Cemaat Evi mi Devlet Yurdu mu?

Ben de özel üniversitedeyim canım. Okulun yurdunda kalıyorum. Arastır sende. Okulun yurdu vardır eminim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anamm ne fenalarmışşş benim kız arkadaşımın da başına benzeri şey geldi o da dayanamdı çıktı yurttan, cidden iyisi de var kötüsü de, devlet yurdunda olduğu gibi.. Şans işi :26:

Kim dedi ya sana bunları böyle yalan olabilir mi sevgilin olmak zorundaymış kınarlarmış..o kadar güzel arkadaşlığo başka yerde görmedim birisiyle hala görüşüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Böyle bişey duymadım ben canım..Sanırım cemaat taraftarısın

Bide bişey diycem allasen sen bunlara inandın mı mümkün mü böyle bişey şu an zaten devlet yurlarında erkek kız binaları farklı Yerleşke veya semtlerde...aynı bahcedeydik biz binalarımız farklıydı birbirimizi bahçede ve yemekhane dışknda görmüyorduk..bi tane şehir efsanesi de ben söyleyim o zaman yurtta kalan kızlar hep tuvalette çocuk düşürür...aklın bunu alıyor mu sen bu kadar saf değilsindir herhalde...

bi kısmını hocalarım bi kısmını da arkadaşlarım dedi. ben de öyle düşünüyorum. ama böyle şeyler duyunca insan bi tedirgin oluyo. zaten aileme de kesin böyle söyliycek hocalarım. ben de dedim ki siz de gelin görün yurdu sandığınız gibi değil.yurt istiyrm zaten. herkese çıkar mı peki ?

Bence aileni hiiiç görüştürme, kötülemek istemem ama bi dilleri vaar maşallahh iki metree.. çok güzel ikna edip kötülüyolar o dershane hocaları, her zaman kıl oluyodum onlara

ona benzerlerini de duydum. inanmadım tabi . dedim zaten kim niye zorlasın. ama ailemde bi tedirginlik oldu ister istemez.

Ya bu bölgeden bölgeye değişiyor ben 1 yıl kaldım cemaat yurdunda hiçbir sohbete katılmadım kimsede bana neden diye sormadı ama başka bir arkadasım kantinde sınıftaki erkek arkadaşıyla konuştu diye olaylar çıkmış kış günü evden kovulmuş yani kesin olarak şu yurt daha iyi demek doğru değil bence araştırılması lazım.

Bizde cemaatta kalanı bile dışlıyolardı okadar diyim millet öyle nefret etmiş.

Erkek arkadaşım vardı okuldan çocukla 5 kişi çarşıya inerdik yurttan birini görünce cin görmüş gibi kaçışıyodu. Sorun olurmuş kızlarla dolanması
O maddi sorunlardan kalmak zorundaydı ama feci bunalıyodu.

Üniversiteyi İstanbul gibi bi'şehirde okuyup en güzel dönemini kendine zehir etme. Kaldı ki özel üniversite bi'sürü etkinliği var sen uzaktan izlersin anca

Bu arada okulunun yeri çok güzel, çok seveceksin

Böyle bişey duymadım ben canım..Sanırım cemaat taraftarısın

kesinlikle değil. ama son sene cemaat dersanesine gittim ve hocam hala arıyo. yoksa kesinlikle oyle bi tarafım yok. hani elini versen kol da gidiyo. bunları birçok kişiden duydum inanmadım tabi çoğuna ama sizin de tasdiklemenizi istedim sadece :) yanliş anlamayın

Bence aileni hiiiç görüştürme, kötülemek istemem ama bi dilleri vaar maşallahh iki metree.. çok güzel ikna edip kötülüyolar o dershane hocaları, her zaman kıl oluyodum onlara

bilmez miyim. :) sadece bi kere tercihler için aradım sonra baktım konu o tarafa doğru kayıyo.telefonlarını da açmadım. anneme de açtırmıyorum.arkadaşlarım diyo ki üşenmez evine gelir hoca. gelirse kapıyı da açmayız artık.

Benim olduğum yerdeki cemaat yurtlarında okuma zamanları vardı.görevlerin oluyordu giriş saatleri belliydi.bi arkadaşıma kulaklıkla müzik dinliyor diye kızmışlardı.olmadı gidersin yurda arkadas bulur eve çıkarsın

Haklısınız, dolu dolu yaşamak gerekio, ki ben de öyle bi üniv hayatı isterim:) evet Kadıköy güzelmiş baya inşallah ısınırım ben de bu arada teşekkürler

yok canım ben var ya çok ii tanıyorum onları çok fenalar çook. hep terslerdim bozardım zaten, ki öyle büyüklerime karşı saygısız biri değilim, hele ki öğretmenlerime ama kıl oluyodum onlara, hiç kaale almıyodum, siz de almayın

Vallahi evine kadar gelirler ararlar onlar durmadan ama açmayınn

Çok tersliyolar yaa, tatlı dille uyarmak varken ne bu!!

öyle olması gerekiyo. ikisinin arası olmuyo çünkü :44:

Okulun kendi yurdu yok mu acaba?
En güzeli okula ait yurtta kalmaktr vakıf üniversiteleri için.
Belli bir arkadaş grubuyla gitmiyorsan eger cemaat evinde kalınca orada dışlanma ihtimalın baya bi yüksek

Vallahi evine kadar gelirler ararlar onlar durmadan ama açmayınn

açmam akıllandım artık. peki yemek sorun oldu mu yurttayken? bi de ben cumhuriyet univ de iki gece kalmıstım. bi yurtta üç yıldızlı ötel diyolardı.fıstık gibi biyerdi sonra bi hocamdan yarı özel yarı devlet yurdu olduğunu öğrendim. kampüs yurdu diye bi şey de var nette onu duymuştum.o nedir? yarı özel yurtlar çok pahalı olmamalı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…