- 15 Temmuz 2016
- 7.871
- 13.109
Hepimizin travmaları var.
Ama sizin ki çok zor tabi ki ve çooook haklısın.
Ne yapacaksın biliyormusun üvey annene herkesin içinde sana yaptıklarını bir bir yüzüne vurarak için soğuyor ben beni acıtan hislerden böyle kurtuldum.
Mesela geçen akrabamın evindeyim, siyasi olacak düşüncelerimiz çok farklı ama hep susan dinleyen biz oluyorduk.
Valla ülkenin durumunu beğenmediğimden başladım, yardım yapacağı yere de yapma dedim.
Yemin ederim yılların yükü kalktı.
Annem de bi tedirginlik neden söyledin diyor.
Öyle bi tepem attı ki evi ayrı, yolum ayrı, düşüncem farklı neden susacaksımışım.
Herkesin nasıl bi duruşu, hayat görüşü varsa bizimde var dedim.
Geçenlerde de anneme bikaç konu üzerine içimdeki fırtınaları anlattım rahatladım, yemin ederim.
Annem dinledi sadece.
Yanlız bi konu hala içime dert, büyük abime hep yemekleri fazla koyardı.
Ayıptır söylemesi evimizde yok yoktur aaa canım şunu çekti dersen aç dolabı ye istediğini ama konu o değil.
Annem abime x yiyeceği çok koydu, bizede bu kadar yeter dedi kalanı paylaştırdı.
Uzanmasın aman kolu yorulur diye abimin önünde hepsi.
Artik bu durum kanıma dokundu.
Senin de evladınız biz dedim. Bu nedir çocukluğumuzdan bu yana.
Annemin kolu kanadı kırıldı.
Sonra yemekleri bana paylaştırttı.
Diğer konularıda söyledim içim rahatladı.
Kum torbası gibi olmak istemiyorum..
Ama sizin ki çok zor tabi ki ve çooook haklısın.
Ne yapacaksın biliyormusun üvey annene herkesin içinde sana yaptıklarını bir bir yüzüne vurarak için soğuyor ben beni acıtan hislerden böyle kurtuldum.
Mesela geçen akrabamın evindeyim, siyasi olacak düşüncelerimiz çok farklı ama hep susan dinleyen biz oluyorduk.
Valla ülkenin durumunu beğenmediğimden başladım, yardım yapacağı yere de yapma dedim.
Yemin ederim yılların yükü kalktı.
Annem de bi tedirginlik neden söyledin diyor.
Öyle bi tepem attı ki evi ayrı, yolum ayrı, düşüncem farklı neden susacaksımışım.
Herkesin nasıl bi duruşu, hayat görüşü varsa bizimde var dedim.
Geçenlerde de anneme bikaç konu üzerine içimdeki fırtınaları anlattım rahatladım, yemin ederim.
Annem dinledi sadece.
Yanlız bi konu hala içime dert, büyük abime hep yemekleri fazla koyardı.
Ayıptır söylemesi evimizde yok yoktur aaa canım şunu çekti dersen aç dolabı ye istediğini ama konu o değil.
Annem abime x yiyeceği çok koydu, bizede bu kadar yeter dedi kalanı paylaştırdı.
Uzanmasın aman kolu yorulur diye abimin önünde hepsi.
Artik bu durum kanıma dokundu.
Senin de evladınız biz dedim. Bu nedir çocukluğumuzdan bu yana.
Annemin kolu kanadı kırıldı.
Sonra yemekleri bana paylaştırttı.
Diğer konularıda söyledim içim rahatladı.
Kum torbası gibi olmak istemiyorum..