Haklısınız, dolu dolu yaşamak gerekio, ki ben de öyle bi üniv hayatı isterim:) evet Kadıköy güzelmiş baya inşallah ısınırım ben debu arada teşekkürler
yok canımben var ya çok ii tanıyorum onları çok fenalar çook. hep terslerdim bozardım zaten, ki öyle büyüklerime karşı saygısız biri değilim, hele ki öğretmenlerime ama kıl oluyodum onlara, hiç kaale almıyodum, siz de almayın
Nerden geliceksin bu arada?
Sen gel ben sana ucuza nerden alışveriş yapılır vs hepsini yazarım
Aynenöyle olması gerekiyo. ikisinin arası olmuyo çünkü :44:
tek başıma gidicem maalesef, arkadaş grubum olsa eve çıkardık zatenOkulun kendi yurdu yok mu acaba?
En güzeli okula ait yurtta kalmaktr vakıf üniversiteleri için.
Belli bir arkadaş grubuyla gitmiyorsan eger cemaat evinde kalınca orada dışlanma ihtimalın baya bi yüksek
açmam akıllandım artık. peki yemek sorun oldu mu yurttayken? bi de ben cumhuriyet univ de iki gece kalmıstım. bi yurtta üç yıldızlı ötel diyolardı.fıstık gibi biyerdi sonra bi hocamdan yarı özel yarı devlet yurdu olduğunu öğrendim. kampüs yurdu diye bi şey de var nette onu duymuştum.o nedir? yarı özel yurtlar çok pahalı olmamalı ?
Senelerce devlet yurdunda kaldım hiç şikayetçi olmadım. Kesinlikle devlet yurdu.
Aynen
tek başıma gidicem maalesef, arkadaş grubum olsa eve çıkardık zatenokulun yurdu yokmuş
ya bildiğim kadarıyla yemekleri pek güzel değilmiş devlet yurdunun, yarı özel devlet yurdunu az önce öğrendim. pahalı değilmiş ama torpille alıyolarmış:26: ama canım senin ank çıkarsa rahatsın beaben kaldım ank da 1 yıl, mis gibi.. hatta abimin işinden dolayı çoğu zaman evde tek kalıyodum, bi gün olsun sıkıntı yaşamadım ben.. bulursun bikaç arkadaş çıkarsın eve, kiralar da uygun ist a göre. hangi ünivi yazdın ank da?
hacattepe ve ankara üniversitesi. ama ankara üniv-çocuk gelişimi gelir gibi görünüyo
Hayırlı olsun canımm şimdiden ikisi de güzel üniv :)dediğim gbi ank uygun sakin güzel bi yer. 3 4 arkadaş toplanın eve çıkın en iisi. ben ank da olsam bu kadar düşünmezdim, orda da arkadaşlar var bide, ama ilk yıl cevre edinmek sart
Ben de biraz süslü bi kızım laf ederlerse dayanamam diye korkuyorum, bu yaşıma kadar kimse ne kıyafetime ne saçıma başıma karıştı, işin o buyutu da var.. tamam namazımı ihmal etmeyen biriyim ona laf edemezler ama saçıma başıma dinlediğim müzik tarzından izlediğim diziye kadar müdahale ediolarsa işim zor :26:
kesinlikle değil. ama son sene cemaat dersanesine gittim ve hocam hala arıyo. yoksa kesinlikle oyle bi tarafım yok. hani elini versen kol da gidiyo. bunları birçok kişiden duydum inanmadım tabi çoğuna ama sizin de tasdiklemenizi istedim sadece :) yanliş anlamayın
Tatlım hocan senin anan mı baban mı senden menfaati olan bir insan.sen sanıyormusun senin iyiliğini istiyor.bir yapılanmanın içinde böcek kadar değerin olmadığı birşeyin içinde mi olmak istersin yoksa hür iradenle hayatına yön vermek mi istersin.sakın o hocan ı ailenle görüştürme.onlardaki tatlı dil kimsede yok açma telefonlarını o kimki sen ona göre 4 yılını şekillendireceksin.bir konsere gidemeden üniversite bitirenler ben okul okudum demesin.insan bunlarla gelişir görgüsü bilgisi artar saman gibi mi çıkmak istersin üniden.insanlara ne anlatacaksın nasıl sohbetlere katıldığını mı gezdiğin gördüğün yerleri mi bak tatlım ben öğretmenim. Bu kadar insan sana gitme demiş.hepsi üni okumuş insan.ya bi insan saat 6da yurda girer mi girer ama kendi istiyorsa.anladın mı.tek amacım vicdanı hür bir insan olmanı istemem.bi arkadaşım tarikatçıydı şeyhim istesin düşünmeden camdan atlarım diyordu şindi bu adama mal demez misin??? Düşünmek yok beyni çalıştırmak yok sorgulamak yok aman nasıl da üni okumuş demi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikle cemaat yurtlarından uzak durun. Kalanlar elbette ki öyle diyecek kendilerine çekmeye çalışıyorlar. Ancak birde kaçmayı çalışanları dinleseniz. 2 erkek arkadaşım - ki kendileri 24 yaşında - cemaatten çıkıp bir eve yerleşmişlerdi ancak bikaç gün sonrasında yurttan birileri gelip almışlardı çocukları. O bikaç şart dediklerime bakmayın bana göre oldukça ağır şartlar. Beyin yıkamaya birebir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?