• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennet kuşu oğlum...

Başınız sağolsun Rabbim bir daha böyle bir acı yasatmasin inşallah.

Allahım sabır versin; başınız sağolsun.. :(
Ben böyle korkarken; sizin acınızı Düşünemiyorum bile..
Aslında etkileniyorum okumayım diyorum. Ama okudum işte. Benimde erken Doğum riskim var ve çok korkuyorum. :(
Allah hepimize yardım etsin.

Benimkinin sorunlari vardi cigerleri gelismeyecek ölecek hazir ol dediler ama inan bana narkoz verilirken bile tekmesini hissettim dogum sancisiyla doktora gitmisim ve daha 1bucuk ay vardi dogmasina ama erken geldi dogum anindada sitrese girdi sanirim dogdugunda ölü dogmus öyle dediler geri dondurmeye calismislar ama minigim nefes alamamis hic .oyle guzel oyle masumki cok ozluyorum bende.
Ne olursa olsun evlat işte. Allah sizede sabır versin

Başınız sağolsun. İsterseniz acınızı daha sağlıklı yaşamak adına bir destek alın. Çok zor olmalı, bunu bir anne olarak tahmin edebiliyorum.
En azından bebeğinizle tanışabildiniz, onu görebildiniz. Belki yaşasaydı hayatı çok zor olacaktı. Şimdi güvende.

Evet öyle düşünerek biraz ferahliyorum çünkü geçirdiği enfeksiyondan dolayı parmaklarını kaybedecekti ama o güzel yüzü hiç çıkmıyor aklımdan

Allahım sabır versin; başınız sağolsun.. :KK43:
Ben böyle korkarken; sizin acınızı Düşünemiyorum bile..
Aslında etkileniyorum okumayım diyorum. Ama okudum işte. Benimde erken Doğum riskim var ve çok korkuyorum. :KK43:
Allah hepimize yardım etsin.

Hiç kötü düşünme canım pozitif ol çünkü çağırıyorsun öyle. Benimde erken doğum riskim vardı cok dikkat ettim 38 de doğdu ama ömrü yokmuş işte kuzenim 26 haftalık doğdu ve şuan üç yaşında. Nasipte öte yol yok yani...

Evet öyle düşünerek biraz ferahliyorum çünkü geçirdiği enfeksiyondan dolayı parmaklarını kaybedecekti ama o güzel yüzü hiç çıkmıyor aklımdan

Buna inanın ve bu gününüze güzel başlayın. Çocuklarımız bizi hep mutlu görmek isterler. Siz de onun bir yerlerden sizi izlediğini, sizi güçlü mutlu görmek istediğini unutmayın. Yıpratmayın kendinizi artık:KK200:

Buna inanın ve bu gününüze güzel başlayın. Çocuklarımız bizi hep mutlu görmek isterler. Siz de onun bir yerlerden sizi izlediğini, sizi güçlü mutlu görmek istediğini unutmayın. Yıpratmayın kendinizi artık:KK200:

Çok teşekkürler aslından bunları hep düşünüyorsun ama içinin yangını gecemiyorum yine de. Buna da çok şükür...

Zaten bu acıyı yaşayan anlayabiliyor yasayanları. Zaman da fayda etmiyor inan. Ben oğlumu toprağa vereli 24 gün oldu ve hala her sabah acıyla uyanıyorum. Kabullenmek cok zor. Benim yavrum tam 32 gün savaştı ve ben onu her gördüğümde ölüp ölüp dirildim. O kadar makina ya nasıl dayanıyor dedim ve onunla birlikte acı çektim. Çok inanmıştım iyileşeceğine ama olmadı işte. Gitti gül kokulum...
Sizin ki doğumda mi vefat etti?
Benim kuzumda 4 gun yasadi solunum cihazına bagli 8 gun oldu kaybedeli o kadar taze ki acim anlatamam rabbim sen guc ver bize bende izi var her sezeryanima baktigimda kuzumu goruyorum sanki halen icimde ben parmaklarina dokunurken aciyacak diye korkuyordum ama toprak aldi benden melegimi oh muhammedim annen seni saramadi koklayamadi cok yarabbim sukurrr

Evlat acısını karnımda yaşadım.
Tabiki sizinkilerin yanında belki bir hiç.
Ama ilk gebeliğimde öyle bir anlam yüklemişimki ona ,her annenin yaptığı gibi...
Aylarca kendime gelemedim.
Öyle çok ağladımki...
İsyanlar ,daha beterini vermediği için şükürler....hepsi birbirine karıştı.
Rabbim sonunda sağlıklı bir evlat nasip etti.
Acılar geçmiyor ama hafifliyor siz istemeseniz bile.derinde biyerlerde duruyor.

Benim kuzumda 4 gun yasadi solunum cihazına bagli 8 gun oldu kaybedeli o kadar taze ki acim anlatamam rabbim sen guc ver bize bende izi var her sezeryanima baktigimda kuzumu goruyorum sanki halen icimde ben parmaklarina dokunurken aciyacak diye korkuyordum ama toprak aldi benden melegimi oh muhammedim annen seni saramadi koklayamadi cok yarabbim sukurrr
Ben hala aynaya bakamıyorum hep oğlum geliyor aklıma. Bugün 51 gün oldu Ahmet imi toprağa vereli. Bizim nasibimizdede evlat acısı varmış katlanmak zorundayız. Zaman geçtikçe alışıyorsun bu acıyla yaşamaya. Allah hepimize sabır versin

Evlat acısını karnımda yaşadım.
Tabiki sizinkilerin yanında belki bir hiç.
Ama ilk gebeliğimde öyle bir anlam yüklemişimki ona ,her annenin yaptığı gibi...
Aylarca kendime gelemedim.
Öyle çok ağladımki...
İsyanlar ,daha beterini vermediği için şükürler....hepsi birbirine karıştı.
Rabbim sonunda sağlıklı bir evlat nasip etti.
Acılar geçmiyor ama hafifliyor siz istemeseniz bile.derinde biyerlerde duruyor.
Hic geçmeyecek biliyorum alışmaya çalışıyorum. .

Back