• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

eğer cem üzülmüş olsaydı, dediğine göre 7 ay baoyunca yalnız yaşamış.ifade sırasında bu kadar kriz geçiren çocuk üzüntüden kendine birşey yapardı.televizyon izleyip keyif yapmış.yaşananlarada kahkahalarla gülmüştür bu psikopat cani

Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem G., "canavarca hisle tasarlayarak ve çocuğa karşı adam öldürme" suçundan tutuklanması istemiyle sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cem G.’nin savcılıktaki ifadesinde, evde birlikte yemek yedikleri kız arkadaşıyla cep telefonuna gelen mesaj yüzünden tartıştıklarını söyledi. Cinayetten sonra gittiği kafeteryada tanımadığı bir kişi tarafından üzerinin örtülerek 3-4 saatlik bir yolculuktan sonra bir eve gittiğini, aynı kişinin 15 gün boyunca da kaldığı eve yemek getirdiğini ifade etti.

"Olaydan sonra gittiğim bir kafede tanımadığım bir kişi gelip beni arabaya bindirdi ve üzerimi örttü. Böyle 3-4 saatlik bir yolculuk yaparak bir eve gittik. Kaldığım evden hiç dışarı çıkmadım. 15 gün boyunca o kişinin getirdiği yemekleri yedim. Savcının uyuşturucu kullanıp kullanmadığı şeklindeki sorulara, kullanmadığı şeklinde yanıtlayan Cem G.’nin, olaydan pişman olduğunu ve herhangi bir ruhsal bunalımı olmadığını söylediği öğrenildi.

3 Mart’ta kız arkadaşı Münevver Karabulut ile birlikte Bahçeşehir’deki evlerine gidip burada birlikte yemek yediklerini anlatan Cem G., kız arkadaşının mutfaktayken cep telefonunu karıştırdığını gördüğünü ve okuduğu mesajlar üzerine bunların ne olduğunu sorup, tartıştıklarını anlattı. Cem G.’nin ifadesinde, "Mutfaktan aldığım bıçakla Münevver’i bıçakladım, gerisini hatırlamıyorum" dedikten sonra ısrarlı sorular üzerine, cesedi valize sığmadığı için testere ile kesip bir yere attığını söyledi. Daha sonra otobüsle evine döndüğünü belirten Cem G., annesinin evdeki lekeleri sorması üzerine kustuğunu söyleyip lekeleri birlikte temizlediklerini söylediği öğrenildi.

TANIMADIĞIM BİRİ GELDİ, ÜZERİMİ ÖRTTÜ, 3-4 SAAT YOLCULUK YAPTIK
Nerede kaldığı sorulan Cem G., "Olaydan sonra gittiğim bir kafede tanımadığım bir kişi gelip beni arabaya bindirdi ve üzerimi örttü. Böyle 3-4 saatlik bir yolculuk yaparak bir eve gittik. Kaldığım evden hiç dışarı çıkmadım. 15 gün boyunca o kişinin getirdiği yemekleri yedim. Savcının uyuşturucu kullanıp kullanmadığı şeklindeki sorulara, kullanmadığı şeklinde yanıtlayan Cem G.’nin, olaydan pişman olduğunu ve herhangi bir ruhsal bunalımı olmadığını söylediği öğrenildi.

KORKTUĞU İÇİN TESLİM OLMAMIŞ
İfade sırasında Cem G’nin yorgun olduğunu, kafasının karışık olduğunu ve babasına üzüldüğünü söylediği belirtildi. 8 saat süren ifade sırasında sık sık ara verilmesi nedeniyle Cem G.’nin savcılara toplam 4,5 saat ifade verdi.

Cem G’nin, daha önce neden teslim olmadığı şeklindeki soruya ise korktuğu için teslim olmadığı şeklinde cevap verdiği öğrenildi. Olayın vahameti ile ilgili olarak herhangi bir cinsel istismara maruz kalıp kalmadığı sorulan Cem G.’nin, daha önce böyle bir olaya maruz kalmadığını, geçmiş hayatı ile ilgili bir sorunu olmadığını söylediği öğrenildi.

"MESAJLARDA ŞAKA YAPMIŞ"
Kız arkadaşı ile daha önce yaptığı MSN görüşmelerinde, "Yarın akşam senin için müthiş planlar içindeyim. Tarihin en büyüklerinden. Duyunca ağzın açık kalacak. (...) önce sana sarılırım, sonra başlarım sıkmaya... boğana kadar..." şeklindeki yazışmaları ile ilgili olarak sorulan soruya ise Cem G.’nin, şaka yaptığını söylediği öğrenildi. Cem G.’nin, Münevver ile ciddi bir ilişki içinde olduğunu, basında yansıtıldığı şekilde biri olmadığını belirttiği öğrenildi. Cem G.’nin kısa olduğu dikkat çeken saçlarını ise kendisinin kestiğini söylediği öğrenildi.

BARLARA GİRMEK İÇİN SAHTE KİMLİK YAPMIŞ
Sahte nüfus cüzdanı ile ilgili olarak ise Cem G.’nin bu kimliği barlara girmek için kendisinin yaptığını söylediği ifade edildi.

hangi kanal da dediki bunları abla?

işte bu gazete haberlerinde

Holdingleri var canım.Şu büyük marketlerde gördüğümüz,züccaciyelerde gördüğümüz ünlü teflon tava,tencere,bir rakı firmaları falan var...

şimdi şu yaşanılan olayın tersini düşünsek

zengin ve tanınmış ailenin kızı olsa münevver

cemde ortadireğin evladı

1 gün içinde yakalanırdı

1 günde mahkemeye çıkar ve yargılanır ve hatta cezaların en ağırını alması için ellerinden geleni yaparlar ve başarırlardı

ayna ayna söyle bana kim haklı bu davada ...............................

bizler bile bu kadar açıklar bulup bu kadar tartışıyoruz bu olayı..eminim savcisida avukatida vs bunları dusunebiliyordur ama düşünmek islerine gelmiyordur..
giden münevver oldu o cocuk alcak 12yil hapis cikcak 30 yasında hayatından hiç bı seyy eksilmiycek iste..babasının parasıyla 30yasindan snr yurtdiisinda kendine çok güzel hayat kurabilecek..
kemik yasını olcturceklermis..siz onun da doğru olculecegine inaniyormusunuz?ben şahsen inanmıyorum her ısı garantiye almadan çıkarırlar mı o cocgu ortaya???
hem diyoki evden dışarı çıkmadım üstüm örtülü gittim hemde barlara girmek için sahte kimliği yanında?evden çıkmayan adam napsin kimliği?
demin muge anlı yi izliyodum,yakalndi bitti gitti niye hala konuşuyoruz diyo..iki gün snr ne Cem ne münevver ne kemik yası ne vs kalicak..
münevverin babası bu kdr kameralara prgramlara çıkan bı adam olmasaydı suan o cocuk yurtdışında gunünü gün ediyodu..helal olsun adama tek basına üstesinden geldi..

BUGÜN hürriyet gazetesini okurken babasına ve ailesine üzülüp teslim olmuş öyle

yazıyor yani mevevver için vicdan azabı çektiğini sanmıyorum

CADIARZU

Cem ailesinede kendinede yazık etti.
Ve tabiyki münevver ve ailesi biz sadece olayları dışardan izliyoruz bide onları düşündümü durum daha içler acısı.
bizim komşunun kızınıda paramparça kesmişti kocası ve yemin ediyorum parçaları hep bi yerlere dağıtmıştı en son suçunu itiraf etti öyle ortaya çıktı.bundan bi 8-9 sene önceydi bende pek hatırlamıyorum.

cocuk mahkemesınde yargılıolar katılı bıde Allahım ya neresı cocuk onun kemık testı falan yapılsa barı 20 yı geckın o yaaa,vala kendımı yıyıp bıtırıyorum ya hıc sebep olmadan yada cok basıt sebeplerle senelerce hapıs yatanlar var ama bu cem denen pıslık 4 yada 5 sene yatar cıkar adalete bek beee,para konusuyo para,ama burdakı adalet hakettıgı cezayı vermesede ilahı adaletten kacamıyacak cem denen pislıkkötükedihüso

Cem ailesinede kendinede yazık etti.
Ve tabiyki münevver ve ailesi biz sadece olayları dışardan izliyoruz bide onları düşündümü durum daha içler acısı.
bizim komşunun kızınıda paramparça kesmişti kocası ve yemin ediyorum parçaları hep bi yerlere dağıtmıştı en son suçunu itiraf etti öyle ortaya çıktı.bundan bi 8-9 sene önceydi bende pek hatırlamıyorum.

neden ceme ve ailesine yazık oluyor.yazık olan kahrolan münevverin ailesi.psikopat 10 yıl bile yatmadan çıkacak ve hayatına devam edecek .olan münevvere oldu

İşte Cem Garipoğlu'nu çıldırtan mesajlar

Cem Garipoğlu teslim oldu. Garipoğlu'nun 'görünce cinnet geçirdim' dediği mesajlar...
--------------------------------------------------------------------------------

Münevver Karabulut'u "kıskançlık" nedeniyle öldürdüğünü söyledi. 7 ay boyunca saklandığı evde her sabah Mesut Yar'ı izlediğini söyleyen Garipoğlu "Münevver'in ailesine çok üzüldüm" de dedi.
Ancak teslim edildiğinde polislerle sohbet eden katil zanlısı, sürekli ağlıyor ve titriyordu. Sinir krizleri de geçiren Cem Garipoğlu'nun polise şunları anlattığı öğrenildi: "Çok pişmanım. Keşke ben ölseydim. Bir anlık bir olaydı. Keşke onu geri getirebilsem."

Anneme 'Bizi yalnız bırak' dedim

"Olay günü Münevver Karabulut'u okuldan almadan önce Bahçeşehir'deki evimizde bulunan annemi aradım. 'Kız arkadaşımla geliyorum. Evden ayrıl, bizi yalnız bırak' dedim."

CEM GARİPOĞLU'NUN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Önce 'Teğmeni tanımıyorum' dedi

Cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söyleyen Cem Garipoğlu'nun detaylara girmediği öğrenildi. Garipoğlu, polisin Münevver'in mesajlaştığı ortaya çıkan Teğmen C.Y.C.'yi kast ederek, "Kıskançlığının nedeni teğmenin mesajlarını görmen mi?" şeklindeki soruya ise "Onlardan haberim yok" diye cevap verdi.

Alkol almıştım, öfkeye kapıldım

Bugün'deki habere göre, Garipoğlu, cinayeti işlediği sırada alkollü olduğunu da söyledi. Polisin cinayeti neden hunharca işlediğini, Münevver'in kafasını neden kestiğini sorması üzerine de "Bir anlık öfkeyle gelişen olay sonrası paniğe kapılıp korktuğu, önce cesedi valize yerleştirmek istediğini ancak sığmaması üzerine cesedi parçalamak zorunda kaldığı" cevabını verdi.

Münevver'in ailesine çok üzüldüm

Her sabah Star TV'de Mesut Yar'ın programını izlediğini anlatan Garipoğlu'nun, "Her sabah gazeteleri okuduğu için izliyordum. Böylelikle gündemi takip edebiliyordum. Münevver'in ailesine gerçekten çok üzüldüm. Yakalanmamak için hiçbir iletişim aracı kullanmadım. Öldürüleceğimden korktuğum için teslim olmadım" dediği öğrenildi.

Mesajları görünce cinnet geçirdim

Cem Garipoğlu, psikolog ve pedagogların da bulunduğu 4 kişilik sosyal hizmetler uzmanı eşliğinde de savcıya ifade verdi. Garipoğlu'nun savcıdaki ifadesinde Münevver Karabulut'un cep telefonunda gördüğü, ancak kimin gönderdiğini bilmediği mesajlar nedeniyle kavga çıktığını, kavganın büyümesi üzerine cinnet getirdiğini ve cinayeti bu sırada işlediğini söylediği öğrenildi. Bu mesajların Ankara'da görevli teğmene ait olduğu, ancak Cem Garipoğlu'nun bu kişinin teğmen olduğunu bilmediği belirtildi.

CİNAYETE NEDEN OLAN MESAJLAR

Münevver Karabulut'un cesedinin bulunduğu gün bir cep telefonu numarasına 8 kez mesaj gönderdiği ortaya çıkmıştı. İddiaya göre Münevver Karabulut, İstanbul'a gelen teğmen C.Y.C.'ye "Bir kahve içelim mi?" diye mesaj attı. Münevver de bu mesaja "Geleceğimi sanmıyorum" diye cevap verdi. Telefon numarası Ankara'da görevli teğmen C.Y.C'ye ait çıkarken, baba Süreyya Karabulut, kızının C.Y.C ile Ayvalık Sarımsaklı'dan arkadaş olduğunu ve kendisinin bunu bildiğini söylemişti.

Fotolarda ne kadar yakışıyolar bırbırlerıne. Apdal cem kızı yok ettı. nasıl kıydı nasıl??? acınacak hale düşdü... bıde münevver cesedınde spermde yokmuydu??? hıc bahsedılmıyomu??

Fotolarda ne kadar yakışıyolar bırbırlerıne. Apdal cem kızı yok ettı. nasıl kıydı nasıl??? acınacak hale düşdü... bıde münevver cesedınde spermde yokmuydu??? hıc bahsedılmıyomu??

Canım raporun yorumlarında var, ben de değinmiştim.
Münevver bakire fakat iç çamaşırında sperm bulunmuş, tecavüz yok ama yorum;
sapıkça ayin gibi bir şey yapılmış olmalı, yada yapılan işkenceden zevk alınmış :bbo:

Canım raporun yorumlarında var, ben de değinmiştim.
Münevver bakire fakat iç çamaşırında sperm bulunmuş, tecavüz yok ama yorum;
sapıkça ayin gibi bir şey yapılmış olmalı, yada yapılan işkenceden zevk alınmış :bbo:

işte karnında 25 cm uzunluğunda paralel ve ustaca kesilmiş kesikler varmış ya o yüzden bu yorumu yapmış olabilirler

işte karnında 25 cm uzunluğunda paralel ve ustaca kesilmiş kesikler varmış ya o yüzden bu yorumu yapmış olabilirler

Tabii o da var, kesikler muntazam, değişik 3-5 bıçak kullanılmış ve o sırada münevver yaşıyor, o yüzden birden fazla kişi olduğu kesin, yani biri sabit tutmuyor olsa kesikler öyle olmazdı. Ama bu zevk alma meselesi spermlerle ilgili :bbo: Açık yazmak istemiyorum böyle bir konuda ama, cinsel ilişki olmasa da cinsel tatmin var ve bu tatmin-zevkin işkenceyle bağlantılı olduğu düşünülüyor(du). Şimdi değinilmiyor ama..

Kızlar çamaşırda bulunana spermlerin Adli Tıp Kurumu'nun hatası olduğu ortaya çıkmamış mıydı?

yok ona aynı aileden değil denmişti galiba, bi öyle diyolar bi böyle
ay aman ne bileyim, adli tıbada güvenilir mi artık bilmiyorum
:1no2:

Tabii o da var, kesikler muntazam, değişik 3-5 bıçak kullanılmış ve o sırada münevver yaşıyor, o yüzden birden fazla kişi olduğu kesin, yani biri sabit tutmuyor olsa kesikler öyle olmazdı. Ama bu zevk alma meselesi spermlerle ilgili :bbo: Açık yazmak istemiyorum böyle bir konuda ama, cinsel ilişki olmasa da cinsel tatmin var ve bu tatmin-zevkin işkenceyle bağlantılı olduğu düşünülüyor(du). Şimdi değinilmiyor ama..

haklısın hiç bahsi geçmiyor, neden acaba?benneyaptımki

Back