Lekeler, Çiller Çene bölgemde kararma var, top sakal gibi..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

meczub_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
29
0
36
İstanbul
herşeyii denedim ama geçmiyoo nolur yardım edinn çok kötü durumdayım pskolojim alt üst olmuş durumda sırf bu sebeple artık dısarı cıkasım gelmıyoo

Neden oldu ki acaba?sıcak ağda falan mı yaptın çenene.burda okumuştum ağdadan kararma oluyormuş.
Ne denedin mesela,yazabilirmisin.mayalı bir ,aske yapsan açılır mı diye düşünüyorum,2 çay kaşığı toz maya 2çay kaşığı mısır ununu karıştırıp varsa gülsuyu,kayısı çekirdeği yağı ya da hiçbiri yoksa biraz sütle ıslat,krem kıvamına getir.süper bir piling maskesi,hem ölü deriyi alıyor,cildin beryazlıyor,siyah noktalar gidiyor.yüzüne sür biraz emmesini bekle sonra hafif ovarak yıka.
Bir maske daha var,o da çok iyi,bir dene bakalım,yarım yaş maya 1tatlı kaşığı limon suyunu ez,1yumurta akı ekle çırp.yüzüne sür kuruyunca yıka.
Eğer bunlar da işe yaramazsa bir doktora git,bir mantar türü olabilir anlattığın.
Bir de üzüm çekirdeği yağı gözaltı kararmalarına iyi geliyor,hani gözaltları dudak kenarları siyah siyah olur ya kiminin,ona çok iyi geliyor,benim yakınım kullandı.belki senin de işine yarar.
Geçmiş olsun canım,o kadar da abartma,sür pudranı çık ne olmuş

Neden oldu hiç bilmiyorum özellikle liseden sora rengi koyulaşmaaya basladıı. yani rahat 3-4sene oldu.. üzüm çekirdeği yağı kayısı çekirdeği yağı sonra yine mayalı ama daha farklı maske denemiştim sonu hüsrandıı.. bide bunu deneyeyim gülsuyuyla mısır unu. olmadı sütle de yaparım gerçi lorealin yüz temizleme sütünüde kullanmıştım. yada bilmiyorum belki de en iyisi artık bi doktora gitmenin zamanı geldii bu iletini okuyunca randevu aldım cildiyeden :) pudra sürmeyi de beceremıyom.
ya çenem beyazlıyo ya yanaklarım yada tam aksi oluyo işte kız çocuğu erkek gibi büyüynce böyle olur hiç bişey beceremez. neyse yazdıkların için çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…