- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- 248
Evet, telefonla konuştuğunda uyarıyolar, akşam evde olcan, vs vs bide çok cins ablalar çıkabiliyomuş karşına :26:
Kesinlikle devlet yurtları .. Artık eskisi kadar kötü değil ven Akdeniz'de okuyorum ve yurtta kalan tüm arkadaşlarım çoook memnun. Arkadaş açısından her yerde kötü arkadaş vardır. Hijyen de öyle çok kötü olan cemaat yurtlarini da duydum. Belediye yurtları da var burda. Orda da vardır belki onları da araştırın çok uygun ve temiz alıyorlar ama işte herkesi almiyolar başvuruyosun çıkma ihtimali de var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu konu kapanır gibime geliyor ama bilmiyorum:) İlk olarak cemaat yurdundan uzak dur yemekler, ses, temizlik allahım her şey sorun. Ev daha mantıklı. Baskı olup olmaması evdeki ablaya bağlı ama ben şu günlerde çok baskı olacağını sanmıyorum. Daha sonra eve çıkabilirsin, ya da baska yurda çıkabilirsin ama ciddi bir çevren olur cemaatte. Alttan alanlar üstten alanlar, çok faydası dokunur sana. Zaten okulun ilk günleri bir de yalnızlık daha kolay atlatırsın. Başarılar. :)
Merhaba ablalarım,
Tercihlerimde Doğuş Üniversitesi var, %90 orası gelicek.
İstanbul'u hiç bilmiyorumAçıkçası ortamı beni korkutuyor,
Devlet yurtları hakkında pek iyi şeyler duymadım, özellikle hijyen konusu benim için çok çok önemli,
Arkadaşlarla eve çıkma da olabilir ama o cesaret ister hem benim güvenebileceğim kimsem yok, o seçenek için henüz erken,
Son olarak cemaat evleri kalıyor, açık söylemek gerekirse pek sıcak bakmıyorum, hoşlanmam kendilerinden ama orda kalan bi arkadaşım memnun kaldı baya, rahatmış çok..Bikaç şartları varmış onun dışında sıkmıyolarmış pek. Çok kararsızım napıcağımı bilmiyorum gerçekten, yardımcı olursanız çok sevinirimm
Yok yurtları değil evleri için sordum, arkadaşa sordum da istediğin zaman çıkıyosun bi sıkıntı olmuyo dedi, bilemedim ki :26:
Tatlm artk devlet yurtlari eskisi gbi dgl .Eskiden berbatti kimse tercih etmezdi ama artk oyle degil.Mesela ben yari ozel adi altinda devlet yurdunda kaldm 4 yil.Sadece aylik 30 lira fazla veriosun ama otel seklinde odalarda kaliyosun.Ve istanbulda yariozel devlet yurdu illa ki vardir.Artk.kucuk sehirlerde bile var.Yariozel devlet yurtlarini arastrmani tavsiye ederm.Ayrica cemaat yurtlari bezdirir seni canindan.
Öyle dediğime bakmayın aynı yerlerdn bahsediyorum zaten. Genelde tv internet olmayan, size ait bir zamanınızın olmadığı, her yaptığınızı haber verdiğiniz, sürekli bir faaliyette bulunulan abili ablalı ev :))
sakın gitme bu yüzden canım ders çalışamazsın sabahın köründe dikiyorlar sohpetleri var bunların ki ömür törpüsü, cumartesi pazar zehir ediyorlar , üniversite hayatını yaşayamazsın ki okuldan eve evden okula , öyle konserlere falan gitmek yasak .
Bence bölümün de önemli bunda
yani bir tıp okuyacaksan bir hukuk bir mimarlık okuyacaksan kesinlikle devlette işin çok zor olur ders çalışmakta zorlanırsın epey..
Aaa ben yarı özel devlet yurtlarını hiç duymamıştım, iyiymiş baya.. bu olursa süper olur, çok teşekkürler
:26: Bölümüm Endüstri Müh(ing)
Ever bunlar en ideali ama buyuk sehirlerde bu yurtlara gecmek icin cok ciddi torpil gerekiyor.Her isteyen giremiyor yani hatta birkac ay beklemen bile gerekebilir bunu goz onunde bulundur.Ben de bilmiodum canm.İnan bnde cok dusunuodum.Hijyene bn de cok onem veririm.2-3 kisilik odalar dus wc odada.mini buzdolabi kisiye ozel calsma masasi.komidin.giysi dolabi.ve yataklar baza seklinde.Fiyati da cok ucuz.Arastr icinde hic tereddut olmasn.Siddetle tavsiye ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?