Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli.olsun .benimde 2 ay oldu..ama ben pek memnun degilim.3 ay sonunda kesin sonuc dedi ama 1 ayda bir olmaz heralde.benim gidim cok buyuktu ondanmi yoksa dr mu beceremedi bilemedim..bi resim atarmisiniz siz oncekini halini.hangi dr ve nerde oldunuz12 gün önce karın germe ile birlikte çene altımdaki yağı da aldırdım. Şuan korse takıyorum. Sertlikler var. Tecrübeli arkadaşlar iyileşme süreci deneyimlerini yazarlarsa sevinirim.
Hayirli.olsun .benimde 2 ay oldu..ama ben pek memnun degilim.3 ay sonunda kesin sonuc dedi ama 1 ayda bir olmaz heralde.benim gidim cok buyuktu ondanmi yoksa dr mu beceremedi bilemedim..bi resim atarmisiniz siz oncekini halini.hangi dr ve nerde oldunuz
O sertlik oluyor bir sure daha.kisiye gore degisiyot sanirim.benimki 1 ayda gecti.umarim cok cok guzel olur.benden 150 gr yag cikmisti.Fotoğraf yüklemeyi yapamadım ama benim sadece çenemin altında bir tutam yağ vardı. Sadece o yağ alındı. Yağ alınan yerin içinde sertlik var. Şuan pek Bi fark yok. 12.gün,korse takıyorum. İki hafta dolduktan sonra da sadece geceleri 2 hafta daha takacağım. 3 gündür masaj yapıyorum. Bekleyip göreceğiz sanırım.
Sizin adınıza çok sevindim. Aynı cümleleri umarım bende kurabilirim. Yapışmayan, sarkan ufak bir yer var halaSuanda 2.5 ay oldu ..havalarin isinmasiyla odemlerim bayagi indi.artik cok memnunum.iyiki yaptirmisim diyorum
Umarim guzel olur..ama cok sabir lazim..kisiden kisiye degisiyor bu durumlar.benim halen gıdım var ama eskisi gibi kotü durmuyor..beklentiyi yuksek tutmadim..benim sizinki gibi az gidim olsa hic operasyon olmazdim.....umarim 3/4 aya sonuclariniz cok guzel olur..bu arada fotograf yukleme sorunu bende de vardi...uygulamadan yuklenmiyor..direk internettdn siteden yukleyebildimU
Sizin adınıza çok sevindim. Aynı cümleleri umarım bende kurabilirim. Yapışmayan, sarkan ufak bir yer var hala
İnternetten deneyeyim. Size özelden atayım. Bi bakınUmarim guzel olur..ama cok sabir lazim..kisiden kisiye degisiyor bu durumlar.benim halen gıdım var ama eskisi gibi kotü durmuyor..beklentiyi yuksek tutmadim..benim sizinki gibi az gidim olsa hic operasyon olmazdim.....umarim 3/4 aya sonuclariniz cok guzel olur..bu arada fotograf yukleme sorunu bende de vardi...uygulamadan yuklenmiyor..direk internettdn siteden yukleyebildim
Gerçekten mi? Konuştuğum bütün doktorlar yüz yogasinuin bir faydası olmaz diyorya arkadaşlar benim derdimde gıdı beni şişman gösteriyor ama bende düşünüyorum gıdı olmasa sanki daha iyi hissedeceğim kendimi 1 haftadır yüz yoğası yapıyorum bayağı toparladı yüz ovalim tekrar belirginleşti devam ediyorum bakalım ameliyatsız halledebilecekmiyim ben kulak burun boğaz ameliyetleri geçirdim daha önce sağlık sorunlarımdan dolayı korkuyorum artık ameliyatlardan o yüzden hep istiyorum hem cesaret edemiyorum