Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 yil gecmis ameliyatiniz uzerinden, nasil memnun musunuz?Merhaba yarin gidimdan kurtuluyorum
bugun gorusmeye gittim cok dusunursem kesin vazgecerim dedim ve yarin sabah 9da nihayet kurtuluyorum.esteworldde lazerlipliz yapilacak.gidimin tam ortasinda biriken yanlardaki yaglar gidicek ve boyun profili duzenlenicek
Hemde cok memnunummm şu an 8 aylik hamileyim ve gıdım yok.oyle yasamayın yaptirin :)3 yil gecmis ameliyatiniz uzerinden, nasil memnun musunuz?
off ya ne guzel..ben de arastiriyorum lipoliz ignesi ve liposuction arasinda gidip geliyorum. Lazerli lipoliz nasil oluyor?Hemde cok memnunummm şu an 8 aylik hamileyim ve gıdım yok.oyle yasamayın yaptirin :)Eki Görüntüle 2194825
Sakin liposuc.. yaptırmayın hem acı hemde sonuç putur putur bir görüntü oluyor.off ya ne guzel..ben de arastiriyorum lipoliz ignesi ve liposuction arasinda gidip geliyorum. Lazerli lipoliz nasil oluyor?
cok sagolun uyari icin..kime yaptirdiniz?Sakin liposuc.. yaptırmayın hem acı hemde sonuç putur putur bir görüntü oluyor.
Ama lazer lipoloz öyle değil. Hem sikilasiyorsun hem acı çekmiyorsun hemde kalıcı. 15 ağustosta gidima lazer lipoliz yaptırdım. Tek gittim. Tek geldim
Merhaba yarin gidimdan kurtuluyorum
bugun gorusmeye gittim cok dusunursem kesin vazgecerim dedim ve yarin sabah 9da nihayet kurtuluyorum.esteworldde lazerlipliz yapilacak.gidimin tam ortasinda biriken yanlardaki yaglar gidicek ve boyun profili duzenlenicek
Arif EROĞLUcok sagolun uyari icin..kime yaptirdiniz?
Sonuctan memnunmusunuz3 yil gecmis ameliyatiniz uzerinden, nasil memnun musunuz?
evet memnunum. benim cok gidim vardi...benim gibi kilolu olup yuz hatlari belli olmyanlar icin bence cok iyi bir ame;iyat.Sonuctan memnunmusunuz
Simdi sonuc nasil foto atarmisin.bende 10 gun once yaptirdim.ama daha odemli.dalgalanma varmi sizde.Sakin liposuc.. yaptırmayın hem acı hemde sonuç putur putur bir görüntü oluyor.
Ama lazer lipoloz öyle değil. Hem sikilasiyorsun hem acı çekmiyorsun hemde kalıcı. 15 ağustosta gidima lazer lipoliz yaptırdım. Tek gittim. Tek geldim
Merhaba yarin gidimdan kurtuluyorum
Simdi sonuc nasil foto atarmisin.bende 10 gun once yaptirdim.ama daha odemli.dalgalanma varmi sizde.Sakin liposuc.. yaptırmayın hem acı hemde sonuç putur putur bir görüntü oluyor.
Ben yaptitdim.18.gunum.hatta asamalar icin burda konu actim..bilgisi olan yokmu?
Ben yapyirdim 17.gunumdeyimlazer lipoliz yaptıran var mı