Istanbulda 300-400e ozel yurt cok zor en az 700den asagi bulunmaz.Bu kalacak yer isi sorun malesef buyuk sehirlerde.Ben devletin genel yurtlarini tavsiye etmiyorum.6-8 kisilik tikis tikis odalarda kalmak cok zor olur diye dusunuyorum.Devletin yuksek ucretli diye tabir edilen yurtlari var ozelden farki olmayan ve cok uygun fiyatlarda ama o da torpil istiyor.Cemaat ev ve yurtlarina gelince ilk sene cevre edinmen acisindan en mantikli yerler aslinda ama orada da tahammul sinirini zorlayacak seyler olmasi cok mumkun.Genelde giris cikis saatleri cok erken olur hava kararinca yurtta olursun.Bence bu secim senin kisiligine ve isteklerine bagli yani cok gezerim tozarim havalarinda degilsen cemaar daha uygun olur ilk sene icin sonrasinda kendine bir rota cizersin zaten.Ama daha ozgurluk duskunu kimse bana karismasin kalabalik odalarda da kalirim dersen devlet yurdu.Karar senin.Varsa bir arkadasin danis konus o ne yapacak sor tanidik her zaman iyi olur yeni bir sehirde.
Evet başta yasaklıyolarmış zaten, konser,akşam çıkma,bahar şenlikleri vs vs ysak :26: benim ablam da ist da ama karşıda oturuyor ben her haftasonu yanına gidemezmişim mesela, iki haftada bir izin varmış
Ever bunlar en ideali ama buyuk sehirlerde bu yurtlara gecmek icin cok ciddi torpil gerekiyor.Her isteyen giremiyor yani hatta birkac ay beklemen bile gerekebilir bunu goz onunde bulundur.
Merhaba ablalarım,
Tercihlerimde Doğuş Üniversitesi var, %90 orası gelicek.
İstanbul'u hiç bilmiyorumAçıkçası ortamı beni korkutuyor,
Devlet yurtları hakkında pek iyi şeyler duymadım, özellikle hijyen konusu benim için çok çok önemli,
Arkadaşlarla eve çıkma da olabilir ama o cesaret ister hem benim güvenebileceğim kimsem yok, o seçenek için henüz erken,
Son olarak cemaat evleri kalıyor, açık söylemek gerekirse pek sıcak bakmıyorum, hoşlanmam kendilerinden ama orda kalan bi arkadaşım memnun kaldı baya, rahatmış çok..Bikaç şartları varmış onun dışında sıkmıyolarmış pek. Çok kararsızım napıcağımı bilmiyorum gerçekten, yardımcı olursanız çok sevinirimm
Evet canim hele de istanbul icin kykda ust kesimden torpil gerekir cunku bu tarz yurt sayisi az, ogrenci cok.Kucuk illerde daha kolay geciliyor bu yurtlara ama buyuk sehir kalacak yer acisindan her sekilde sorun bence.Hem kiralar fazla hem yurtlar pahali , ulasim cok onemli ayrica.Ben de öyle düşünüyorum da bilemiyorum yine de :26: şu devletin yarı özeli kafama yattı da torpil gerekiomuş demek kii :26:
bu evlerde kalan insanlar keyfi kalmıyor zaten hepsi maddi durumu iyi olmayanlar 100 tl falandı benim zamanımda ben 1 sene kaldım 100 tl veriyordum her ay , saydıklarımdan gına geldi 1 sene zor dayandım onlara açık biriydim kapanmam için baskı yaptılar , üstelik ben atatürk ünversitesinde okuyordum bilen bilir kapanmam mümkün değil zaten de istemiyordum , işe girdim arkadaşlarla eve çıktık ayrı da kurtuldum ordan , sende hiç bulaşma derim
Kyk ile baglantili biri olursa daha rahat gecebilirsin canim.Milletvekili vs de olabilir ama daha ziyade kyk genel mudurlugunden biriyle baglanti kurabilmesi lazim.İst'da evresi çooook geniş olan bi tanıdığımız var o yardımcı olur umarım, en iyisi ondan rica etmek..:26:
Ben de bilmiodum canm.İnan bnde cok dusunuodum.Hijyene bn de cok onem veririm.2-3 kisilik odalar dus wc odada.mini buzdolabi kisiye ozel calsma masasi.komidin.giysi dolabi.ve yataklar baza seklinde.Fiyati da cok ucuz.Arastr icinde hic tereddut olmasn.Siddetle tavsiye ederm
Ben çok titizim ya napcam bilmiyorum
Kyk ile baglantili biri olursa daha rahat gecebilirsin canim.Milletvekili vs de olabilir ama daha ziyade kyk genel mudurlugunden biriyle baglanti kurabilmesi lazim.
Merhaba ablalarım,
Tercihlerimde Doğuş Üniversitesi var, %90 orası gelicek.
İstanbul'u hiç bilmiyorumAçıkçası ortamı beni korkutuyor,
Devlet yurtları hakkında pek iyi şeyler duymadım, özellikle hijyen konusu benim için çok çok önemli,
Arkadaşlarla eve çıkma da olabilir ama o cesaret ister hem benim güvenebileceğim kimsem yok, o seçenek için henüz erken,
Son olarak cemaat evleri kalıyor, açık söylemek gerekirse pek sıcak bakmıyorum, hoşlanmam kendilerinden ama orda kalan bi arkadaşım memnun kaldı baya, rahatmış çok..Bikaç şartları varmış onun dışında sıkmıyolarmış pek. Çok kararsızım napıcağımı bilmiyorum gerçekten, yardımcı olursanız çok sevinirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?