Kesinlikle devlet yurdu.4 yıl kaldım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
4 yıl kaldım 1 kere hasta oldum evin gibi temiz değil ama ölmezsin.bak cabım üniversiteye ne için gidiyosun sadece okumak için mi gezmek aekadaşlarınla dışada takılmak istemiyorsan dindar bi hayat varsa aklında cemaatçilerle takıl ama bi erkek arkadaşın olsa yaşayacağın baskı manyak manyak tepkilere de hazır ol....üniversite böylr değil olmamalı.
Ayrıca yarı özel devley yurları var iki kişilik odaları var bazalı yataklar banyosu içinde olablar var iyi araştır
Ha hiç yutt çıkmazsa seni yine sokakta bıtakmıyolar mutlaka yerleşiyosun ama o süre zarfında misafir öğrenci olarak kalıyorsun yurtta yedekte falan kalırsanda 700.sıralada olan arkadaşlarım var onlar yerleştiler bana sonradan çıktı misagir öğrenci olarak kaldım keainlikle sokakta kalmadım.eğer bana çıkmaz napıcam diye düşünseydim bende o yurtlara giderdim benim uerime de benden sonraki yerleşirdi
Çok teşekkürler öncelikle :)
çok titizim o yüzden kafamda soru işaretleri oluyo ister istemez:26: yoo çıkmasa bile en kötü ihtimal ablamda kalırım, karşıda ama idare ederim bi süre.. yalnız yarı özel devletler çok iimiş de torpil istiomuş:26: inşallah olur ne diyelim :26: