı olsun sizdenCok zor bir imtihan. Kelimeler basit kaliyor inanin ne diyecegimi bilemiyorum. Tekrar tekrar yazip sildim. Rabbim yureginize kalbinize ferahlik versin.
Öyle maalesef. Allah razı olsunAllah sabır versin arkadaşım çok ama.cok zor tarifi mümkün olmayan bi aci basın sagolsun
Benimkinin sorunlari vardi cigerleri gelismeyecek ölecek hazir ol dediler ama inan bana narkoz verilirken bile tekmesini hissettim dogum sancisiyla doktora gitmisim ve daha 1bucuk ay vardi dogmasina ama erken geldi dogum anindada sitrese girdi sanirim dogdugunda ölü dogmus öyle dediler geri dondurmeye calismislar ama minigim nefes alamamis hic .oyle guzel oyle masumki cok ozluyorum bende.Zaten bu acıyı yaşayan anlayabiliyor yasayanları. Zaman da fayda etmiyor inan. Ben oğlumu toprağa vereli 24 gün oldu ve hala her sabah acıyla uyanıyorum. Kabullenmek cok zor. Benim yavrum tam 32 gün savaştı ve ben onu her gördüğümde ölüp ölüp dirildim. O kadar makina ya nasıl dayanıyor dedim ve onunla birlikte acı çektim. Çok inanmıştım iyileşeceğine ama olmadı işte. Gitti gül kokulum...
Sizin ki doğumda mi vefat etti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?