Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba,
ben geçen sene mart ayında basen bölgesinden liposaction yaptırırken gıdıdan da yağ aldırmıştım.
Çenemin çok küçük olmasından ve aldığım kilolardan dolayı gıdım kocaman duruyordu. Aradan bir yıl geçti. Gıdım olmadığı halde çenemin küçük olmasından dolayı gıdılı duruyorum.
yine merhaba bensenben:) gıdıdan yağ aldırma işlemini ben de yaptırmayı düşünüyorum, bu liposuctionda cok acı oluyor mu ve de bariz bir değişiklik oldu mu gıdında? gıdıdaki deri sarkmaya elverişli ya yağ aldırınca sarkmasından korkmuyorum
narkoz alınıyormu sadece gıdık lıposu için..
anladım benim içinde ayrıntı gıdık yani bendede yok ama yan profili etkiliyor.ama sen memnun kaldıysan bende yaptırmayı düşünmeye başladım ..benim yüzümün alt kısmı hafif yayvan işe yarar sanıyorum..gıdı fiyatı neydi bilgi verirsen sevinirim
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum.Gıdı operasyonu geçiricam bu hafta perşembe günü.Lokal +Sedasyon ile yapılacak çok korkuyorum hissederim diye.Merak eden arkadaşlarım varsa bu operasyonu düşünen varsa size deneyimlerimi yazarım.Bel karın mide ve gıdı olucam.Tek korkum gıdı doktorun müdahalesini görürsem veya hissedersem kalpten giderim herhalde.Benim için dua edin korkuyorumm
birde operasyon geçiren varsa lokal olarak bana deneyimlerini yazabilirmi lütfennnn